نسخه اولیه اندروید 8.1 توانایی های هوشمند دوربین گوشی های پیکسل را فعال می کند

پیکسل
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

شرکت گوگل در تبلیغات گسترده برای نخستین تلفن های هوشمندش وعده داده بود که هر دو مدل پیکسل 2 و پیکسل 2 XL به یک تراشه عکس برداری ویژه مجهز خواهند بود. اما سخت افزارهای پیشرفته ی امروزی که در دوربین های تلفن های هوشمند نصب می شوند به برنامه های نرم افزاری مناسبی نیاز دارند. حالا به نظر می رسد با انتشار نسخه ی اولیه ی اندروید 8.1 امکان استفاده از تراشه ی ویژه ی گوشی های پیکسل فراهم شده است.

گوگل به تازگی یک نسخه ی توسعه دهنده از اندروید 8.1 را منتشر کرده که پیش تر در مورد چند و چون آن توضیح دادیم. حالا مشخص شده که این بسته ی نرم افزاری پشتیبانی « هسته دیداری پیکسل» را برای نرم افزارهای سوم شخص برقرار می کند. « هسته دیداری پیکسل»  یک تراشه ی اضافی در تلفن های همراه پیکسل است که در تلفن های هوشمند دیگر وجود ندارد. این تراشه از پردازنده های داده ای و گرافیکی پیکسل مجزاست و بازده کلی آن ها را بالا می برد.

پیکسل

« هسته دیداری پیکسل» یا Pixel Visual Core یکی از ویژگی های استثنایی گوشی های ساخت گوگل است. این تراشه امکان گرفتن تصاویر با قابلیت HDR+ را پنج برابر سریع تر می کند و میزان مصرف باتری را نسبت به حالت عادی HDR به یک دهم کاهش می دهد.

پیش از اینکه کاربر بتواند از ویژگی های « هسته دیداری پیکسل» استفاده کند، توسعه دهندگان باید کدهای مربوط به پشتیبانی آن را به اپلیکیشن های خود اضافه کنند و اپ های کاربران را به روز رسانی نمایند. این اتفاق به زودی می افتد و کاربران از این پس نه فقط در اپ دوربین گوگل بلکه در هر اپ دوربینی می توانند از قابلیت های تراشه ی ویژه ی پیکسل بهره مند شوند.

پیکسل

با به روز رسانی اپلکیشن های عکسبرداری و پشتیبانی آن ها از « هسته دیداری پیکسل»، کاربران گوشی های پیکسل دیگر مجبور نیستند برای گرفتن بهترین کیفیت ممکن از دوربین تلفن همرا خود با چند اپلیکیشن کار کنند. به عبارت دیگر، از این پس کاری را که عکاسان حرفه ای با ثبت وقت و کار با دو سه اپ انجام می دادند به صورت خودکار توسط تراشه ی گوشی پیکسل انجام خواهد شد.

اما خبرهای خوب اندروید 8.1 تنها مختص کاربران گوشی های خود گوگل نیست. کاربرانی که از گوشی های غیر از پیکسل استفاده می کنند هم از مزایایی این نسخه بهره مند خواهند شد. کیت برنامه نویسی به کار رفته در این نسخه دارای یک شبکه ی عصبی است که باعث بهبود کارایی تلفن های همراه خواهد شد. این شبکه با استفاده از بستر تنسور فلو لیت (TensorFlow Lite) با استفاده از زبان ماشین باعث می شود بازده سخت افزارهای مختلف افزایش پیدا کند. افزون بر این، کارشناسان گوگل مدت ها وقت گذاشته اند تا استفاده از مموری را تنظیم کنند و به این وسیله کارآمدی دستگاه های ارزان قیمتی مانند Android Go را بالا ببرند.

در اندروید 8.1 یک کیت جدید وجود دارد که باعث می شود اپ های گوشی حافظه ی استفاده شده را با هم به اشتراک بگذارند. به این ترتیب سرعت دسترسی به داده های پرکاربرد بالا می رود. همچنین، اگر طرفدار ابزارهای مدیریت پسورد هستید خوب است بدانید که اندروید 8.1 بهتر از نسخه های قبلی از قابلیت ذخیره ی خودکار پسورد گوگل استفاده می کند.

کسانی که برنامه ی اندروید بتا (Android Beta Program) را در دستگاه های خود استفاده کرده اند می توانند نسخه ی اولیه ی اندروید 8.1 را نصب کنند. البته دستگاه شما باید با این نسخه سازگار باشد (Nexus 5X یا بالاتر). اما به طور کلی بهتر است صبر کنید تا نسخه ی اندروید 8.1 برای همه منتشر شود. این اتفاق در آذرماه خواهد افتاد.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها