کمک 33 میلیون دلاری خانواده بزوس به پروژه DACA

پروژه DACA
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

تعدادی از کمپانی های بزرگ دنیای فناوری و مدیران آنها خواستار به تعویق انداختن قانون ممنوعیت اقدام علیه مهاجران یا به اختصار DACA شدند. در میان این حمایت ها، کمک 33 میلیون دلاری جف بزوس و همسرش بزرگترین پشتیبانی‌‌ای بود که از پروژه DACA انجام شد.

پروژه DACA در واقع طرحی‌ست که در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما در امریکا تصویب شد. بر اساس این طرح ( که اصطلاحا طرح Dreams یا برنامه رویاها نیز نامیده می‌شود)، مهاجرانی که به امریکا وارد می‌شوند در صورت دارا بودن شرایط مشخص و معین، به جای اخراج از امریکا، در این کشور اقامت داشته و به تحصیل پرداخته یا صاحب شغل شوند. زمانی که دونالد ترامپ به سمت ریاست جمهوری امریکا رسید، تصمیم به لغو پروژه DACA گرفت. در پی این تصمیم وی، بسیاری از کمپانی های بزرگ و مطرح با امضای نامه‌ای خواستار لغو این تصمیم شدند. چراکه با اجرای تصمیم ترامپ، آینده 800 هزار نفر از مهاجران در امریکا نامعلوم و نامشخص می‌شد.

ّزوس

در این میان، تصمیم جف بزوس و همسرش مبنی بر کمک 33 میلیون دلاری به پروژه DACA بسیار جالب توجه و البته تاثیر گذار است. این دو تصمیم گرفتند برای هر فرد مهاجری که وارد امریکا شده وشرایط لازم برای اقامت در این کشور را دارد، کمک هزینه 1000 دلاری برای رفتن به دانشگاه و ادامه تحصیل وی در نظر بگیرند. این بزرگترین کمک مالی به پروژه DACA از زمان تشکیل تا به امروز بوده است. جف بزوس در رابطه با این کمک مالی در بیانیه ای گفت:

پدرم زمانی که 16 سال داشت در جریان پدرو پان کوبا، وارد امریکا شد. زمانی‌که پدرم به این کشور آمد، تنها بود و حتی توانایی صحبت کردن به زبان انگلیسی را نداشت. در آن زمان وی توانست با حمایت برخی از افراد و سازمان ها، در اینجا زبان انگلیسی یاد بگیرد و به عنوان یک شهروند امریکایی، کسب و کار خودش را شروع کند. به مرور پدرم تبدیل به فردی موفق در امریکا شد. وی خدمات زیادی به جامعه امریکا ارائه داد.

مک کنزی، همسر بزوس هم در این باره گفت:

باعث افتخار من است که با این کمک هزینه تحصیلی بتوانم به پروژه رویاها کمک کنم.

در ماه اکتبر سال 2017، تعدادی از شرکت های بزرگ مانند گوگل، فیس بوک و آمازون اعلام کردند که می‌توانند با کنگره مذاکراتی مبنی بر ادامه پروژه DACA داشته باشند. در پی این خبر، در ماه نوامبر بیش از 100 کمپانی حمایت خود را از این پروژه اعلام و خواستار تغییر تصمیم دونالد ترامپ شدند. کندی مارشال، مدیر موسسه رویاها در رابطه با این پروژه اظهار داشت که:

ما طی 4 سال به دانشجویان پروژه رویاها مبلغ 33 میلیون دلار کمک مالی کرده ایم. آنها پس از اتمام تحصیلات خود می توانند وارد کسب و کار امریکا شده و از دانش خود در زمینه های مختلف استفاده کنند. البته موسسه رویاها تاکنون دانشجوی فارغ التحصیل شده نداشته چرا که 94 درصد از دانشجویان ما پس از اتمام سال اول تحصیلی به دانشگاه های خود باز می‌کردند. ما امیدواریم بتوانیم این درصد را کاهش داده و افراد بیشتری را در امریکا برای ورود به کسب و کار و رونق علم و صنعت پرورش دهیم.

 

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها