پلی استور گوگل به زودی در ایران، چین و برخی کشورهای دیگر در دسترس خواهد بود

پلی استور گوگل
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

امروزه پلی استور (Play Store) گوگل در اغلب کشور ها در دسترس است. با این حال همچنان چند کشور وجود دارد که قابلیت دسترسی به این ابزار را ندارد. در میان این کشورها، شناخته شده ترین کشور، چین است؛ که البته علت این عدم دسترسی این است که چین در واقع استفاده از هر چیزی که مرتبط با گوگل است را در این کشور ممنوع کرده است. در حال حاضر به نظر می رسد به زودی پلی استور گوگل در چین، کوبا، ایران، میانمار، سودان و ماکائو نیز قابل دسترس باشد. اکنون این کشور ها در کنسول توسعه دهندگان پلی استور گوگل نمایش داده می شود که بدین ترتیب توسعه دهندگان برنامه ها قادر خواهند بود، برنامه های خود را در اختیار مردم این کشور ها نیز قرار دهند. این روند بدین معنی است که راه اندازی پلی استور گوگل در این کشور ها بسیار نزدیک است.

در مورد کشور چین، پلی استور گوگل یادآور شده است که خرید درون برنامه ای برای کاربران این کشور در دسترس نیست. زیرا کاربران قادر به خرید برنامه از طریق پلی استور گوگل در این کشور (چین) نیستند. این مورد، می تواند یکی از مواردی باشد که در هنگام ارائه پلی استور گوگل در چین، رخ می دهد. شایعه ای وجود دارد مبنی بر این که فرآیند آماده سازی این ارائه چندین سال به طول انجامیده است. غول جست و جو (گوگل) در حال مذاکره با دولت چین است تا یک نسخه سانسور شده از پلی استور را ارائه دهد تا در کشور چین قابل استفاده باشد. اما تا کنون هیچ تغییر و اتفاق رسمی رخ نداده است و گوگل مدت زمان طولانی منتظر مانده است تا به بازار چین باز گردد. البته با مشاهده خروج گوگل از بازار چین، بسیاری از فروشگاه های برنامه های کاربردی دیگر نمایان شدند. به همین علت بازگشت گوگل به بازار چین و به دست آوردن موقعیت پیشین خود، کار دشواری برای این شرکت خواهد بود.

همان طور که برخی از کاربران این کشور ها در reddit نیز گفته اند: پلی استور گوگل در حال حاضر نیز در برخی از این کشور ها در دسترس است. با این حال گوگل امکان خرید درون برنامه ای و برنامه های پولی را در برخی از این کشور ها فعال کرده است. از جمله ایران و ماکائو. این امکان در واقع یک معامله بزرگ است، زیرا به توسعه دهندگان اجازه می دهد برنامه ها و بازی های خود را در این کشور ها به فروش برسانند و بدین ترتیب از این کشور ها نیز کسب درآمد داشته باشند؛ که این موضوع امروزه قطعاً برای هر توسعه دهنده ای بسیار حائز اهمیت است. تاکنون هیچ صحبت رسمی در این خصوص از جانب گوگل نشده است.

 

 

 

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها