کارکردهای جاوا اسکریپت وارد نرم افزار اکسل می شود

  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

امروز در کنفرانس  Ignite 2017 مایکروسافت، این کمپانی اعلام کرد به زودی در نرم افزار اکسل مایکروسافت تغییراتی ایجاد خواهد کرد. این اعلام که در سخنرانی اصلی مراسم صورت گرفت خبر از بهسازی نرم افزار اختصاصی مایکروسافت اکسل می دهد. اکسل یکی از برنامه های صفحه گسترده یا spreadsheet است که مایکروسافت همواره آن را در مجموعه ی آفیس خود قرار می دهد. برنامه های صفحه گسترده در واقع نرم افزارهایی هستید که در آن ها صفحات جدول بندی شده وجود دارد که می توان روی آن ها محاسبات ریاضی انجام داد. اکسل یکی از معروف ترین نرم افزار از نوع صفحه گسترده است. مایکروسافت پس از اعلام خبر اولیه ی بهسازی این برنامه در کنفرانس ایگنایت، اندکی بعد طی نشستی از برنامه های خود برای بهبود اکسل گفت.

مهم ترین و جالب ترین نکته در میان موارد مطرح شده در بهسازی اکسل، روی آوردن به کارکردهای ویژه ی جاوا اسکریپت است. زبان اصلی به کار رفته برای نگارش اکسل ویژوال بیسیک است و این اقدام مایکروسافت در به کارگیری جاوا به جای نسخه ی کلاسیک « ویژوال بیسیک برای برنامه ها» یا به اختصار (VBA) ، به توسعه دهندگان نرم افزار امکان می دهد برنامه های خود را در همه جا اجرا کنند. به این ترتیب یک بار نوشتن برنامه برای توسعه دهندگان کافی است و آن ها دیگر مجبور نیستند برای اجرای برنامه های خود در پلتفرم های مختلف آن ها را بازنویسی کنند. کارکردهای جاوا اسکریپت که به زودی وارد اکسل می شوند قابلیت اجرا روی تمامی پلتفرم ها را دارند؛ از جمله ویندوز، mac ، iOS و اندروید.

این کارکردهای جدید در برنامه ی Visual Studio نوشته می شوند. بنابراین نباید انتظار داشت که آن ها روی ویرایشگر کد VBA که در اپ های آفیس تعبیه می شوند در دسترس همگان قرار گیرند. دلیل این تصمیم از سوی بسیاری از توسعه دهندگان پرسیده شده و مایکروسافت در پاسخ گفته که ترجیح می دهد به جای به کارگیری ابزارهای قدیمی، از ابزارهای توسعه ی مدرن استفاده کند.

ویژگی جدید دیگر که وارد اکسل می شود، انواع تازه ای از دیتا است که به زودی وارد این برنامه ی صفحه گسترده خواهد شد. این ویژگی با پشتیبانی سرویس cloud می کوشد نوع داده ای را که کاربر وارد کرده شناسایی کند. برای نمونه اگر شما لیستی از شرکت های مختلف تهیه کنید، اکسل به صورت خودکار متوجه می شود و به شما امکان می دهد سمبل های سهام، قیمت های سهام و موارد مرتبط دیگر را وارد کنید. یا مثلا اگر فهرستی از شهرها در اکسل ایجاد کنید، برنامه به شما امکان می دهد از جمعیت آن ها برای کاربردهای گوناگون استفاده نمایید. شما حتی مجبور نیستید برای به کارگیری این اطلاعات در توابع مختلف آن ها را در صفحه ی گسترده نمایش دهید. برای نمونه اگر A1 را مایکروسافت بکنید و A2 را سیاتل، می توانید با فرمول  A1.MarketCap ارزش کمپانی مایکروسافت را به دست آورید. MarketCap یا همان  «سرمایه ی بازار» ارزش پولی روز یک کمپانی است که از ضرب کردن قیمت هر سهم در تعداد سهام کمپانی به دست می آید. همچنین با فرمول A1.MarketCap/A2.Population می توانید حساب کنید کمپانی مایکروسافت به ازای هر یک نفر از ساکنین چقدر می ارزد. Population به معنای جمعیت است و A2.Population به معنای جمعیت سیاتل می باشد.  این فرمول حاصل فرمول قبلی را به جمعیت سیاتل تقسیم می کند. نکته ی مهم این است که برای انجام این کار اصلا نیازی به درست کردن ستون های جمعیت و سرمایه ی بازار نیست.

انواع جدید داده ها سال آینده (حدود 3 ماه دیگر) وارد اکسل خواهد شد. مایکروسافت همچنین امکان پررنگ کردن را به نرم افزار می افزاید، به نحوی که می توانید با رنگی کردن بخش های دلخواه، سریع تر بخش های مهم را پیدا کنید. این ویژگی تا پایان امسال وارد اکسل خواهد شد. با توجه به استفاده از سرویس cloud که به معنای انتشار اطلاعات در فضای مجازی است، مایکروسافت قول داده داده هایی را که کاربران می فرستند ذخیره نکند.

 

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها