Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet. Vavada casino зеркало

شبکه اجتماعی گوگل پلاس و زندگی بعد از مرگ آن

شبکه اجتماعی گوگل پلاس / Google plus / google+
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

وقتی شبکه اجتماعی بزرگی همچون گوگل پلاس ماه‌های آخر عمر خود را می‌گذراند، حتما باتوجه به تاثیراتی که در زندگی‌های مختلف داشته، بسیاری از کاربران را تحت تاثیر قرار خواهد داد، اما گوگل تصمیم خود را مبنی بر اتمام کار این شبکه اجتماعی گرفته است.

شبکه اجتماعی گوگل پلاس / Google plus / google+

مدتی پیش مشخص شد که گوگل یک حفره امنیتی را در گوگل پلاس کشف کرده است که به دلیل آن اطلاعات شخصی بیش از 500 هزار کاربر در خطر خواهد بود. گوگل در این باره بیش از چند ماه سکوت کرد و در نهایت این خبر را اعلام نمود که گوگل پلاس به زودی تعطیل خواهد شد. این شبکه اجتماعی در سال 2011 راه‌اندازی شد. با این حال توانسته بود در آن سال‌ها میلیون‌ها کاربر را جذب کند اما رفته رفته از تعداد رو به رشد کاربران آن کاسته شد و فیسبوک به عنوان رقیبی سرسخت در کنار آن به فعالیت پرداخت و توانست که کاربران خود را گسترش دهد و گوی سبقت را در این زمینه از گوگل برباید.

در این راستا این غول دنیای فناوری تصمیم گرفت تا کاربران شبکه اجتماعی گوگل پلاس را به سمت استفاده از دیگر سرویس‌های خود سوق دهد تا بتواند همچنان کاربران شبکه اجتماعی خود را حفظ کند؛ به طوری که کاربران برای استفاده از سرویس‌های گوگل نظیر یوتیوب مجبور به داشتن حساب گوگل پلاس بودند. البته این رویکرد هم موفقیت آمیز نبود و گوگل از سال 2015 اعلام کرد که قرار است از این یکپارچگی بکاهد و کاربران برای استفاده از سرویس‌های مختلف این شرکت نیازی به عضویت در این شبکه اجتماعی نداشته باشند.

گفتنی است که فیسبوک در حال حاضر با بیش از 2 میلیارد کاربر بزرگ‌ترین شبکه اجتماعی جهان محسوب می‌شود که البته این میزان کاربر را مدیون رابط کاربری خوب خود و همچنین امکان به اشتراک گذاری تصویر خواهد بود. با این حال هم‌اکنون گوگل پلاس به شهر متروکه‌ای تبدیل شده است که رو به نابودی به سر می‌برد. این در حالی است که گوگل در این زمینه اعلام کرده که 90 درصد کاربران در هر بار مراجعه تنها 5 ثانیه زمان در آن می‌گذرانند.

 

بعد از مرگ گوگل پلاس چه بر سر دیگر سرویس‌های وابسته می‌آید؟

اما با مرگ گوگل پلاس سوالات بی شماری در ذهن کاربران سرویس‌های مختلف گوگل ایجاد می‌شود و آن هم این است که بعد از مرگ این شبکه اجتماعی چه بر سر سایر سرویس‌های گوگل خواهد آمد؟ گفتنی است همانگونه که در بالا نیز اشاره کرده بودیم، گوگل برای حفط کاربران خود سرویس‌های متنوعی همچون یوتیوب، جیمیل، گوگل مپس، موتور جستجو، گوگل پلی و سایر سرویس‌ها را در سایه این شبکه اجتماعی ارائه می‌داد. حالا باید ببینیم روند این تغییر بزرگ چگونه رخ می‌دهد. براساس بیان گوگل، این تغییرات طی 10 ماه آینده و به آرامی صورت می‌پذیرد که در ماه آگوست سال بعد به اتمام خواهد رسید.

با این حساب کاربران زمان کافی برای برداشتن تصاویر و همچنین اطلاعات ذخیره شده خود از این شبکه اجتماعی را خواهند داشت. از طرفی سرویس‌های یاد شده نیز به کار خود ادامه خواهند داد.

هر چند گوگل پلاس اولین شبکه اجتماعی نیست که با شکست مواجه شده است، چرا که شبکه‌های اجتماعی مانند فرندستر (Friendster) و همچنین مای اسپیس (MySpace) نیز به همچون سرنوشتی مبتلا هستند. اما با این حال جالب است بدانید آن‌ها در زمانی از بین رفته بودند که دنیا بدین شکل و به مانند یک شبکه اجتماعی گسترده نبود. درواقع فرندستر بعد از مدت کوتاهی که به عنوان یک شبکه اجتماعی با محور بازی فعالیت داشت، در سال 2015 با شکست مواجه شد. مای اسپیس نیز که در زمان خود جزو اولین شبکه‌های اجتماعی محسوب می‌شد، بعد از ظهور فیسبوک نتوانست به کار خود ادامه دهد و با این شبکه اجتماعی قدرتمند در آن زمان به رقابت بپردازد. در نتیجه کاربران صفحات پر از آگهی آن، آنجا را ترک کردند. این در حالی بود که دست اندرکاران این شبکه اجتماعی حتی در زمینه حفظ کاربران نتوانستند تلاش کنند.

گوگل پلاس

اما از طرف دیگر ما می‌توانیم دیگر شبکه‌های اجتماعی به مانند توییتر و لینکدین را مشاهده کنیم که به کار خود ادامه می‌دهند. در ابن رابطه باید بگوییم که گوگل پلاس به عنوان جایگزینی برای فیسبوک محسوب می‌شد و چون یارای رقابت با این غول بزرگ در عرصه شبکه‌های اجتماعی را نداشت، با شکست مواجه گردید.

 

قدرت کاربران

با اینکه گوگل پلاس سالهاست که دیگر چندان محبوبیتی در بین کاربران ندارد، اما هنوز هم از دست دادن آن برای برخی از کاربران می‌تواند دور از انتظار باشد. درواقع شبکه‌های اجتماعی بسیاری وجود دارند که کاربران در آن‌ها با استفاده از حساب گوگل پلاس خود می‌توانند وارد شوند. به عنوان مثال فیسبوگ، توییتر، پینتسرت و اسنپ چت همه و همه جزو این نمونه‌هایی از این نوع سایت‌های وابسته به گوگل پلاس هستند که لاگین کردن در آن‌ها با حساب گوگل پلاس یکی از راه‌های عضویت در آن‌ها محسوب می‌شود.

با این حال از آنجایی که گوگل پلاس به عنوان یک راه میان‌بر و یا واسطه برای ورود به سایت‌هایی که بیان کردیم محسوب می‌شد پس تاکنون جزو شبکه‌های اجتماعی بلااستفاده نبوده است. محاسبه دقیق کاربران و اینکه چه تعداد کاربر از این شبکه اجتماعی استفاده می‌کنند کار چندان آسانی نیست؛ چراکه کاربران علاوه بر داشتن حساب گوگل پلاس همان‌طور که بیان کردیم از حساب خود در سایر محصولات نیز استفاده می‌کنند. البته یکی از تحقیقات، تعداد کاربران فعال در این شبکه اجتماعی را 111 میلیون نفر تخمین می‌زند. در این راستا خوب است بدانید که گوگل از بیان تعداد کاربران خود تاکنون اجتناب کرده است حتی در زمانی که گوگل پلاس در اوج قرار داشت از این کار خودداری می‌کرد.

اما با این حساب، این شرکت اعلام کرده است که به طور میانگین 90 درصد کاربران تنها 5 ثانیه از حساب گوگل پلاس خود استفاده می‌نماید. مایکل پچتر، تحلیلگر Wedbush Securities در این باره می‌گوید:

گوگل دلیلی برای استفاده از گوگل پلاس در اختیار کاربران خود قرار نمی‌دهد. این در حالی است که فیسبوک به اندازه کافی تمام آنچه که کاربران را از یک شبکه اجتماعی راضی نگه دارد را در اختیار دارد.

اما هنوز گوگل پلاس به مانند بسیاری از شبکه‌های اجتماعی کاربران قدرتمندی دارد. درواقع این سرویس از نظر عکاسان در زمان خود به شدت مورد توجه قرار گرفته بود و عکاسان زیادی اقدام به ایجاد حساب کاربری در این شبکه اجتماعی کرده بودند، زیرا به راحتی می‌توانستند از امکاناتی مانند ذخیره و ویرایش تصاویر استفاده نمایند.

دنیل ردکلیف (Daniel Radcliff)

دنیل ردکلیف (Daniel Radcliffe)، بازیگر نقش هری پاتر جزو این کاربران شناخته شده است. این در حالی رخ می‌دهد که حساب گوگل پلاس این شخصیت تنها حساب رسمی وی در شبکه‌های اجتماعی شناخته می‌شود؛ اگرچه دنبال‌کنندگان خیلی زیادی ندارد.

جالب است بدانید دنیل ردکلیف دلیل داشتن چنین حسابی را در گوگل پلاس در سال 2016 این چنین بیان می‌کند: «این تنها حسابی است که می‌توانم داشته باشم چراکه تمایلی به دریافت کامنت و مسائل این چنینی ندارم»

گای کاوازاکی

گای کاوازاکی مسئول بازاریابی تولید کامپیوتر مکنتاش اپل هم از جمله افرادی است که حسابی در گوگل پلاس دارد. درواقع حساب این فرد در گوگل پلاس نزدیک به 7 میلیون کاربر داشته که در مقایسه با میزان 1.46 میلیون نفری فالوورهای توییتر و همچنین 430 هزار نفری فیسبوک رقمی بالاتر است. با توجه به بیانیه گوگل درباره اتمام کار گوگل پلاس این شخصیت در صفحه خود نوشت: «What the Plus» وی در ادامه توضیح داد که من پتانیسل بالایی در گوگل پلاس می‌بینم. حتی او تقاضای Change.org را مبنی بر اینکه گوگل آن را به اتمام نرساند، امضا کرده بود.

برای چنین افرادی (شخصیت‌های معروف و سخنران‌ها) پایان کار یک شبکه اجتماعی و یا پلتفرمی که جهت ارتباط با مردم داشتند موضوعی ضربه زننده است. این امر به ویژه برای افرادی که مشتریان خود را از طریق چنین پلتفرم‌هایی جذب می‌کنند، ضربه بزرگی محسوب می‌شود. کاوازاکی در این باره می‌گوید تلاش مجدد برای داشتن حساب کاربری در دیگر شبکه‌های اجتماعی، پاسخی برای پرسش‌های مطرح شده نخواهد بود.

او در این باره بیان می‌کند:

تقریبا چیزی غیر ممکن است که یک شبه بتوانم این میزان دنبال‌کننده را در شبکه‌های اجتماعی دیگر مانند فیسبوک و یا توییتر داشته باشم. شما به من نشان دهید که چگونه بدون صرف هزینه و یا خرید کاربران این امر یک شبه میسر می‌شود. این در حالی است که من هم قصد خرید کاربران را ندارم.

وی همچنین ادامه می‌دهد:

شبکه اجتماعی گوگل پلاس تنها یک اولویت برای شرکت بزرگی همچون گوگل نبود. شرکت مادر یا آلفابت هم‌اکنون هر چیزی را که بخواهد در دست دارد. از جستجو در ایمیل‌ها گرفته تا خودروهای بدون راننده؛ بنابراین چنین سرویسی همیشه برای آن ملال آور و غیرضروری بوده است. دلم برای این شبکه اجتماعی تنگ می‌شود. درواقع گوگل پلاس برای من تجربه بزرگی بوده است.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
دیدگاه کاربران1 دیدگاه
avatar
بانه
.
13 بهمن 1397، 11:40
پاسخ
0
0
ایا جایگزینی برای گوگل پلاس یا برای کسب و کارها ارائه خواهد شد ؟
avatar
اعظم بجاری
.
13 بهمن 1397، 13:48
پاسخ
0
0
@بانه
گوگل پلاس یک شبکه اجتماعی شکست خورده است چون در طی سالیان نتونسته پا به پای سایر شبکه های اجتماعی پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته باشه. امروزه شبکه های اجتماعی مختلفی در دنیا برای اعهداف مختلف وجود دارند که در زمینه کسب و کار میشه به http://linkedin.com اشاره کرد که امکانات بسیار خوبی رو برای فریلنسرها و کسب و کارهای مختلف به وجود آورده
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402