Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet. Vavada casino зеркало

9 ابزار مدیریت همزمان وبسایت های ساخته شده با وردپرس

Manage Multiple Websites At Once / مدیریت همزمان چند وب سایت وردپرس
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

مدیریت چند وبسایت وردپرس به صورت همزمان کار آسانی نیست. خیل پرشمار وظایف روزمره مطمئنا می‌تواند به کیفیت کار آسیب برساند. اما خوشبختانه ابزارهای موثری برای تسهیل کار شما وجود دارد.

تصور کنید یک کسب و کار مدیریت وبسایت‌های ساخته شده با وردپرس با 10 مشتری متفاوت دارید. شما باید به طور مداوم و به صورت دستی به پنل ادمین هر مشتری وارد شوید یا از آن خارج شوید. یک برنامه زمانی برای رسیدگی به بروزرسانی افزونه، بروزرسانی‌های کلی، و پشتیبان گیری‌ها تهیه کرده‌اید، اما اغلب شاهد بروز اشتباهاتی هستید. طبیعی است که کنترل کردن به صورت دستی احتمال بروز خطا را بالا می‌برد.

InfiniteWP

بدون ابزارهای قدرتمند و اتخاذ روش‌های مناسب، کسب و کار شما به عنوان یک مدیریت کننده وبسایت‌های وردپرسی، خیلی زود بازدهی خود را از دست می‌دهد. این عدم بازدهی نه تنها باعث سرخوردگی شما می‌شود که به کسب و کار شما نیز لطمه وارد می‌کند. چون مجبور هستید دائم بین پنل سایت‌های مشتریان جابجا شوید، زمان را از دست می‌دهید و نمی‌توانید مشتریان زیادی داشته باشید.

علاوه بر این‌ها، کاهش کیفیت کار و مشکلات مدیریتی نیز باعث کاهش درآمد شما می‌شود. وقتی اعتبار شما مورد خدشه قرار گیرد، مشتریان فعلی و مشتریان آینده از استخدام شما خودداری خواهند کرد. مطمئنا حرف‌های مشتریان ناراضی شما به گوش آن‌ها خواهد رسید.

اما شما می‌توانید با یک ابزار مدیریتی شخص ثالث، کسب و کار وردپرسی خود را پربازده و رضایت بخش سازید. این پلتفرم‌ها کار شما با تمام مشتریان را به صورت یکپارچه در می‌آورند تا بتوانید به صورت سازماندهی شده و سریع، کارهای خود را پیش ببرید. این مقاله که توسط وبسایت GoDaddy نوشته شده است به بررسی اجمالی 9 پلتفرم برتر برای مدیریت وبسایت‌های ساخته شده با وردپرس پرداخته است. با مطالعه خصوصیات هر پلتفرم و نیازهایی که مشتریان شما دارند، می‌توانید پلتفرم مناسب خود را انتخاب کنید.

 

نکات حائز اهمیت در مدیریت همزمان وبسایت‌های وردپرسی

مزیت اصلی پلتفرم‌های مدیریت وبسایت‌های وردپرسی داشتن تنها یک پیشخوان است. به جای ورود به حساب ادمین هر وبسایت به صورت جداگانه، می‌توانید به حساب یک پلتفرم یکپارچه وارد شوید و از آن‌جا تمامی‌ وبسایت‌های وردپرسی مشتریان خود را مدیریت کنید.

اما ورای این ویژگی مشترک، هریک از ابزارهای مدیریت وبسایت‌های طراحی شده با وردپرس خصوصیات و هزینه‌های متفاوتی دارند. بسیاری از این ابزارها امکان عملیات مشابهی در پیشخوان را فراهم می‌کنند، اما قابل استفاده بودن و قیمت این خصوصیات هر ابزار را از دیگری متمایز می‌سازد.

Managing Sites / مدیریت وبسایت

خصوصیات کلیدی ابزارها

  • بروزرسانی افزونه‌ و تم و بروزرسانی کلی: آیا پلتفرم به شما اجازه می‌دهد که از یک پیشخوان، بروزرسانی افزونه‌ها و تم‌ها و بروزرسانی‌های کلی را بین وبسایت‌های چندگانه وردپرسی مدیریت کنید؟ آیا می‌توانید با یک کلیک کار بروزرسانی را انجام دهید؟
  • راهکارهای پشتیبان گیری: پشتیبان گیری به صورت دستی است یا خودکار، و یا هر دو؟ نسخه‌های پشتیبان کجا ذخیره می‌شوند؟ آیا می‌توانید از فایل‌های خود پشتیبان بگیرید؟
  • مانیتورینگ آپتایم: آیا پلتفرم مورد نظر، آپتایم (زمان فعال بودن) و داون تایم وبسایت‌های مشتریان شما را اندازه‌گیری می‌کند؟
  • امنیت: آیا قابلیتی برای بررسی وجود بدافزارها و آسیب‌پذیری‌ها وجود دارد؟ هنگام ورود به حساب‌های کاربری، تشخیص هویت کاربر چگونه صورت می‌گیرد؟

 

خصوصیات اضافه

  • ردیابی گوگل انالیتیکس: آیا می‌توانید به ترافیک وبسایت‌های وردپرسی مشتریان، آمار سئو، و مواردی از این دست یک نگاه اجمالی و سریع بیاندازید یا باید حتما انالیتیکس را بارگذاری کنید؟
  • گزارش به مشتریان: آیا این پلتفرم فعالیت‌های شما را برای گزارش به مشتری ردیابی و ثبت می‌کند؟
  • پشتیبانی: میانگین مدت زمان پاسخگویی آن‌ها بعد از تماس شما چقدر است؟ در چه ساعاتی پاسخگو هستند؟

 

هزینه‌ها

سیستم‌‎های قیمت گذاری می‌تواند بسته به نوع پلتفرم بسیار متفاوت باشد. برخی از پلتفرم‌ها امکان استفاده رایگان را فراهم می‌کنند و برای امکانات اضافه باید هزینه پرداخت کرد. برخی نیز حساب رایگان ندارند و تنها با پرداخت هزینه می‌توان از آن‌ها استفاده کرد.

پیدا کردن یک پلتفرم که میان هزینه و امکانات بهترین تعادل را برقرار کرده باشد، کلید انتخاب گزینه مناسب است. علاوه بر بررسی هزینه هر خصوصیت، باید توجه کرد که آن خصوصیت به چه صورتی اجرا می‌شود. با اطلاع از این مسائل پایه‌ای، می‌توانید ابزارها را با هم مقایسه کرده و گزینه‌ای که برای کسب و کار شما بهترین است را پیدا کنید.

 

9 ابزار برتر برای مدیریت همزمان وبسایت‌های ساخته شده وردپرس

ارزیابی و قضاوت درباره ابزارهای مدیریت وبسایت‌های وردپرس قدری پیچیده است چون این ابزارها شباهت‌های بسیاری با هم دارند. همه آن‌ها مجهز به یک پیشخوان یکپارچه و قدرتمند، قابلیت بروزرسانی با یک کلیک و راهکارهای پشتیبان گیری هستند. پس چطور می‌توان فهمید کدام یک بهتر است؟

بررسی تفاوت‌های پیچیده میان خصوصیات هر یک از این ابزارها کار آسانی نیست. برای تسهیل این بررسی، جدول زیر ایجاد شده است. در این جدول می‌توانید 9 ابزار برتر مدیریت وبسایت‌های وردپرسی را با هم مقایسه کنید.

نام ابزاربروزرسانی‌ کلی،

بروزرسانی افزونه و تم

راهکارهای پشتیبان گیریمانیتورینگ

آپتایم

امکانات امنیتیردیابی انالیتیکسگزارش به مشتریپشتیبانی قوی
InfiniteWPدارد (رایگان)دارددارددارددارددارددارد (رایگان)
MainWPدارد (رایگان)دارد (رایگان)دارد (رایگان)دارد (رایگان)دارددارددارد (رایگان)
Calypsoدارد (رایگان)دارد
ManageWPدارد (رایگان)دارد (رایگان)دارددارد (رایگان)دارد (رایگان)دارد (رایگان)دارد (رایگان)
GoDaddy Proدارد (رایگان)دارددارددارددارددارد (رایگان)
WP Remoteدارد (رایگان)دارد (رایگان)دارد (رایگان)
CMS Commanderدارددارددارددارددارددارددارد
iControlWPدارددارددارددارددارددارددارد
WP Pipelineدارددارد

لازم به اضافه کردن است که بسیاری از کمبود خصوصیات ابزار Calypso با نصب افزونه JetPack قابل برطرف شدن است. همچنین در ابزار GoDaddy Pro دو خصوصیت راهکارهای پشتیبان گیری و مانیتورینگ آپتایم برای وبسایت‌هایی که از هاست‌های GoDaddy استفاده می‌کنند رایگان است.

واضح است که این جدول اطلاعات کافی برای انتخاب یک ابزار را به ما نمی‌دهد. در ادامه مقاله می‌توانید با این 9 ابزار بیشتر آشنا شوید تا بتوانید پلتفرم مناسبی که با نیازهای کاری شما تطابق دارد را انتخاب کنید. ملاک‌هایی چون رایگان بودن و نبودن، تعداد مشتریان و غیره می‌تواند در انتخاب شما موثر باشد. می‌توانید از جدول بالا برای بررسی اجمالی ابزارها و انتخاب چند گزینه که به صورت بالقوه مناسب هستند استفاده کنید و سپس به بررسی بیشتر آن‌ها برای انتخاب نهایی بپردازید.

 


1- InfiniteWP


InfiniteWP

با مراجعه به وبسایت InfiniteWP یا جستجو در اینترنت، خیلی زود خواهید فهمید که چرا با یکی از محبوب‌ترین ابزارهای مدیریت وبسایت‌های وردپرس روبرو هستید. این پلتفرم قابلیت‌های فراوانی دارد و حتی برخی از خصوصیات آن رایگان هستند. اگر خصوصیات اضافه می‌خواهید، InfiniteWP یک کتابخانه منظم و سازماندهی شده از افزونه‌ها (Add-ons) را در اختیار شما می‌گذارد. این ابزار همچنین از پشتیبانی فوق العاده‌ای برخوردار است.

InfiniteWP امکان استفاده رایگان را نیز فراهم کرده، اما حساب رایگان آن شامل امکان استفاده از افزونه‌ها نمی‌شود. برای دسترسی به چنین امکانی، بسته به تعداد وبسایت‌های وردپرسی که دارید، باید ماهیانه 147 تا 447 دلار بپردازید. از طرف دیگر شما می‌توانید برای هر افزونه به صورت جداگانه هزینه پرداخت کنید. هر افزونه ممکن است امکان استفاده رایگان محدود نیز داشته باشد.

از آن جا که تقریبا همه خصوصیات InfiniteWP افزونه‌های پولی هستند، این ابزار احتمالا برای توسعه دهندگان و طراحانی که به تعداد محدودی خصوصیات نیاز دارند و می‌خواهند برنامه‌هایشان را دقیقا طبق خواسته‌شان پیش ببرند مناسب خواهد بود. InfiniteWP همچنین برای توسعه دهندگان و طراحان دارای کسب و کارهای بزرگ‌تری که به مجموعه کاملی از ابزارها نیاز دارند و می‌توانند یک هزینه ثابت را برای همه ابزارهای مورد نیاز بپردازند، ارزشمند خواهد بود.

 


2- MainWP


MainWP

MainWP برای افرادی که می‌خواهند بدون پرداخت هزینه‌های ماهیانه به افزونه‌ها دسترسی داشته باشند یک پلتفرم عالی است.

حساب رایگان این ابزار، خصوصیات سودمندی را ارائه می‌دهد که از جمله آن‌ها می‌توان به راهکارهای پشتیبان گیری چندگانه و مانیتورینگ آپتایم اشاره کرد. برای خصوصیات اضافه، کاربران تنها برای افزونه‌هایی (Extension) که می‌خواهند، هزینه می‌پردازند که این هزینه معمولا 39 یا 69 دلار برای یک سال است. همچنین کاربران می‌توانند اشتراک پولی MainWP را انتخاب کنند که این حساب شامل حق استفاده از افزونه‌ها نیز می‌شود.

در کنار سیستم قیمت گذاری انعطاف پذیر، MainWP متن باز نیز هست. این امر به توسعه دهندگان امکان می‌دهد تا کد این ابزار را بررسی کنند تا مشخص شود چه اطلاعاتی از مشتریان آن‌ها جمع آوری و چه استفاده‌ای از آن‌ها می‌شود.

 


3- Calypso


Calypso

ابزار رایگان و متن باز Calypso دقیقا همان چیزی است که باید باشد. خبری از خصوصیات زائد در این ابزار مدیریت وبسایت‌های وردپرس نیست و همین ویژگی از آن یک ابزار فوق العاده ساخته است.

این پلتفرم خودش بخشی از وردپرس است، بنابراین رابط کاربری آشنای وردپرس را دارد که قابلیت مدیریت همزمان چند وبسایت به آن افزوده شده است. علاوه بر این، از آن جا که این پلتفرم از جاوااسکریپت و رابط WordPress Rest API در کنار هم استفاده می‌کند، سرعت بالایی دارد. در صورت استفاده از این ابزار خواهید دید که تغییرات بلافاصله برروی سایت‌های مشتریان شما اعمال خواهد شد و نیازی به رفرش کردن صفحه نیست.

اما باید گفت Calypso با توجه به ویژگی‌های ذاتی خود، فاقد امکانات کلیدی مدیریتی چون راهکارهای پشتیبان گیری و مانیتورینگ آپتایم است. هرچند کاربران می‌توانند با فعال سازی افزونه Jetpack برروی سایت‌های وردپرسی که با Calypso مدیریت می‌شوند به بسیاری از خصوصیات پلتفرم‌های دیگر دسترسی یابند. این افزونه در زمینه‌های مختلفی وبسایت شما را بهینه سازی می‌کند که به عنوان نمونه می‌توان افزایش امنیت، کنترل و مدیریت ترافیک، و بهینه سازی پهنای باند را نام برد. البته برخی خصوصیات Jetpack رایگان نیست.

کاربرانی که راهی ساده، سرراست و البته رایگان برای مدیریت وبسایت‌های مبتنی بر وردپرس خود می‌خواهند می‌توانند Calypso را به عنوان یک گزینه جدی مدنظر قرار دهند. برای آن‌هایی که خصوصیات بیشتری می‌خواهند ولی برای Jetpack هزینه پرداخت نکرده‌اند، شاید بهتر است پلتفرم‌های دیگری که خودشان همین خصوصیات را دارند را نیز بررسی کنند.

 


4- ManageWP


ManageWP

ManageWP به لطف خصوصیات بسیار خوب و قیمت مناسبش، یکی از مشهورترین ابزارهای مدیریتی وردپرس است.

این ابزار در نسخه رایگان خود، بی نهایت وبسایت را پشتیبانی می‌کند و 14 خصوصیت از جمله بررسی کارایی و بررسی‌های امنیتی را دارا است. برای کاربرانی که امکانات بیشتری می‌خواهند، افزونه‌های پولی با قیمت‌های پایین 1 تا 2 دلار در ماه برای یک وبسایت یا با قیمت‌های پایین‌تر برای چند وبسایت در دسترس است. این اشتراک‌های کوتاه مدت کار را برای کسب و کارهایی که می‌خواهند خصوصیات متفاوتی را آزمایش کنند آسان می‌کند.

ManageWP همچنین گزارش‌های بسیار خوبی برای ارسال به مشتریانتان ارائه می‌کند. این پلتفرم مستندات آن‌ها را شخصی سازی می‌کند تا بتوانید هرچه بیشتر مشتری را از کارهایی که برای وبسایتش کرده‌اید آگاه سازد.

با این همه خصوصیات قدرتمند و قیمت‌های معقول، ManageWP یکی از بهترین ابزارهای موجود در بازار برای مدیریت وبسایت‌های طراحی شده با وردپرس است.

 


5- GoDaddy Pro


GoDaddy Pro

اگر از ManageWP خوشتان آمده، احتمالا عاشق GoDaddy Pro خواهید شد. این دو ابزار ریشه‌ها و ساختار مشابهی دارند، اما GoDaddy Pro از برخی مزایای اضافه نیز بهره می‌برد.

همانند ManageWP، ابزار GoDaddy Pro نیز یک حساب رایگان با برخورداری از بسیاری خصوصیات مهم مانند امکان بروزرسانی افزونه و تم با یک کلیک را ارائه می‌دهد. اما به عنوان یک مزیت اضافه، بسیاری از افزونه‌هایی که در ManageWP پولی هستند (مانند پشتیبان گیری و بازگردانی) در ابزار GoDaddy Pro برای سایت‌های وردپرسی که از‌ هاست‌های GoDaddy استفاده می‌کنند رایگان است.

در کنار این مزیت اقتصادی، GoDaddy Pro کاربران را با مجموعه‌هایی از منابع آموزشی کمک می‌کند. کاربران می‌توانند از مواردی چون دوره‌های آموزشی، کنفرانس‌های مجازی، کتاب‌های الکترونیکی و مقالات بهره لازم را ببرند. همچنین استفاده کنندگان از پلتفرم GoDaddy Pro هنگام خرید محصولات GoDaddy مشمول تخفیف می‌گردند.

هرچند این ابزار یکی از محصولات GoDaddy است اما قادر است وبسایت‌هایی که از‌ هاست GoDaddy استفاده نکرده‌اند را نیز به طور کامل پشتیبانی کند.

 


6- WP Remote


WP Remote

WP Remote قدرتمندترین ابزار موجود نیست اما بسیار مقرون به صرفه است.

این پلتفرم تقریبا به طور کامل رایگان است. همه کاربران می‌توانند افزونه‌ها، هسته اصلی، و تم‌های مشتریان را با یک کلیک مدیریت و بروزرسانی کنند یا نسخه پشتیبان سایت‌ها را دانلود کنند. همچنین با توجه به یکپارچگی پلتفرم طراحی وبسایت Maekit با WP Remote، این ابزار می‌تواند کاربران را قادر به استقرار وبسایت‌های وردپرسی جدید سازد. حتی می‌توان از سیستم صدور صورت حساب و پرداخت دستمزد Maekit برای دریافت به موقع حقوق نیز استفاده کرد.

اگر برای استفاده از Maekit نیاز به ورود بیش از یک کاربر دارید، هزینه ماهیانه آن برای 2 تا 10 نفر، 20 تا 40 دلار است. هرچند این پلتفرم برای یک توسعه دهنده یا طراح، رایگان است.

WP Remote فاقد خصوصیات مهمی‌ چون مانیتورینگ آپتایم است، اما با توجه به رایگان بودنش، در صورتی که بودجه کافی ندارید گزینه باارزشی است.

 


7- CMS Commander


CMS Commander

اگر به دفعات زیاد محتوای جدید برروی وبسایت مشتریان خود پست می‌کنید، CMS Commander ارزش بررسی کردن را خواهد داشت.

این پلتفرم هرچند رایگان نیست اما خصوصیات اضافه برای مدیریت و ایجاد محتوای جدید را با خود ارائه می‌دهد که از جمله آن‌ها پست کردن محتوا به صورت تجمعی، به صورت خودکار، و نیز به صورت زمان بندی شده است. در کنار این امکانات، CMS Commander سایر خصوصیات معمول برای مدیریت وبسایت‌های وردپرس مانند بروزرسانی افزونه‌ها و تم‌ها، راهکارهای پشتیبان گیری، و موارد دیگر را نیز ارائه می‌دهد.

بسته به تعداد وبسایت‌های شما، اشتراک‌های CMS Commander از 8 تا 75 دلار در ماه هزینه دارند. از آن‌جا که قیمت‌ها بر مبنای تعداد وبسایت‌هاست، این ابزار برای کسب و کارهای جدید که وبسایت‌های کمی‌ دارند اما از طرف دیگر نمی‌خواهند در خدمت رسانی به مشتریان کم بگذارند، گزینه خوبی است.

 


8- iControlWP


iControleWP

iControlWP به اندازه ManageWP یا InfiniteWP معروف و شناخته شده نیست اما خصوصیات قدرتمند بسیاری را با قیمت‌های معقول دارا است.

اشتراک‌های این پلتفرم از 15 تا 35 دلار در ماه برای 10 وبسایت است که با اضافه شدن هر وبسایت این مبلغ اندکی افزایش می‌یابد. اشتراک 39 دلاری از تمامی‌خصوصیات کلیدی از جمله پشتیبان گیری روزانه خودکار، مانیتورینگ آپتایم، و گزارش برای مشتریان را بهره‌مند است.

iControlWP همچنین بخشی به نام Support Center (مرکز پشتیبانی) دارد که امکان مطالعه سوالات رایج و پاسخ آن‌ها، ارسال درخواست پشتیبانی و بررسی وضعیت درخواست را فراهم می‌سازد.

اگر تعداد وبسایت‌های تحت مدیریت شما کم (کمتر از 10) است اما به خصوصیات و امکانات زیادی نیاز دارید، iControlWP یک گزینه بسیار خوب و جایگزینی ارزان قیمت برای پلتفرم‌های گران قیمت و بزرگ خواهد بود.

 


9- WP Pipeline


در مقایسه با دیگر ابزارها، WP Pipeline کاربر را محدود می‌کند و از حداقل امکانات برخوردار است. هرچند ساختار قیمت گذاری ساده و ارزان آن می‌تواند برای آن‌هایی که به قیمت گذاری‌های پیچیده و گران برای افزونه‌ها علاقه‌ای ندارند (و کمی خصوصیات بیشتری نسبت به دیگر ابزارهای رایگان می‌خواهند) جذاب باشد.

WP Pipeline کارکردهای پایه‌ای مورد انتظار مانند پشتیبان گیری، دسترسی ادمین با یک کلیک، مانیتورینگ آپتایم، بروزرسانی افزونه و تم را دارا است. هرچند با فقدان چند خصوصیت کلیدی مانند خصوصیات امنیتی روبرو هستیم و افزونه‌ای در دسترس نیست.

این امکانات با قیمت به نسبت پایین 10 دلار در ماه یا 100 دلار در سال عرضه می‌شود. با توجه به قیمت پایین WP Pipeline و اینکه برخی از خصوصیات آن مانند ماینتورینگ آپتایم در پلتفرم‌های رایگان موجود نیست، می‌تواند بسته به نیازهای کاربر گزینه مناسبی باشد.

 

با توجه به نیازهای خود بهترین ابزار مدیریت وبسایت را انتخاب کنید

حالا با کسب این اطلاعات احتمالا می‌دانید کدام پلتفرم را می‌خواهید امتحان کنید. خصوصیات مختلف و مزایای هر پلتفرم به نحوی توضیح داده شد تا بتوانید از بین آن‌ها بهترین گزینه‌ها را برای کسب و کار خود انتخاب کنید.

اما اگر هنوز برای انتخاب نهایی تردید دارید، نگران نباشید. تقریبا همه این ابزارها یا حساب رایگان دارند یا می‌توانید مدت محدودی به صورت آزمایشی از آن‌ها استفاده کنید. پس می‌توانید قبل از انتخاب، با ابزارهای مورد نظر کار کنید و ببینید کدام یک بیشترین تطابق را با خواسته‌های شما دارد. با روش آزمون و خطا، بالاخره پلتفرم مناسب برای مدیریت روان و آسان وبسایت‌های وردپرس خود را خواهید یافت.

 

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
دیدگاه کاربران1 دیدگاه
avatar
تینا قنبریان
.
06 آذر 1397، 10:08
پاسخ
0
1
به به منتظر یه مطلب این چنینی بودیم !
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402