گوشی کشویی آنر مجیک 2 راهحلی غیرمعمول برای رفع مشکلاتی یافته است که گوشیهای نکس اس و فاید ایکس با آن روبهرو بودند. با تفکیک این گوشی به قطعات سازنده آن، طراحی درونی زیبا و راهحل ظریف و زیرکانه آن در برابر دیدگان قرار گرفت.
از یک سو ، ترند دوربینهای کشویی را دو شرکت ویوو و اوپو آغاز کردند و همین دو شرکت بودند که با تولید نکس اس و فایند ایکس پایان آن را رقم زدند. از سویی دیگر، شیائومی و برند زیر مجموعه هواوی یعنی آنر برای حل مشکلی که دو گوشی مذکور را زمینگیر کرد راهی غیرمعمول را در پیش گرفتند. آنر با گوشی مجیک 2 دوباره به صحنه آمد. در این گوشی آنر دوباره به گوشیهای کشویی روی آورد. اگر چه آنر مجیک 2 موتوری در ساختارش ندارد، با این حال دیدن داخل این گوشی خالی از لطف نیست.
انر مجیک 2 از دو نیمه تشکل شده است. همین موضوع جدا کردن آن به قطعات جدا را کمی سخت میکند. میتوان با گرما دادن به گوشی، نیمه پشتی آن را جدا کرد. اما در مورد نیمه جلویی داستان متفاوت است. دسترسی به اجزای قسمت جلویی به قدری سخت است که اگر لازم نباشد شاید نخواهید به جدا کردن گوشی ادامه دهید.
اما جالب ترین قسمت مجیک 2 بدون شک مکانیزم کشویی آن است. دو نیمه عقب و جلوی دستگاه در پنج قسمت به هم پیوند خوردهاند تا استحکام و حالت فنری دستگاه زمان استفاده از مکانیزم کشویی بیشتر شود. در این گوشی، موتوری تعبیه نشده است. از این رو حالت فنری آن بهتر از گوشی نکس اس شرکت ویوو و فاید ایکس اوپو است. اما باید بسیار محتاط باشید زیرا حالت کشویی این گوشی مانند یک اسباب بازی شما را به بازی با آن مشغول خواهد کرد.
متاسفانه، MyFixGuide به دلیل این که به تجهیزات و ابزار لازم دسترسی نداشت قسمت جلوی دستگاه را به قطعات آن مجزا نکرد. اسکنر اثر انگشت این گوشی در قسمت جلو و درون صفحه نمایش قرار دارد. این قسمت شکنندهترین قسمت دستگاه بوده و ریسک آسیبپذیری بالایی دارد. به دلیل ویژگیهایی که گفته شد، در صورت صدمه دیدن آن نمیتوان مجیک 2 را مانند سایر گوشیها به راحتی تعمیر کرد.
سخن پایانی
برای اخبار بیشتر از دنیای فناوری با پلازا همراه بمانید، شما همچنین میتوانید در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.