مایکروسافت ابزار امنیتی مجهزبه هوش مصنوعی تشخیص خط ررا برای توسعه دهندگان ویندوز و لینوکس منتشر می کند

مایکروسافت اعتراف کرد: برای مدتی کوتاه ارتباط تمام نرم افزارهای آنتی ویروس را قطع کردیم
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

با وجود بسیاری از توسعه دهندگان نرم افزار ها و شرکت های بزرگ که بصورت منظم و مکرر برنامه های خود را برزورسانی من ماییند یا برنامه های جدیدی را با کمک یکدیگر تولید می کنند یافتن باگ های بالقوه و حفره های امنیتی به کاری بسیار دشوارتر و زمانبر تبدیل شده است.به طور سنتی آنگونه که از دیرباز رسم بوده شرکت ها متخصصان امنیتی را برای ریشه کن کردن چنین مشکلاتی استخدام می کنند ، اما با تئوجه به انتشار patch های جدید در هر هفته یافتن و حل تمامی مشکلات به امری تقریبا غیر ممکن تبدیل شده است.

مایکروسافت به تازگی یک ابزار مجهز به هوش مصنوعی موسوم به Security Risk Detection را ارائه داده است که علاوه بر تقویت پروتکل های آزمایشی حاضر،به توسعه دهندگان راه های شناسایی مشکل را که شاید خود آنها از آن غافل بوده اند را نیز پیشنهاد می کند. طبق اظهارات مایکروسافت این برنامه به شرکت ها این امکان را میدهد که به صورت بسیار فعالی مشکلات پیش آمده برای نرم افزارهای خود را با یک برنامه ی اقتضائی بیابند یا حداقل خود را برای یافتن مشکلات پیش آمده برای برنامه های  خود آماده نمایند. که این کار باعث صرفه جویی در زمان و هزینه آنها می شود.

مایکروسافت اینگونه بیان می کند که:

این ابزار تشخیص ریسک مایکروسافت قبلا با نام پروژه ی  Springfield شناخته می شد که آن یک برنامه ی ابری بود که به توسعه دهنگان نرم افزار ها این امکان را می داد که با استفاده از آن باگ های بالقوه و مشکلات امنیتی برنامه هایی را که آنان درصدد عرضه ی آن به بازار بودند را کشف نمایید. این ابزار به منظور یافتن حفره های امنیتی قبل از عرضه ی نرم افزار ها به بازار و جلوگیری از به زحمت افتادن شرکت ها برای رفع مشکلات برنامه ها و پاسخ به حملات صورت گرفته از جانب هکرها طراحی شده بود.

شرکت هایی مانند DocuSignتکنولوژی خود را طی آزمایشات محدود صورت گرفته ارتقا و توسعه داده اند و طبق گفته های جان هیزمن مدیر امنیت نرم افزار این کمپانی این تکنولوژی تمایل بسیار کمی به ارائه ی خروجی موسوم به نگرش مثبت کاذب دارد که این امر در صنایع نادر است . توسعه دهنگان ابزارهای نرم افزاری را تولید می کنند که به شرکت ها اجازه می دهد که مشتریانشان به طور امن قراردادها و سایر اسناد حساس را از هر نقطه ایی در جهان امضا کنند.

این اولین بار نیست که مایکروسافت از کمک سیستم مجهزبه هوشمند مصنوعی در سیستم های امنیتی خود استفاده است. در اوایل امسال نیز، شرکت مایکروسافت اعلام کرد که ویندوز 10 ازهوش مصنوعی مبتنی بر ابر استفاده خواهد کرد تا خطرناک ترین تهدیدات درون سیستم را شناسایی و ریشه کن کند و از کاربران محافظت کند. علاوه بر آن، مایکروسافت در حال کار بر روی فن آوری های جدیدی برای کوچک کردن وفشرده سازی سخت افزار هوش مصنوعی است تا بتوان آن را در دستگاه ها جاسازی نمود که در این صورت بیشتر اوقات بدون نیاز به اینترنت نیز کار خواهند کرد.

 

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها