Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet. Vavada casino зеркало

با انواع مختلف هدفون‌، هدست و هندزفری آشنا شوید

انواع هدفون
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

هدفون‌ ها انواع مختلفی دارند و بسته به سلیقه و نوع کاربری شخصی می‌توان از میان انواع هدفون موجود در بازار، بهترین گزینه را انتخاب کرد. اگر قصد خرید هدفون دارید، این مقاله کار شما را برای انتخاب راحت‌تر می‌کند.

هنگام خرید هدفون ، یافتن گزینه مناسب در موتورهای جستجو و فروشگاه‌های اینترنتی ممکن است حتی مشکل‌‌تر از انتخاب و خرید هدفون در بازار باشد. از طرف دیگر، نمونه‌های موجود در بازار نیز ممکن است باب طبع کاربر نباشند. از طرفی هدفون‌ها در انواع و اشکال مختلفی تولید می‌شوند. در این مطلب انواع مختلف هدفون‌ را با جزئیات کامل شرح خواهیم داد تا درک بهتری از هدفون‌های توگوشی، دورگوشی، ایربادها، هدفون‌های بلوتوثی و حذف‌کننده نویز پیدا کنید و هنگام خرید هدفون اطلاعات بیشتری داشته باشید.

 


هدفون‌ پشت‌بسته (Closed-Back)


هدفون / Headphone
هدفون‌های پشت‌بسته (closed-back) به انواعی اطلاق می‌شود که صداهای جانبی را بدون در نظر گرفتن نوع استفاده کاربر، حذف می‌کنند. این گونه از هدفون‌ها صداهای اطراف کاربر را برای بهتر شنیده شدن موسیقی بدون در نظر گرفتن محیط اطراف حذف کرده و در عین حال تجربه شنیداری ایزوله شده‌ای را ارائه می‌دهد، تا صدای تولید شده تنها برای کاربر قابل شنیدن باشد. این قابلیت باعث شده هدفون‌های پشت‌بسته برای کاربرانی مناسب باشد که خواهان شنیدن موسیقی با جزئیات کامل هستند.

این هدفون‌ها برای موسیقی‌دان‌ها و ضبط صدا بسیار مناسب‌اند و به دلیل بهره بردن از قابلیت حذف صداهای خارجی و بهتر شنیدن صدای خواننده یا آلات موسیقی، در این حرفه طرفداران زیادی دارد. همچنین صدای تولید شده در این هدفون‌ به فضای بیرون درز پیدا نمی‌کند و به همین دلیل در هنگام ضبط صدا، هیچ گونه نویز اضافه‌ای بر میکروفون تأثیر نخواهد گذاشت. خواننده‌ای را در نظر بگیرید که در هنگام آواز خواندن در حال شنیدن صدای آلات موسیقی است و نمی‌خواهد صدای هدفون‌ با صدای در حال ضبط وی تداخل پیدا کند. هدفون های پشت بسته به جز موسیقی‌دان‌ها برای افرادی مناسب‌اند که نمی‌خواهند صدای موسیقی‌شان به گوش دیگران برسد یا باعث آزردگی اطرافیان شود.
هدفون‌های پشت‌بسته هم به صورت دورگوشی که تمامی گوش را فرا می‌گیرد و هم به صورت روگوشی کوچک‌تر که روی گوش قرار می‌گیرد موجود است. این هدفون‌ از حیث طراحی نیز بزرگ‌تر از انواع دیگر بوده و روی سر پوشیده می‌شوند. اما این هدفون‌ بدون در نظر گرفتن اندازه بزرگ، صدای باکیفیتی تولید کرده و تقریباً برای همه کاربران مناسب است.

 


هدفون‌ پشت‌باز (Open-Back)


هدفون / Headphone
هدفون‌های پشت‌باز (open-back) نقطه مقابل هدفون‌های پشت‌بسته هستند و همان‌طور که از نامشان پیداست مقداری از صدای تولید شده آن‌ها به فضای اطراف درز پیدا می‌کند. این نوع هدفون‌ها صداهای بازتری تولید کرده و گوش دادن به موسیقی با آن‌ها مثل گوش دادن به موسیقی با اسپیکر در یک اتاق است؛ درست برعکس هدفون‌های پشت‌بسته که هیچ صدایی را به محیط اطراف منتقل نمی‌کنند. حال سؤال این جاست که چه کسی هدفونی می‌خواهد که صدایش به بیرون درز پیدا می‌کند و اصلاً مزیت این هدفون‌ها چیست؟
این گونه هدفون‌ها اولین انتخاب برای افرادی است که صداها را در استودیو میکس می‌کنند. مهندسان صدا این هدفون‌ها را به دلیل ساختار باز و صدایی که به بیرون انتقال می‌دهند انتخاب می‌کنند؛ چرا که این قابلیت باعث می‌شود صدای میکس شده دقیق‌تر باشد. از طرفی انباشتگی فرکانس‌ها که در برخی از هدفون‌های پشت بسته وجود دارد در هدفون‌های پشت باز وجود ندارد. از آن‌جایی که دقت عمل و صدای یکنواخت تولیدی برای افرادی که به میکس می پردازند مهم است، هدفون‌های پشت باز برای این کاربرها در درجه اول اهمیت قرار دارد. اگرچه هدفون‌های پشت بسته برای ایزوله کردن صدا مناسب‌تر هستند، ولی فرکانس‌های پایین‌تر را پس از مدتی درون کاسه گوش نگه می‌دارند که البته برای افرادی که به صورت تفننی به موسیقی گوش می‌دهند مناسب است.

همچنین بخوانید :

بسیاری از دوستداران موسیقی، هدفون‌های پشت باز را ترجیح می‌دهند؛ چرا که اگرچه ممکن است به صورت حرفه‌ای در استودیوها به میکس نپردازند ولی خواهان شنیدن صدای یکنواختی هستند که مد نظر خواننده اثر است. اگر می خواهید دیگران صدای پادکست یا موسیقی شما را نشنوند شاید این هدفون‌ها مناسب نباشند، اما اگر برایتان مهم نیست که اطرافیان صدای موسیقی‌تان را بشنوند، هدفون‌های پشت باز انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود. همچنین این گونه هدفون‌ها فشار کمتری را بر گوش‌ها وارد می‌کنند که این قابلیت باعث می‌شود برای استفاده درازمدت مناسب‌تر باشند. هدفون های پشت‌باز نیز مانند انواع پشت‌بسته‌ در دو نوع دورگوشی و روگوشی ارائه می‌شوند. انواع نادرتری از هدفون‌های نیمه‌باز نیز وجود دارد که ترکیبی از هر دو نوع هدفون نام برده شده است و صدای اندکی را به بیرون منتقل می‌کند.

 


هدفون‌ روگوشی (On-Ear)


هدفون / Headphone
هدفون‌های روگوشی (on-ear) همان‌طور که از اسمشان پیداست روی گوش قرار می‌گیرند. ممکن است در ابتدا هدفون‌های روگوشی را با هدفون‌های دورگوشی اشتباه بگیرید ولی به طور خلاصه می‌توان نمونه‌های روگوشی و دورگوشی را این‌گونه توصیف کرد: هدفون‌های روگوشی کمی کوچک‌تر بوده (تقریباً هم‌اندازه با گوش) و به راحتی روی گوش قرار می‌گیرند، درحالی‌که هدفون‌های دورگوشی کمی بزرگ‌تراند و گوش‌ها را با پدهایی فرا می‌گیرند. حال سؤال این جاست که علت وجود چنین نمونه‌هایی چیست؟
هدفون‌های روگوشی که با نام سوپرا اورال (supra-aural)‌ نیز شناخته می‌شوند کمی شبیه هدفون‌های پشت‌باز هستند که مقداری صدا را به فضای اطراف منتقل می‌کنند و به مقداری از صدای اطراف اجازه ورود می‌دهند؛ این هدفون‌ها در نقطه مقابل هدفون‌های دورگوشی قرار می‌گیرند که در جلوگیری از ورود صداهای خارجی عملکرد بهتری داشته و صدای پخش شده را ایزوله می‌کنند. هدفون‌های روگوشی معمولاً بسیار راحت روی گوش قرار گرفته و بر خلاف برخی هدفون‌های دورگوشی باعث تعرق بیش از حد نمی‌شوند. با در نظر گرفتن اینکه این نوع هدفون‌ها روی گوش قرار می‌گیرند در هنگام خرید باید دقت کنید که هدفون انتخابی شما به گوش‌ها فشار زیادی وارد نمی‌کنند یا حداقل فشار وارد شده آن‌ها به اندازه هدفون‌های دورگوشی یا پشت‌بسته است.

همچنین بخوانید :

هدفون‌های روگوشی سبک‌‌وزن‌تر از مدل‌های دورگوشی بوده و در نتیجه قسمت بالایی آن‌ها فشار کمتری روی سر وارد می‌کند. مدل‌های روگوشی ممکن است از نظر کیفی تفاوت‌های زیادی داشته باشند ولی اگر یکی از مدل‌های باکیفیت را تهیه کنید مطمئناً کیفیت صدا و راحتی مورد نظر شما را تأمین خواهد کرد. مدل‌های مختلفی از این‌ نوع هدفون در بازار موجود است که هر کدام ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود را دارد ولی بدیهی است که دسته هدفون‌های روگوشی متنوع‌تر از دیگر انواع هدفون‌ها است. در نهایت، انتخاب یک هدفون روگوشی به سلیقه شخصی کاربر بستگی دارد.

 


هدفون‌ یا هدست دورگوشی (Over-Ear)


هدفون / Headphone
همان‌طور که در تصویر می‌بینید هدفون‌های دورگوشی (over-ear) طوری طراحی شده‌اند که تمامی لاله گوش را فرا گرفته و صدا را در حد امکان ایزوله می‌کنند. این نوع هدفون‌ بهترین انتخاب برای کاهش نویز است و صدای تولیدی را به صورت تمام و کمال به گوش کاربر می‌رساند. همچنین این هدفون‌ها توانایی بالایی در محدود کردن درز صدا دارد و در نتیجه صدای تولید شده را داخل و صدای محیط را بیرون نگه می‌دارد. هدفون‌های دورگوشی دارای انواع پشت‌باز نیز هستند که به جریان هوا و صداها اجازه ورود و خروج می دهد. اگرچه این مدل معمولاً به صورت پشت‌بسته ارائه می‌شود چرا که دارای قابلیت حذف نویز، ایزوله‌سازی و تولید صدای باکیفیت بالا است.


هدفون های دورگوشی بسیار راحت هستند و مانند نمونه‌های روگوشی به لاله گوش‌ها فشار نمی‌آورند؛ به ویژه در صورتی که به سراغ مدل‌های گران‌قیمت‌تر بروید که دارای گوشی‌هایی پوشیده شده از مخمل یا چرم هستند. البته از آن‌جایی که جریان هوا در این مدل به داخل و خارج هدایت نمی‌شود ممکن است باعث تعرق گوش و اطراف آن شود. همچنین این هدفون‌ها بزرگ‌ترین اندازه را در میان هدفون ها دارند پس تنها در صورتی که فضای کافی برای نگهداری از آن‌ها را دارید این مدل را تهیه کنید. بزرگی این هدفون‌ها ممکن است برای برخی کاربران خوشایند نیز باشد و سنگینی و گرمای بالشتک‌ها روی گوش‌ها ممکن است برایشان حس خوبی داشته باشد. این مدل هدفون‌ها سنگین‌تر از انواع دیگر نیز هستند و بنابراین ممکن است در استفاده طولانی‌مدت و به ویژه در استودیو و استفاده برای بازی کامپیوتری، موجب بروز خستگی در ناحیه سر، گوش‌ها و گردن کاربر شوند. اما اگر می‌خواهید گوش‌هایتان را روی دیگر صداها ببندید و با تمام وجود به موسیقی مورد علاقه خود گوش دهید مطمئناً هدفون‌های دورگوشی بهترین انتخاب برای شما خواهد بود.

 


هندزفری یا ایرفون داخل گوشی (In-Ear)


هدفون / Headphone
از نظر قابلیت حمل، انعطاف‌پذیری و راحتی استفاده، هدفون‌های داخل گوشی (in-ear) حرف اول را می‌زنند. این هدفون‌ها به دلیل راحتی استفاده یکی از رایج‌ترین‌ هدفون‌های موجود در صنعت تجهیزات صوتی بوده و توسط طیف گسترده‌ای از کاربران از موسیقی‌دان‌ها گرفته تا کاربران ساده و هنرمندان مورد استفاده قرار می‌گیرند. با پیشرفت تکنولوژی، صنعت تجهیزات صوتی قادر شد تا صداهای باکیفیت را در هدفون‌هایی با اندازه کوچک و قابل رقابت با انواع بزرگ‌تر روگوشی و دورگوشی ارائه دهد. هدفون‌های داخل گوشی همان‌طور که از نامشان پیداست درون گوش فرو می‌رود تا به پرده گوش نزدیک‌تر باشد؛ بر خلاف ایربادها که روی لبه‌های بیرونی گوش‌ها قرار می‌گیرند. از مزایای هدفون‌های داخل گوشی می‌توان به راحتی، ایزوله کردن صدا و تولید صدای دقیق‌تر اشاره کرد. به عبارت دیگر می‌توان هدفون‌های داخل گوشی را نمونه قابل حمل‌تری از هدفون‌های پشت بسته نامید. این هدفون‌های کوچک معمولاً صداها را به بیرون منتقل نکرده و صداهای خارجی را نیز حذف می‌کنند. این هدفون‌ها معمولاً دارای گوشی سیلیکونی هستند که راحتی و امنیت بالایی دارد. نوک هدفون، کانال گوش را پر کرده و به صدا اجازه می‌دهد مستقیماً به پرده گوش برسد و در عین حال به صداهای خارجی نیز اجازه ورود نمی‌دهد.

همچنین بخوانید :

هدفون‌های داخل گوشی به ویژه برای کسانی که دوست دارند حین سفر و ورزش به موسیقی گوش دهند بسیار مناسب است. این مدل هدفون، بسته به نوع و قیمت، می‌تواند کیفیت صدای بالایی داشته باشد. بسیاری از کاربران این گونه هدفون‌های داخل گوشی نگران صدمات وارد شده به گوش خود هستند ولی در صورتی که صدای موسیقی را تا بالاترین حد افزایش ندهید یا آن را با امپلیفایر مخصوص هدفون تقویت نکنید هیچ خطری متوجه گوش‌ها نخواهد بود. صدمه به گوش تنها با افزایش بیش از حد صدا پیش می‌آید و هیچ ارتباطی با نزدیکی هدفون‌ها به پرده گوش ندارد. بنابراین در صورت استفاده از هدفون‌های داخل گوشی باید همیشه صدای موسیقی خود را در حد متعادلی نگه دارید.

 


 هندزفری یا ایربادها (Earbuds)


هدفون / Headphone
بسیاری از کاربران ممکن است ایرباد (earbud) را با هدفون‌ داخل گوشی اشتباه بگیرند. همان‌طور که پیش از این گفتیم، ایربادها بر خلاف هدفون‌های داخل گوشی، در واقع روی قسمت بیرونی گوش جای می‌گیرند. رایج ترین و شناخته ‌شده‌ترین ایربادها نیز ایربادهای سفیدرنگی هستند که اپل با محصولاتش ارائه می‌دهد. این مدل هدفون‌ طراحی باریکی نداشته و تا حدود زیادی به درون کانال گوش فرو نمی‌رود و به دلیل طراحی دایره‌وار، روی لبه بیرونی گوش قرار گرفته و به همین دلیل به صداهای محیط اطراف اجازه ورود می‌دهد. صداهای تولیدی ایربادها نیز نسبت به هدفون‌ داخل گوشی بیشتر به بیرون درز پیدا کرده و به همین دلیل صدای یکنواخت‌تری دارد. همچنین شاید بتوان گفت که ایربادها تا حدودی امن‌تر و راحت‌تر از دیگر نمونه‌ها هستند. 


ایربادها بسیار کوچک‌ و به راحتی قابل حمل هستند ولی به دلیل استفاده از اسپیکرهای کوچک، در ایزوله کردن صدا کمی مشکل دارند. بسته به مدل انتخابی شما برخی از ایربادها ممکن است دارای تکنولوژی‌های پیشرفته‌ای باشند که کیفیت و دقت صدای بهتری را ارائه می‌دهد اما مزیت اصلی ایربادها اندازه کوچک آن‌هاست. از معایب ایربادها آن‌که بر خلاف هدفون‌های داخل گوشی در هنگام دویدن یا ورزش‌های دیگر به راحتی از گوش جدا می‌شوند. بنابراین اگر قصدتان از خریدن هدفون استفاده در حین ورزش باشد شاید هدفون‌های داخل گوشی انتخاب مناسب‌تری باشد.
نکته دیگر در مورد ایربادها آن است که این هدفون‌ها معمولاً با یک سایز خاص ارائه می‌شوند که ممکن است برای همه گوش‌ها مناسب نباشد. اگرچه برخی برندها، گوشی‌هایی با سایزهای مختلف را نیز با ایرباد ارائه می‌کنند تا در صورت نیاز، سری مورد نظر را روی آن‌ها نصب کنید.

 


هدست بلوتوث


هدفون / Headphone
لوازم الکترونیکی بی‌سیم در حال حاضر جزء جدایی ناپذیر دنیای تکنولوژی هستند. در گذشته نیز صدا به صورت بی‌سیم و با استفاده از تکنولوژی فرستنده رادیویی RF به هدفون‌های بی‌سیم منتقل می‌شد. تکنولوژی بلوتوث نیز به دستگاه‌ها اجازه می‌دهد با استفاده از امواج رادیویی به یکدیگر متصل شوند. البته این امواج رادیویی، از کانال مخصوص به خود استفاده کرده و برای اتصال به فرکانس‌های رادیویی موجود احتیاجی ندارند.
این تکنولوژی به سرعت در صنعت موسیقی توسعه یافت و در نتیجه آن، هدفون‌های بلوتوثی به وجود آمدند. هدفون‌هایی که از تکنولوژی بلوتوث استفاده می‌کنند دارای چیپ کامپیوتری کوچکی هستند که آن‌ها را قادر می‌سازد تا با دستگاهی که در حال پخش موسیقی است جفت شوند. 

با استفاده از هدفون‌های بلوتوثی، دیگر نیازی به سیم‌های دست و پاگیر هدفون‌های کلاسیک نخواهد بود. مزیت‌های چنین هدفون‌هایی نیز کاملاً مشخص است و می‌توان از آن‌ها در هر کجا، از خانه و محل کار گرفته تا باشگاه‌های ورزشی استفاده کرد. از طرف دیگر، کیفیت صدای هدفون‌های بلوتوثی با هدفون‌های سیم‌دار تفاوتی ندارد. برخی هدفون‌های بلوتوثی ممکن است صدا را با کمی تأخیر پخش کنند که البته در صورتی که از این نوع هدفون‌ برای تهیه، تولید و میکس موسیقی استفاده نمی‌کنید مشکلی برای شما ایجاد نخواهد کرد.
در حال حاضر قیمت این هدفون‌ها به دلیل ایده تقریباً جدیدشان هنوز کمی بیشتر از هدفون‌های معمولی است. از طرف دیگر، هدفون‌های بلوتوثی در انواع مختلف روگوشی، دورگوشی و ایربادها در دسترس است. یکی از معایب هدفون‌های بلوتوثی آن است که نیاز به شارژ شدن دارند. اگر شارژ کردن هدفون‌های بلوتوثی و قیمت بالاتر آن‌ها برایتان اهمیتی ندارد شاید این هدفون‌ها انتخاب مناسبی برای شما باشد.

 


هدفون‌ یا هدست نویزگیر


هدفون / Headphone
هدفون‌های حذف‌کننده نویز از تکنولوژی خاصی برای کاهش صدای اطراف استفاده می‌کنند تا محیطی آرام را برای گوش دادن به موسیقی برای کاربر ایجاد کنند. چیپ به کار رفته در این هدفون‌ها با استفاده از میکروفون کوچکی که در قسمت بیرونی جاسازی شده، فرکانس‌های پایین‌تر محیط اطراف را اندازه‌گیری کرده و فرکانسی مخالف فرکانس‌های محیط و به همان اندازه تولید می‌کند تا صداهای مزاحم را حذف کند. این تکنولوژی، صداهای محیط را حتی پیش از برخورد آن‌ها با پدهای قرار گرفته روی گوش حذف می‌کند. همچنین این هدفون‌ها از قابلیت ضدصدا برای حذف بسیاری از فرکانس‌های بالاتر استفاده می‌کند. این هدفون‌ها به ویژه در میان بسیاری از کاربرانی که مدام با هواپیما به مسافرت می‌پردازند مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ چرا که این هدفون‌ها صداهای تولید شده توسط دیگر مسافران و موتور هواپیما را به راحتی حذف می‌کنند. اگرچه این نوع هدفون‌ها توسط طیف گسترده‌ای از دیگر کاربران نیز قابل استفاده است.

 


جمع‌بندی


همان‌طور که در این مطلب خواندید، هدفون‌ها در اندازه‌ها و انواع مختلفی در دسترس هستند که هر کدام را بسته به نوع کاربری خود می‌توانید انتخاب کنید. هدفون‌های پشت‌بسته و دور گوشی به دلیل قابلیت حذف صداهای محیط اطراف و جلوگیری از درز صدا، برای استفاده‌های حرفه‌ای در استودیوهای ضبط صدا مناسب‌تر بوده ولی در استفاده درازمدت ممکن است گوش‌ها را اذیت کنند. در حالی که هدفون‌های روگوشی سبک‌تر بوده و انواع پشت‌باز نیز صداهای محیط را بیشتر به گوش می‌رساند. هدفون‌های داخل گوشی و ایربادها نیز به دلیل سبکی برای مسافرت مناسب‌تر بوده و می‌توانند کیفیت بالایی را نیز ارائه دهند. هدفون‌های بی‌سیم بلوتوثی نیز با حذف سیم‌های دست و پاگیر، برای بسیاری از کاربران علاقه‌مند به گوش دادن به موسیقی مناسب‌اند ولی گران‌قیمت‌تر بوده و نیاز به شارژ شدن دارند. هدفون‌های حذف نویز نیز دارای تکنولوژی‌های پیشرفته‌ای هستند که تجربه گوش دادن به موسیقی را به خصوص برای کسانی که در محیط پر سر و صدایی هستند خوشایند می‌سازد.

مشخصات کامل و خرید هدفون و هدست بی سیم و باسیم از پلازا

امیدواریم این مقاله به شما در شناخت بهتر انواع هدفون کمک کرده باشد. همچنین می‌توانید با کلیک روی بنر زیر مواردی مثل تاریخچه و راهنمای خرید هدفون را مشاهده کنید.

 

 

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
دیدگاه کاربران1 دیدگاه
avatar
مهدی
.
02 آبان 1399، 10:09
پاسخ
0
0
سلام ایرباد ها رو اگر در گوش مشخصش بذاری در نمیاند و اینکه از هدفون هم بهتر نمی گذارند صدا های خارجی وارد گوش بشه.. نکته : باید اسپیکری که روش نوشته R رو روی گوش راست و اون یکی هندزفری رو هم روی گوش چپ قرار بدی..تا از امکاناتاش بهره مند بشی
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402