Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet. Vavada casino зеркало

چرا آیپد پرو را هنوز نمی توان جانشینی برای یک لپ تاپ دانست؟

آیپد پرو / ipad pro
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

اپل ادعا می‌کند که آیپد پرو های جدید می‌توانند جایگزینی برای لپ تاپ های قدیمی باشند. اما هنوز کمی و کاستی‌هایی در این دستگاه‌های هوشمند مشاهده می‌شود. با ما همراه باشید تا آن‌ها را بررسی کنیم.

مهم نیست که کوپرتینویی‌ها چقدر آیپد پرو خود را بزرگ جلوه می‌دهند و آن‌ها را به عنوان لپ تاپ های آینده معرفی می‌کنند؛ چراکه این ادعا در واقعیت چیز دیگریست. درواقع آخرین آیپد های اپل هنوز نمی توانند جانشینی برای لپ تاپ های قدیمی باشند.

همان‌طور که احتمالا در جریان قرار گرفته‌اید اپل به تازگی در رویداد اکتبر 2018 خود در بین سایر محصولات از آیپد پرو های جدید رونمایی کرد. محصول جدید امسال اپل از ویژگی‌‎های جالبی برخوردار است.

درواقع آیپد پرو جدید از پردازنده قدرتمند و فوق‌العاده سریع، نمایشگر بزرگ و زیبا و سیستم تشخیص چهره Face ID بهره می‌برد. از طرف دیگر پشتیبانی از قلم جدید اپل و همچنین صفحه کلید جدید و پیشرفته نیز از دیگر ویژگی‌های این تبلت هوشمند است.

آیپد پرو / ipad pro

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

با همه این توصیفات آیپدهای جدید اپل به مانند تمام نسخه‌های پیشین خود از نبود ویژگی‌هایی رنج می‌برند که اجازه نمی‌دهند، آن‌ها را دسته لپ تاپ ها قرار دهیم و هنوز تا جایگزینی به عنوان یک لپ تاپ فاصله زیادی دارند. در ادامه قرار است سه ویژگی را بیان کنیم که آیپد پرو های اپل از نبود آن‌ها رنج می‌برند.

ویژگی‌های مهمی که آیپد پرو فاقد آن است

 


۱. عدم پشتیبانی از پد لمسی یا موس


تبلت آیپد و همین‌طور گوشی‌های آیفون اپل که مبتنی بر سیستم عامل iOS هستند، از صفحه‌کیبوردهای مخصوص و هوشمند کوپرتینویی‌ها پشتیبانی می‌کنند. اما همان‌طور که می‌دانید، از دیگر دستگاه‌ها و بخش‌های جانبی مانند موس و یا حتی ترک پد برخوردار نیستند. با این حال استفاده از حرکات لمسی و یا قلم اپل به عنوان جایگزینی برای موس در این دستگاه‌ها تعریف شده است؛ درنتیجه کاربران باید بتوانند این چنین با دستگاه‌های خود ارتباط برقرار کنند.

کیبورد هوشمند آیپد پرو / ipad pro samrt keyboard

درواقع این نحوه تعامل با دستگاهی همچون آیپد به نظر می‌رسد که روشی ایده آل باشد که در سایه طراحی اروگونومیک آن نیز کامل‌تر خواهد شد. با این حساب دیگر جایی برای استفاده از موس و کلیک کردن جهت تعامل با چنین دستگاه هوشمندی باقی نمی‌ماند. اما از طرفی همچنان کاربرانی هستند که برای تایپ نیاز به راحتی بیشتر دارند. اپل به فکر این دسته از کاربران خود نیز بوده است و برای آن‌ها صفحه‌کلیدهای هوشمندی را نیز ارائه می‌دهد. این حالت شاید تنها جایی است که تبلت آیپد پرو شبیه یک لپ تاپ می‌شود.

این در حالی است که انتظار می‌رود بتوانیم کیبورد را به همراه ترک پد و یا موس شاهد باشیم؛ چراکه با وجود کیبورد برای باز کردن برنامه یا انتخاب موردی خاص همچنان نیاز به لمس نمایشگر دارید و از طریق کیبورد به مانند یک لپ تاپ با استفاده از ترک پد نمی‌توان چنین کاری را انجام داد. فراموش نکنید که در استفاده از کیبورد با ترک پدی که روی کیبورد باشد، کارها سریع‌تر از زمانی پیش می‌رود که شما مجبورید دستان خود را برای انتخاب گزینه‌ای در نمایشگر به سمت تبلت دراز کنید.

 


۲. عدم پشتیبانی از سیستم چند کاربره


درواقع همه کامپیوترهای لپ تاپ 20 سال گذشته را می‌توانیم سیستم‌هایی معرفی کنیم که توانایی پشتیبانی از چندین حساب را داشته‌اند. این ویژگی در لپ تاپ های مک اپل نیز مشاهده می‌شود. خوبی این نوع سیستم‌ها این است که با یک لپ تاپ می‌توان محیط‌های کاربری مختلفی برای چند کاربر ایجاد کرد؛ به طوری که هرکدام از کاربران می‌توانند دسکتاپ شخصی خود را داشته باشند. از طرفی حساب‌های افراد بر روی یک سیستم می‌تواند مدیریت شود. همچنین در این سیستم‌ها کاربران علاوه بر بهره‌مندی از دسکتاپ شخصی می‌توانند فایل‌ها و پسوردهای خود را بدون نگرانی ذخیره کنند و به وب سایت‌های مورد علاقه خود نیز دسترسی داشته باشند؛ بدون اینکه تداخلی با وب سایت‌های مورد علاقه سایر کاربران ایجاد شود.

چند کاربره

اما در آیپد پرو این امکان وجود ندارد، مگر اینکه از نسخه سفارشی آن که مخصوص موسسات آموزشی طراحی می‌شود، استفاده کنید. درواقع عدم پشتیبانی از کاربران مختلف باعث می‌شود که به سختی بتوان آیپد را به عنوان یک دستگاه اشتراکی در اداره و یا در خانه مورد استفاده قرار داد. این در حالی است که اپل هرگز در نسخه استاندارد سیستم عامل iOS از این ویژگی پشتیبانی نکرده است. اما ممکن است در آینده چنین ویژگی‌هایی را در سیستم عامل خود بگنجاند.

با این حال روش ورود به سیستم Face ID جزو آخرین دستاوردهای لاگین در آیپد است که امکان پشتیبانی از شناسایی چهره چند کاربر را دارد. علاوه بر این تکنولوژی‌های جدید کوپرتینویی‌ها اجازه می‌دهد تا کاربران بتوانند داده‌های خود را به راحتی بر روی سرویس‌های ابری ذخیره نمایند؛ چراکه آیپد از فضای ذخیره سازی محدودی آن هم برای چندین کاربر برخوردار است. درنتیجه راه‌حل‌های این چنینی چاره کار اپل برای پشتیبانی از سیستم‌های چندکاربره خواهند بود و شاید گام‌های اولیه این شرکت در پشتیبانی از سیستم‌های چندکاربره باشد.

 


۳. عدم پشتیبانی از پورت های چندگانه


اپل مدتی است که از طراحی مینیمال در دستگاه‌هایش روی برگردانده و به سمت طراحی‌های کاربردی روی آورده است. درنتیجه کمتر مشاهده می‌کنیم که ویژگی‌هایی را فدای سادگی محصول کند اما هنوز آیپدها گرفتار چنین طراحی هستند؛ به‌طوری‌که آیپد های اخیر این شرکت تنها به یک پورت خروجی مجهزند. این در حالی است که این دستگاه‌های هوشمند حتی از جک هدفون که در کامپیوترهای مک وجود دارند و همچنین در آیپدهای قدیمی نیز دیده می‌شوند، بهره‌مند نیستند.

پورت های لپ تاپ / laptop ports

با این حال اپل راه‌حل‌هایی را نیز برای چنین محدودیت‌هایی فراهم می‌آورد. آیپد پرو های جدید از کانکتورهای مغناطیسی استفاده می‌کنند که کاربران با استفاده از آن‌ها می‌توانند وسایلی مانند کیبورد را بدون نیاز به درگاه خاصی به دستگاه وصل کنند. از طرفی چنین اتصالاتی در دستگاه‌های جدید به راحتی می‌توانند ابزارهایی مانند قلم اپل را نیز بدون نیاز به اتصالات اضافه شارژ نمایند. همچنین برخلاف تبلت‎‌های آیپد پرو قدیمی، مدل‌های جدید این دستگاه‌های هوشمند دارای پورت USB-C هستند. درواقع این پورت استانداردی در حال رشد است که امروزه در دستگاه‌های مختلفی مشاهده می‌شود.

این در حالی است که اگر شما قصد داشته باشید که از آیپد پرو خود به عنوان یک کامپیوتر معمولی استفاده کنید نیاز به دانگل‌ها و یا رابط‌های متعددی خواهید داشت. به‌ عنوان‌ مثال بدون استفاده از رابط‌های این چنینی هیچ راهی وجود ندارد که دستگاه خود را شارژ کنید و بخواهید همزمان آن را به نمایشگر خارجی دیگری متصل کنید. درواقع این چیزی است که اکثر کامپیوترها به راحتی از آن پشتیبانی می‌کنند.

 


آیا جایگزینی لپ تاپ ها با تبلت ایده خوبی است؟


با توجه به نکاتی که در این نوشتار به آن‌ها اشاره شد باید توجه داشته باشیم که هر دستگاهی در جایگاه خود شاید بتواند مفیدتر باشد. به‌عنوان مثال هیچ وقت یک تبلت نمی‌تواند کارایی که یک لپ تاپ ارائه می‌دهد و مزیت‌های آن را برای ما به ارمغان آورد. از طرفی برخی از امکانات در لپ تاپ ها تنها مختص همان ساختارها هستند که بکارگیری آن‌ها در تبلت‌ها ممکن است اندکی دستگاه‌ها را از اهدافی که دنبال می‌کنند دور نمایند.

با این حال اگر شرکتی مانند اپل هم چنین ادعایی کند که تبلت‌های آن‌ها به مانند لپ تاپ کاربردی هستند باید بتوانند حداقل سه موردی را که در این نوشتار به آن‌ها اشاره کردیم در محصولات خود بدون آنکه طراحی و یا وزن آن‌ها تحت تاثیر قرار بگیرد، فراهم نماید. در غیر این صورت باید اجازه دهیم که هر دستگاهی در دسته‌ای که قرار دارد به کار خود ادامه دهد و یک تبلت با امکانات محدود را جایگزینی برای لپ تاپ ندانیم.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402