آخرین مقاله علمی استیون هاوکینگ پیش از مرگ و احتمال کشف دنیای موازی

استیون هاوکینگ
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

استیون هاوکینگ آخرین یکی از مقالات علمی خود را درست دو هفته پیش از مرگش تحویل داده بود و آن طور که پیداست این مقاله، زمینه های علمی لازم برای کشف دنیاهای موازی را فراهم می کند. هاوکینگ که در روز چهارشنبه هفته گذشته در سن 76 سالگی چشم از جهان فرو بست در نوشتن یک مقاله ریاضیات همکاری داشته که به دنبال کشف مدرکی برای فرضیه دنیاهای موازی یا مالتی ورس (Multiverse) بوده که ادعا می کند دنیاهای دیگری به جز دنیای ما وجود دارند.
این مقاله که «خروج نرمی از تورم ابدی» نام دارد در روز 4 مارس (13 اسفند) یعنی 10 روز پیش از مرگ هاوکینگ و پس از بازبینی های متعدد تأیید شد. طبق اخبار منتشر شده در روزنامه ساندی تایمز (The Sunday Times) این مقاله در ژورنالی علمی که نام آن گفته نشده و پس از تکمیل بازبینی ها منتشر خواهد شد.

استیون هاوکینگ
وب سایت دانشگاه کورنل (Cornell) که مقاله های علمی را پیش از نشر دنبال می کند، نسخه ای از این مقاله را که در ماه مارس سال 2018 میلادی بروزرسانی شده است در اختیار دارد. طبق اخبار منتشر شده در روزنامه ساندی تایمز،‌ محتوای این مقاله، محاسبات ریاضیاتی لازم برای یک کاوشگر فضایی را برای جمع آوری شواهد وجود دنیاهای موازی دیگر در اختیار دانشمندان قرار خواهد داد.


این مقاله تئوری ادعا می کند که شواهد دنیاهای موازی در تشعشعات پس زمینه ای که از آغاز زمان باقی مانده است قابل اندازه گیری خواهد بود. این تشعشعات نیز خود توسط سنسورهای مناسب نصب شده روی کاوشگرهای فضایی که به اعماق فضا فرستاده می شوند قابل اندازه گیری خواهند بود.
توماس هرتاگ فیزیکدانی که در نوشتن این مقاله با استیون هاوکینگ همکاری داشته است می گوید: «هدف این مقاله تغییر ایده دنیاهای موازی به یک چارچوب قابل اندازه گیری علمی است». هرتاگ که در دانشگاه لوون بلژیک مشغول کار است به ساندی تایمز گفته که شخصاً با هاوکینگ ملاقات کرده تا تأییدیه وی را پیش از انتشار مقاله دریافت کند.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها