یکی از دردسرهای اخیری که آپدیت ویندوز 10 برای کاربران ایجاد کرده، بروز مشکل در صدای ویندوز بعد از نصب آپدیت است. اگر شما هم جزو این دسته از کاربران هستید و یا میخواهید با راهحل این مشکل آشنا شوید با ما همراه باشید.
گاهی اوقات، مشکلاتی که در آپدیت ویندوز 10 وجود دارد، باعث میشود برخی از امکانات کامپیوترهای مبتنی بر این سیستم عامل با مشکلاتی دست و پنجه نرم کنند. با این حال گفتنی است که اوایل هفتهای که گذشت مایکروسافت آپدیت ویندوز 10 جدیدی را منتشر کرد. درواقع این آپدیت شامل باگهایی از درایور صدای اینتل بود که برای برخی از کامپیوترهای دسکتاپ مشکلاتی را در زمینه صدا ایجاد کرد. اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که با چنین مشکلاتی روبهرو بودهاند، میتوانید در ادامه همراه ما باشید تا مشکل ایجاد شده را رفع کنید.
جزئیات جریان این مشکل که اندکی بعد توسط مایکروسافت حل شد، توسط مهندس نرم افزار ارشد تیم ویندوز چنین توضیح داده شد:
یک درایور مورددار مربوط به صدا در دستگاههای اینتل در آپدیت اخیر ویندوز 10 با مشکل مواجه شده بود. کاربران پس از نصب گزارشهایی را مبنی بر ایجاد مشکلاتی در صدای ویندوز ارسال کردند. بعد از دریافت این گزارشها تیم ما شروع به بررسی آن نمود و راه حلی را با انتشار پچ جدیدی ارائه داد. همچنین پیشنهاد می کنیم که کاربران درایور صدای سیستم خود را که با مشکل مواجه است پاک کنند.
بعد از ایجاد این مشکل آپدیت ویندوز 10 مایکروسافت پچ جدیدی را برای حل مشکل صدا منتشر کرد. آپدیت ویندوز 10 به شماره KB4468550 حالا به صورت خودکار درایور صدایی که ایراد داشت را از سیستم پاک میکند و نسخه سالم آن را جایگزین خواهد کرد. با این حال این بدین معنی است که شما باید آپدیتهای جدید را چک کرده و در صورت ایجاد مشکل پچ نرم افزاری جدید را نصب می کند تا به صورت خودکار مشکل شما حل شود. حال اگر به آپدیت ویندوز 10 برای رفع مشکل اعتماد ندارید و یا اینکه با این روش مشکل شما برطرف نشده میتوانید در ادامه این مطلب دستورات بیان شده را اجرا کنید.
راهحل مشکل قطع صدا در ویندوز 10
درواقع به غیر از راهحل بیان شده در بلاگ مایکروسافت، این کمپانی نرمافزاری در ادامه دستوراتی را به صورت دستی برای رهایی از این مشکل بیان کرده است. برای این کار باید به Device Manager بروید. میتوانید از بخش جستجوی ویندوز به راحتی Device Manager را پیدا کنید. حالا در کادر باز شده از زیر منوی Sound, video, and game controllers، گزینه «Intel SST Audio Controller» را پیدا کنید. پنجره خصوصیات آن را باز کرده و با کلیک روی دکمه Uninstall آن را از سیستم خود حذف نمایید.
حالا باید سیستم خود را ریستارت کنید. با روشن شدن مجدد سیستم به صورت خودکار سخت افزار صدا را روی کامپیوتر دسکتاپ پیدا میکند و آن را به صورت خودکار نصب خواهد کرد. و دوباره صدای کامپیوتر شخصی شما به درستی به کار خود ادامه خواهد داد.
این اولین بار نیست که از این دست مشکلات برای کاربران ویندوز در زمان آپدیت ویندوز 10 ایجاد میشود و مشخص نیست که آخرین بار باشد! این امر باعث خدشهدار شدن آبروی ویندوز نیز خواهد شد. با این حال مایکروسافت باید هر چه زودتر نسبت به حل چنین مشکلاتی اقدام کند و سوال اینجاست آیا تیم ویندوز یک کامپیوتر دسکتاپ مبتنی بر ویندوز در اختیار ندارد که قبل از انتشار آپدیت حداقل یک بار آن را تست نماید تا چنین مشکلاتی که جای بسی تاسف دارد، برای کاربران در نصب آپدیت ویندوز 10 ایجاد نشود؟!
کلام آخر
برای اطلای از آموزش های بیشتر با پلازا همراه بمانید، شما همچنین میتوانید در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.