یک شرکت مستقر در یکی از روستاهای ژاپن که در زمینه ساخت ماسک های صورت فعالیت میکند توجه شرکتهای حوزه فناوی، خودروسازی و حتی آل سعود را به خود جلب کرده است.
شرکت ژاپنی REAL-f Co که در روستای ساکاموتو از توابع استان شیگا در جزیره هونشو قرار دارد با ساخت ماسکهای صورتی که شباهت بسیار زیادی به چهره انسان دارد توجه شرکتهای فناوری، خودروسازی، سرگرمی و حتی خانواده آلسعود را به خود جلب کرده است. ماسکهای این شرکت که تنها 5 نفر در آن مشغول هستند از پلاستیک و صمغ درختان ساخته شدهاند و هرکدام نزدیک به 2500 دلار قیمت دارند. هدف این شرکت ساخت کپیهایی دقیق و با جزییات از چهره افراد است که حتی کوچکترین چین و چروکها و بافتهای پوست را نیز شامل میشود.
اوسامو کیتاگاوا موسس این شرکت میگوید ایده تاسیس چنین کمپانی زمانی که در یک کارخانه ساخت دستگاههای چاپ کار میکرد، به ذهنش خطور کرده است. او میافزاید نزدیک به 2 سال طول کشیده تا توانسته با استفاده از عکسهای سهبعدی با کیفیت بسیار بالا راهی برای استخراج و به کارگیری دادههای چهره افراد از تصویر بیابد تا در نهایت بتواند این ماسک ها را تولید کند. او از سال 2011 فروش این ماسک ها را آغاز کرده است. شرکت آقای کیتاگاوا هر روز قریب به 100 سفارش از طرف شرکتهای اکثرا ژاپنی فعال در حوزههای سرگرمی، خودرو، فناوری و امنیتی دریافت میکند.
کیتاگاوا با اشاره به اینکه یکی از خودروسازان این کشور سفارش ساخت چهرهای در حال خواب را داده است تا با استفاده از آن اتوموبیلی تولید کند که بتواند خوابیدن راننده پشت فرمان را تشخیص دهد گفت:
باعث افتخار است که از محصولات تولیدی ما برای پیشرفت و گسترش فناوری تشخیص چهره استفاده میشود. امیدوارم متخصصین با استفاده از این ماسک ها بتوانند این فناوری را بیش از پیش ارتقا و توسعه دهند.
آقای کیتاگاوا همچنین افزود سازمانهایی متعلق به دولت عربستان سعودی نیز سفارشاتی برای ساخت ماسک پادشاه و ولیعهد این کشور را برای او ارسال کردهاند. او میگوید به او گفته شده از این ماسک ها برای نمایش پرترههایی که در مکانهای عمومی به نمایش گذاشته میشود استفاده خواهد شد. کیتاگاوا میگوید برای آنکه از ماسک هایش برای مقاصد غیرقانونی استفاده نشود، سفارشات دریافتی را با دقت بررسی خواهد کرد اما نمیتواند تضمینی بدهد که در آینده این ماسکها مشکلات امنیتی ایجاد نکنند.
او همچنین میافزاید از ابتدا هدفش ساخت ماسکهایی بوده که کپی برابر اصلی از چهره افراد باشد و از همین رو قصد دارد در آینده از مواد منعطفتری مانند سیلیکون استفاده کند. او اضافه کرد:
بیشتر از همه میخواهم از این ماسک ها برای مقاصد پزشکی و درمانی استفاده شود اما اکنون امکان چنین استفادهای وجود ندارد، به همین دلیل امیدوارم در آینده بتوانیم با استفاده از مواد نرمتری مثل سیلیکون این ماسکها را در اختیار مراکز بهداشتی نیز قرار دهیم. علاوه بر این، این ماسکها میتوانند با کاهش هزینهها کمک شایانی به ساخت روباتهایی با ظاهر واقعگرایانهتر کنند.
سخن پایانی
برای اخبار بیشتر از دنیای فناوری با پلازا همراه بمانید، شما همچنین میتوانید در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.