Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet. Vavada casino зеркало

آیا بازی نهنگ آبی واقعا وجود خارجی دارد ؛ حقایق پشت پرده خودکشی نوجوانان

blue whale challange چالش نهنگ سفید
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

بازی نهنگ آبی یک بازی خودکشی آنلاین است که نوجوانان در آن باید 50 کار مختلف را طی 50 روز انجام دهند. گفته می‌شود این بازی جان بسیاری از افراد را در دنیا گرفته است اما آیا واقعا این بازی وجود خارجی دارد؟

چالش نهنگ آبی یک بازی است که وجود خارجی ندارد و در دنیایی مخفی شده است که نمی‌توان آن را پیدا کرد؛ به جز کسانی که می‌دانند چگونه آن را پیدا کنند. انجام دادن این بازی 50 روز طول می‌کشد و غول آخر آن هم خود بازیکن است و باید بعد از انجام 49 کار عجیب و روان‌پریشانه، در نهایت برای اتمام مرحله 50 آن خودتان را بکشید.

بازی آنلاین نهنگ آبی

همانطور که گفته شد، در این چالش اینترنتی 50 مرحله‌ای از مخاطبانی که بیشتر آن‌ها را نوجوانان تشکیل داده‌اند، خواسته می‌شود هر روز کارهای خود را انجام داده و در پایان، عکسی از نتیجه را به ادمین بفرستند تا بتوانند وارد مرحله بعد شوند. مراحل مختلف این چالش شامل کارهای روانپریشانه‌ای مانند کشیدن یک نهنگ آبی روی دست، نشستن در بالای یک ساختمان مرتفع با پاهای آویزان، تماشای فیلم ترسناک در شب و … می‌شود. این بازی مرگبار، حدود 5 سال پیش برای اولین بار در روسیه و در شبکه اجتماعی محلی VKontakte به راه افتاد و کم کم دنیا را فرا گرفت. اما آیا واقعا این بازی وجود خارجی دارد یا صرفا ساخته ذهن برخی از افراد و رسانه‌ها است؟

فهرست مطالب


بازی نهنگ آبی چیست؟


با اینکه هیچ مدرک موثقی که قوانین بازی را نشان دهد وجود ندارد، اما شایعات حاکی از این هستند که بازی نهنگ آبی جدیدترین بازی خودکشی این روزها است که بیشتر از طریق شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک، اینستاگرام و توییتر انجام می‌شود. انجام بازی 50 روز طول می‌کشد و هر روز «بازیکن» باید یک کار مشخص را انجام دهد.

درست مانند به ساحل زدن نهنگ های آبی که دلایل نامشخصی دارد، منطق پشت این بازی هم از همین امر پیروی می‌کند. اینکه چرا بعضی از نهنگ‌ها این کار را انجام می‌دهند یکی از مرموزات دنیای زیر آب است. لازم است بدانید که این بازی خطرناک درزمان عرضه ازسوی کشورهای بسیاری تحریم شد و حق استفاده از بازی دربرخی کشورها به جرم تبدیل شد زیرا ماهیت بازی هرگز سرگرم کننده نبوده و فقط روی آسیب رسانی روی گیمر متمرکز بوده است که سازنده بازی بعد ازمدتی به‌عنوان یک ناشر روانی شناخته شد که برخی اطلاعات نشان دهنده آن بوده که بازی ازسوی رژیم صهیونیستی ساخته و عرضه شده است که برخی منتقدین دیگر این موضوع را رد میکنند و مانیز آنرا نه تایید و نه رد میکنیم.


بازی نهنگ آبی چگونه انجام می شود؟


بازی بین یک ادمین و شرکت کننده (قربانی) صورت می‌گیرد. هر روز ادمین کار مشخصی را برای بازیکن تعیین می‌کند که باید انجام دهد. این کارها در روزهای اول تقریبا آسان هستند و شامل کارهایی مانند گوش دادن به سبک مشخصی از موسیقی و یا تماشای فیلم‌های ترسناک می‌شوند. با گذشت روزها، انجام کارهای تعیین شده دشوارتر می‌شود و شامل اعمالی مانند حک کردن تصویر یک نهنگ روی بازو می‌شود. کار نهایی که بازیکن باید انجام دهد، خودکشی است که باعث اتمام بازی می‌شود.

اما چرا یک نفر باید این کارها را انجام دهد؟ اگر شرکت کننده انجام دادن یک وظیفه مشخص را رد کند، ادمین اطلاعات شخصی و حساس او را منتشر می‌کند (یا حداقل باعث باور کردن او می‌شود که این کار را خواهد کرد).

بازی نهنگ آبی / blue whale game

در ادامه با هم مراحل بازی آنلاین نهنگ آبی را مرور می‌کنیم:

1. با یک تیغه روی دستت F57 بنویس و عکسش را به ادمین بفرست!

2. ساعت 4:20 صبح بیدار شو و به فیلم های روانپریشانه و خیلی ترسناک که ادمین بازی برات تعیین می‌کند، نگاه بکن!

3. بازوی خودت را به موازات سیاهرگ، 3 بار، نه چندان عمیق، ببر و عکسش را به ادمین بفرست!

4. روی یک کاغذ عکس نهنگ کشیده و به ادمین بفرست!

5. اگر آماده‌ای و شجاعت یک نهنگ شدن را داری روی پای خودت با تیغه Yes بنویس. اگر نداری؛ بعنوان تنبیه چندین جای خودت را ببر!

6. مرحله سری! (کشف رمز یا حل معما)

7. روی دستت با تیغه f40 بنویس و به ادمین بفرست.

8. در قسمت استاتوس اپ VKontakte خودت بنویس «من یک نهنگ هستم»

9. باید بر ترس خودت غلبه کنی!

10. ساعت 4:20 صبح بیدار شو و برو به بام خانه! (هر چه مرتفع تر بهتر)

11. روی دستت با یک تیغه، یک نهنگ بکش! (انجام این کار نشانه ی وفاداری تو به چالش نهنگ آبیست)

12. تمام روز را به تماشای فیلم‌های روانپریشانه و بسیار ترسناک بگذران!

13 به موسیقی‌هایی که ادمین می‌فرستد، گوش کن!

14. لب خودت را ببر!

15. یک سوزن را چندین بار در دستت فرو ببر!

16. به خودت آسیب بزن. خودت را مریض بکن!

17. به مرتفع‌ترین بام اطراف برو و چند دقیقه‌ای را در لبه بام آنجا بگذران!

18. به کنار پلی برو دقایقی را در لبه آن بگذران!

19. سعی کن از روی یک جرثقیل بپری!

20. ادمین وفاداری تو را چک خواهد کرد

21. با یک نهنگ دیگر (داوطلب چالش یا ادمین دیگر) از طریق Skype مکالمه بکن!

22. به پشت بام رفته و پاهایت را از بام آویزان بکن!

23. مرحله دیگری را با رمز سپری کن!

24. مرحله ی سری! (حل معما یا کشف رمز)

25. با یک نهنگ ملاقات بکن!

26. ادمین تاریخ مرگ تو را خواهد گفت و تو باید بپذیری!

27. ساعت 4:20 صبح بیدار شو و به نزدیک‌ترین راه آهن برو!

28. تمام طول روز را با کسی حرف نزن!

29. عهد بکن که تو یک نهنگ هستی!!

30 تا 49. هر روز ساعت 4:20 صبح بیدار شو و ویدیوها و فیلم‌های ترسناک ببین و به موسیقی که ادمین تعیین کرده گوش بده و هر روز یک بریدگی در بدنت ایجاد کن و با یک نهنگ حرف بزن!

50. با پریدن از یک جای بلند، زندگی‌ات را تمام کن!

بازی نهنگ آبی / blue whale challange 3

همانطور که شاهد بودید درتمام لحظات بازی گیم‌پلی فقط به دنبال آسیب رساندن به شما بوده است و همین موضوع سبب شد تا در کشورهای مختلفی اشخاص بسیاری به زندگی خود پایان دهند فقط برای سرگرمی و رسیدن به انتهای مراحل. این بازی درگذشته شبیه به پوگمن کو بوده ولی با بررسی‌های بیشتر متوجه خواهید شد که نهنگ آبی چندین برابر خطرناک تر از بازی ذکر شده بوده است که تمام بخش های آن و مراحل موجود مربوط به محدودیت های روانی و اسیب رسانی به کاربر بوده است.


دستگیری سازنده بازی نهنگ آبی


در نوامبر 2016، فیلیپ بودیکین 21 ساله به اتهام تشویق نوجوانان به خود کشی دستگیر شد. او به این کار خود اعتراف کرد و در مصاحبه‌ای با یکی از رسانه‌های روسی گفت: «در یک سو مردم وجود دارند و در یک سو هم آشغال‌های بیولوژیکی. من جامعه را از اینگونه انسان‌ها پاک می‌کردم. گاهی اوقات فکر می‌کردم که کار اشتباهی است، اما در نهایت این احساس به من دست می‌داد که کار درست را انجام می‌دهم».

بودیکین یکی از تهیه‌کنندگان سبک موسیقی الکترونیک به نام «Witch House» با تم‌های اسرار آمیز بود که قبلا در رشته روانشناسی مشغول تحصیل بود. رسانه‌ها طوری اخبار مربوط به او را پوشش دادند که گویی او تاکتیک‌هایی را برای راندن نوجوانان به سمت خودکشی ایجاد کرده است. او گفته بود که بازی را در سال 2013 با نام F57 که ترکیبی از صدای حرف اول نامش و دو شماره آخر تلفنش است، ساخت.
<فیلیپ بودیکین / blue whale founder
اما گزارشات حاکی از آن هستند که او احتمالا این کار را به خاطر حرفه موسیقی خود انجام داده است. دوستان بودکین این ادعاها را که او مغز متفکر این بازی بوده است را رد کرده‌اند. در حقیقت به گفته آن‌ها، او محتوای مختلفی را که مربوط به مرگ رینا پالنکووا (یکی از اولین افراد خودکشی کننده) بود را در گروه‌های آنلاین منتشر می‌کرد تا برای خود فالوور جمع کرده و سبک موسیقی خود را تبلیغ کند.
زمانی که بودیکین دستگیر شد، به 15 جرم مختلف متهم بود که تا انتهای همان ماه، تنها یکی باقی ماند و از بقیه تبرئه شد و سرانجام به جرم مشارکت در قتل دو دختر نوجوان به سه سال زندان محکوم شد.

 


نهنگ آبی ؛ حقیقت یا ساختگی


با تمام ماجراها و داستان‌های ترسناکی که از بازی نهنگ آبی گفته می‌شود، قطعا تشخیص حقایق پشت پرده گروه‌های چت و شبکه‌های اجتماعی مربوط به نوجوان امر دشواری برای بزگسالان می‌شود. این احتمال وجود دارد که روزنامه‌نگاران و والدین نگران، به این گروه‌ها دسترسی پیدا کرده و عناصر متفرقه را کنار هم قرار داده و داستانی را ساخته‌اند که وجود خارجی نداشته است.

این موضوع با یافته‌های الکساندرا آرخیپووا (Alexandra Arkhipova) که استاد دانشگاه روسیه در رشته مطالعات مردمی است، همخوانی دارد. زمانی که او و همکارانش وارد گروه‌هایی شدند که گفته می‌شد مربوط به چالش نهنگ آبی است، چیز بسیار عجیبی را دریافتند. تمام کسانی که خود را به عنوان سرپرست در بازی معرفی کرده بودند، بچه‌هایی بودند که سنشان بین 12 تا 14 سال بود.
به نظر می‌رسد که تمامی ادمین‌ها تنها بچه‌هایی بودند که درباره این بازی شنیده بودند و خبری از بزرگسالان نبود. طبق تحقیق آرخیپووا، به نظر می‌رسد قبل از اینکه روزنامه نووایا گازتا (Novaya Gazeta) اولین گزارش مربوط به نهنگ آبی را منتشر کند، چنین بازی وجود خارجی نداشت.

بازی نهنگ آبی / blue whale challangeآخیپووا در این مورد گفت که ادمین‌هایی که او با آن‌ها مواجه شده بود، تنها مراحلی که به صورت گسترده توسط رسانه‌های خبری گزارش شده بود را تقلید می‌کردند. او می‌گوید: «در تمامی این گروه‌ها، افردای که بیشتر آن‌ها را جوانان تشکیل می‌دهند، منتظر این بازی بودند اما بازی هیچ وقت شروع نمی‌شود.»

حقیقتی که در پشت پرده بازی نهنگ آبی نهفته است، بسیار ناراحت کننده‌تر از آنی است که توسط رسانه‌های خبری بیان می‌شود. آمار افرادی که در روسیه خودکشی می‌کنند مخصوصا در بین جوانان بسیار بالا است. این کشور یکی از بالاترین آمارهای خودکشی نوجوانان در دنیا را دارد.

چالش نهنگ آبی / blue-whale-challenge-is-not-a-game-its-suicideبله، بعضی از نوجوانان به انجمن‌های آنلاینی جذب می‌شدند که در آن‌ها بحث درمورد خودکشی وجود داشت و در این انجمن‌ها، تصاویر نهنگ آبی به اشتراک گذاشته می‌شد. اما به نظر می‌رسد اینکه یک بازی شیطانی وجود دارد که به صورت آهسته نوجوانان آسیب پذیر را به مسیر خودکشی سوق می‌دهد، تنها یک توضیح و توجیه ساده برای یک مشکل پیچیده‌تر است.

سخن پایانی

نظر شما نسبت به بازی نهنگ آبی چیست؟ ایا تا به امروز شنیده اید که کسی به سراغ اجرای بازی رفته باشد و آثار مراحل را روی بدن وی ندیده باشید؟ شما عزیزان میتوانید باما همراه باشید و نظر خود را برایمان به اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
دیدگاه کاربران111 دیدگاه
avatar
عسل
.
08 خرداد 1402، 18:39
پاسخ
1
0
یکی برام این بازیو بفرسته
avatar
آرش شیروانی
.
05 اردیبهشت 1402، 15:21
پاسخ
0
0
عالی چگونه بازی کنم
avatar
الهه عادلی
.
21 تیر 1401، 14:18
پاسخ
0
0
منفی
avatar
Rez
.
16 مرداد 1398، 17:59
پاسخ
2
0
داداشا برامنم بفرستید خواهشن هرکی داره
avatar
سینا
.
06 تیر 1398، 00:26
پاسخ
4
1
خیلیییی عالییی بود. بازی ای که آخرش به خودکشی منجر میشه هم بالاخره طرفدارای خاص خودشو داره :)) فقط اینجاش که میگه: ادمین تاریخ مرگ تو را خواهد گفت و تو باید بپذیری!! دم سازندگانش گرم
نمایش 5 دیدگاه دیگر
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402