باتری را میتوان چالش برانگیزترین عنصر در طراحی هر گوشی موبایلی دانست. علیرغم جملات دهن پر کنی که در آگهیهای تبلیغاتی دیده و شنیده میشود حقیقت ماجرا این است که تولید تلفن هوشمندی با عمر باتری طولانی کاریست بس مشکل؛ در اینجا به 10 گوشی برتر سال 2017 از این حیث نگاهی گذرا خواهیم داشت.
بر اساس بررسی صورت گرفته در وبسایت GSMArena و انجام تستهای مختلف تحت شرایط یکسان، گوشیهای هوشمند زیر به عنوان بهترین محصولات سال 2017 در زمینهی ماندگاری شارژ باتری شناخته شدند.
Xiaomi Mi Max 2
این گوشی با ثبت 126 ساعت ماندگاری شارژ بهترین عملکرد را از خود نشان داد. این رقم برای شیائومی می مکس 2 (و سایر گوشیهای مورد بررسی) به این صورت به دست آمده که بطور روزانه یک ساعت مکالمه، یک ساعت پخش فایل ویدئویی و یک ساعت وبگردی با گوشی انجام و سپس دستگاه به حال خود رها شد.
همچنین در بررسی هر یک از این آیتمها به طور جداگانه نیز باز هم محصول 300 یورویی و 6.44 اینچی شیائومی عملکرد خوبی از خود نشان داد بطوریکه با حدود 22 ساعت ماندگاری شارژ در حالت پخش ویدئو و 19 ساعت در حالت وبگردی، جایگاه نخست این لیست را به خود اختصاص داد. البته با توجه به برخورداری از باتری 5300 میلی آمپر ساعتی و تراشه کم مصرف اسنپدراگون 625، عمر باتری طولانی برای این تلفن هوشمند دور از ذهن هم نمینمود. پشتیبانی از فناوری شارژ سریع دیگر مزیت Mi Max 2 محسوب میشود. همچنبن برای اطلاع از آخرین قیمت باتری شیائومی Mi Max 2 می توانید به وبسایت فروشگاهی پلازا مراجعه کنید.
Xiaomi Redmi Note 4
دیگر محصول شیائومی با 119 ساعت ماندگاری شارژ در جایگاه دوم ایستاد. این گوشی 5.5 اینچی نیز دارای تراشه اسنپدراگون 625 است و با قیمت 200 یورو گزینهای ایدهآل برای افرادی محسوب میشود که به دنبال یک تلفن هوشمند مقرون به صرفه هستند. ردمی نوت 4 در تست وبگردی نیز با 18 ساعت دوام شارژ جایگاه دوم را به خود اختصاص داد. البته باید خاطر نشان کرد که این گوشی قابلیت پشتیبانی از ویدئوهای 4K را ندارد و شارژر سازگار با فناوری شارژ سریع نیز همراه آن عرضه نمیشود.
Samsung Galaxy A7 2017
در ردهی سوم میرسیم به یکی از محصولات محبوب سامسونگ؛ تلفن هوشمندی 5.7 اینچی با نمایشگر سوپر آمولد که در این بررسی عمر باتری 115 ساعته برای آن به ثبت رسید. البته در صورت فعال بودن Always On Display این رقم به 80 ساعت تقلیل مییابد.
دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی، شارژ سریع و ضد آب بودن از دیگر امکانات و قابلیتهای گلکسی A7 مدل 2017 محسوب میشوند.
Samsung Galaxy S8 Active
به لطف باتری 4000 میلی آمپر ساعتی گلکسی S8 اکتیو در بررسی صورت گرفته ماندگاری شارژ 111 ساعته برای آن به ثبت رسید. ضمن اینکه در بررسی آیتم به آیتم نیز این گوشی خوش درخشید. تمامی ویژگیهای ممتاز گلکسی S8 از جمله دوربین با کیفیت، پنل سوپر آمولد و تراشه اسنپدراگون 835 در مدل اکتیو نیز یافت میشود. ضمن اینکه شارژر موجود در جعبهی این گوشی امکان شارژ سریع آن را فراهم میکند و با صرف حدود 35 دلار میتوان پد شارژ وایرلس را نیز برای آن تهیه کرد.
Samsung Galaxy J7 2017
همانطور که گفته شد گلکسی A7 گوشی بسیار خوبی است اما تقریباً با نصف قیمت آن میتوان یک مدل دیگر سامسونگ با عمر باتری تقریباً یکسان تهیه نمود. علاوه بر شارژدهی مناسب از سایر مشخصات قابل توجه گلکسی J7 مدل 2017 میتوان به صفحه نمایش 5.5 اینچی آمولد با رزولوشن 1080p و دوربین سلفی 13 مگاپیکسلی اشاره کرد. در مجموع میتوان گفت کاربران این گوشی به 80 درصد امکانات موجود در گلکسی A7 دسترسی خواهند داشت.
Sony Xperia XZ1 Compact
اگر به دنبال تلفن هوشمندی جمع و جور با عمر باتری طولانی هستید اکسپریا XZ1 کامپکت انتخاب ایدهآل شما خواهد بود. علیرغم داشتن یک باتری کوچک 2700 میلی آمپر ساعتی اما ظاهراً سونی جادویی در این گوشی به کار برده که سبب ماندگاری 108 ساعته شارژ آن در این تست شده است.
تراشه ردهبالای اسنپدراگون 835، پردازندهی هشت هستهای و مقاومت نسبت به آب و گرد و خاک از دیگر مشخصات این مدل کامپکت سونی به شمار میروند.
Sony Xperia XA1 Plus
دیگر تلفن هوشمند سونی با ماندگاری شارژ طولانی (102 ساعت) اکسپریا XA1 پلاس است که در قیاس با برخی گوشیهای اسم و رسمدار قیمت چندان زیادی هم ندارد. با این حال XA1 پلاس به پشتوانه شماری از امکانات خود از جمله عمر طولانی باتری و دوربین 23 مگاپیکسلی قادر است به برخی از پرچمداران بازار موبایل نیز تنه بزند. همچنین با اندکی هزینهی اضافه میتوان شارژر سازگار با Pump Express+ 2.0 را برای آن تهیه و از قابلیت شارژ سریع استفاده نمود.
Samsung Galaxy J5 2017
اگر اندک اختلاف در عمر باتری (97 ساعت در برابر 108 ساعت) و سایز کوچکتر صفحه نمایش (5.2 اینچ در برابر 5.5 اینچ) را در نظر نگیریم باید گفت گلکسی J5 مدل 2017 اشتراکات زیادی با برادر بزرگتر خود (J7) دارد. طی تست GSMArena ماندگاری شارژ این گوشی در حالت وبگردی 11 ساعت و در حالت پخش ویدئو بیش از 18 ساعت به ثبت رسیده که رقم قابل توجهی است.
Huawei Mate 10 Pro
از بین تمامی اسامی موجود در این لیست اگر یک گوشی به معنای واقعی پرچمدار حال حاضر بازار موبایل باشد همین هواوی میت 10 پرو است. همانطور که از سری Mate انتظار میرفت رده بالاترین عضو این خانواده نیز از عمر باتری قابل تحسینی برخوردار است (96 ساعت) و به عنوان مثال رقیبی چون گلکسی نوت 8 را در این زمینه به راحتی کنار میزند.
در جعبهی این گوشی یک شارژ 22.5 واتی نیز وجود دارد که طی نیم ساعت، باتری 4000 میلی آمپر ساعتی آن را به میزان 58 درصد شارژ میکند. نمایشگر 6 اینچی آمولد با نسبت تصویر 9 : 18 ، پشتیبانی از محتوای HDR10، اسپیکرهای استریو، دوربینهای قدرتمند مجهز به لنزهای لایکا، تراشه ردهبالای کایرین 970 و بسیاری ویژگیهای ممتاز دیگر که ذکر آنها در این مقال نمیگنجد همگی معرف پرچمدار بودن هواوی میت 10 پرو هستند.
Oppo F5
با دوام 18 ساعته شارژ طی تست وبگردی، اوپو F5 در این آیتم در کنار گوشیهای شیائومی میایستد. البته صفحه نمایش 6 اینچی این تلفن هوشمند با نسبت تصویر 9 : 18 تجربه کاربری به مراتب بهتری را برایتان رقم خواهد زد.
هر چند F5 از شارژ پرسرعت VOOC کمپانی اوپو بیبهره است اما در عوض ویژگیهای قابل توجه دیگری دارد که از جمله میتوان به دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی با افکت بوکه، 6 گیگابایت حافظه رم و تراشه Helio P23 اشاره کرد.