به گفته لی جون، مدیرعامل شیائومی، امکان استفاده و تجهیز شدن گوشی می میکس 2S شیائومی ( Xiaomi Mi MIX 2S) و پردازنده اسنپدراگون 845 بسیار کم است، ظاهرا استفاده از این پردازنده برای این گوشی کار دشواری است و با آن سازگاری ندارد.
طی روزهای آینده باید منتظر معرفی گوشی پرچمدار بعدی شیائومی یعنی گوشی می میکس 2S باشیم. اگر این تلفن هوشمند با پردازنده اسنپدراگون 845 به بازار بیاید، اولین گوشی هوشمند این برند خواهد بود که مجهز به این پردازنده می شود. پیش از این شاهد استفاده از این پردازنده در گوشی گلکسی S9 سامسونگ بوده ایم. طبق خبرهای رسیده ، قرار بوده که گوشی می میکس 2S هم با همین پردازنده رونمایی شود. البته در کنار این گوشی هوشمند، قرار بود گوشی می 7 هم با همین پردازنده به بازار عرضه شود.
آیا این اطلاعات صحیح است و ما این دو گوشی هوشمند شیائومی را با همین پردازنده در بازار رویت خواهیم کرد؟ آیا خبرهای منتشر شده در مورد این پردازنده صحیح است؟ لی جون مدیرعامل شیائومی صحبت دیگری دارد و خبر از این می دهد که ممکن است اصلا گوشی می میکس 2S با این پردازنده به بازار عرضه نشود. با اینکه این تراشه بسیار قدرتمند است ولی ظاهرا برای ترکیب آن در مشخصات فنی دیگر گوشی می میکس 2S مشکلات و مسایل فنی وجود دارد.
لی جون اعلام کرده است که با اینکه این تراشه یعنی اسنپدراگون 845، در دسترس و قابل استفاده است، ولی ممکن است نتوانیم به راحتی از آن در گوشی می میکس 2S استفاده کنیم. گاهی برخی پردازنده ها اتفاقا در دسترس هستند و می توان از آنها استفاده کرد ولی از نظر فنی قابل استفاده در گوشی های هوشمند نیستند و با مسایلی همراه هستند.
شیائومی هم مجبور است قبل از استفاده از هر پردازنده ای ابتدا آن را مورد بررسی و آزمایش قرار دهد و بعد اقدام به استفاده از آن نماید. در مورد اسنپدراگون 845 همین مساله وجود دارد و توسط شیائومی مورد آزمایش و بررسی قرار گرفت.
در واقع، این شرکت در سال گذشته میلادی رای بهبود عملکرد گوشی می میکس 2S طی پروژه ای تصمیم گرفت که یک گروه تحقیق و توسعه در سن دیه گو، ایالات متحده تشکیل دهد تا این موضوع را بررسی کنند. کمپانی کوالکام هم در این راستا کمک شایانی به شیائومی و تیم تحقیقاتی کرد ولی در نهایت ظاهرا این گوشی هوشمند یعنی گوشی می میکس 2S با این تراشه سازگار نیست. لی جون اعلام کرد که چنین مساله ای در گوشی های هوشمند زیاد دیده می شود و به همین دلیل سازندگان گوشی های هوشمند از تراشه های مختلفی استفاده می کنند.
باید ببینیم رویکرد بازار به این تغییر چگونه خواهد بود؟ آیا کاربران این تغییر را تایید می کنند یا نسبت به خرید این گوشی هوشمند دچار شک و تردید می شوند؟