صفحه نمایش خود ترمیم ابتکاری نوین توسط محققان ژاپنی

صفحه نمایش خود ترمیم
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

شاید شما هم در مورد صفحه نمایش خود ترمیم خبرهایی را خوانده باشید . این بار محققان ژاپنی با کمک ماده ای جدید سعی در ساخت صفحه نمایش خود ترمیم دارند که به نظر می رسد موفقیت هایی را هم به دست آورده اند.

یکی از مشکلات رایج بین گوشی های هوشمند شکستن صفحه نمایش آنها است. این مشکل با وجود اقداماتی که سازندگان گوشی های همراه برای پیشگیری از آن انجام داده اند همچنان وجود دارد  دیده می شود و هنوز راه حلی برای آن پیدا نشده است.

گروهی از محققان دانشگاه ژاپن به رهبری پروفسور تاکوزو آیدا صفحه نمایش خود ترمیم ایی ساخته اند که توانایی ترمیم خودش را دارد. این اقدام در دنیای فناوری چیز جدیدی نیست اما این گروه تحقیقاتی کار مهمی را در این راستا انجام داده اند.

این محققان ماده ای به نام « تیوریای پلی اتر» (polyether thiourea) تولید کرده اند که خاصیت جالبی دارد. صفحه نمایشگر ساخته شده از این ماده می تواند فشار را تحمل کند و پس از فشار داده شدن یا ضربه خوردن می تواند دوباره به شکل اولیه خود در آید.

صفحه نمایش خود ترمیم

با تولید چنین ماده ای می توانیم بگوییم که خراش های سطحی در صفحه نمایش با کمک این ماده خود ترمیم به سرعت برطرف می شود و هیچ اثری از خراشیدگی در صفحه نمایش نخواهیم دید. اما خراشیدگی های عمیق تر همانطور باقی می مانند و ترمیم نمی شوند.  نکته قابل توجه درباره این  تیوریای پلی اتر اینست که این ماده توانایی بازسازی قطعات شکسته شده را نیز دارد و در زمان شکستگی  می تواند اجزا را بازسازی کند.

شایان ذکر است که بگوییم نتایج این تحقیقات زمانی در خبرگزاری ها منتشر شده است که  محققان آن هنوز در حال بررسی این مواد هستند و نتیجه نهایی را هنوز اعلام نکرده اند. آن طور که به نظر می رسد هنوز برنامه ای برای تبلیغ این کالا در بازار جهانی وجود ندارد اما می تواند نویدبخش روی کار آمدن گوشی های مقاوم باشند.

 

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها