دولت هند از فناوری تشخیص چهره در فرودگاه های این کشور استفاده خواهد کرد

فناوری تشخیص چهره در فرودگاه های هند
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

با وجود اینکه استفاده از فناوری تشخیص چهره به نوعی حریم شخصی را نقض می‌کند، دولت هند اعلام کرده است که به زودی فرودگاه‌های این کشور مجهز به فناوری تشخیص چهره خواهند شد.

تقریبا تمام دنیا سراغ استفاده از سیستم‌های تشخیص چهره در اماکن مختلف از جمله فرودگاه‌ها رفته‌اند، گرایش جهانی که البته بسیار مایه آزار و نگرانی حامیان حریم شخصی است و آن را به نوعی ناقض حریم شخصی افراد می‌دانند. این درحالی است که بسیاری از کشورهای دنیا مانند آمریکا و سنگاپور درحال حاضر از فرودگاه‌های مجهز به فناوری تشخیص چهره بهره می‌برند. حال شنیده‌ها حاکی از این هستند که هندوستان نیز در صدد نصب و به کارگیری سیستم تشخیص چهره در فرودگاه‌های این کشور است. دولت هندوستان هدف از تجهیز فرودگاه‌های هند به این فناوری را کمک به رفع ازدحام و شلوغی در فرودگاه‌های این کشور عنوان کرده است.

اسکنرهای تشخیص چهره و هویت مسافران در فرودگاه‌های بین‌المللی که میزبان حجم زیادی از مسافران در روز هستند، این امکان را فراهم می‌کنند تا هویت مسافران در کمترین زمان ممکن و بدون نیاز به چک کردن گذرنامه و چهره مسافران توسط ماموران فرودگاه شناسایی شود. فناوری تشخیص چهره از خطای انسانی و احتمال بروز مشکلات و خطرات احتمالی پیشگیری خواهد کرد.

نایان چوبیی (Nayan Chubey) وزیر امور خارجه هندوستان می‌گوید:

در بخش مسائل امنیت کشور از مزیت فناوری تشخیص چهره برای تعیین هویت و تایید مسافر در نقاط بازرسی به روش غیرتهاجمی استفاده خواهیم کرد.

فناوری تشخیص چهره در فرودگاه های هند

این فناوری به تدریج جایگزین گذرنامه خواهد شد و مسافران منتظر در صف بررسی گذرنامه با سیستم جدیدی روبرو خواهند بود که سرعت عمل بیشتری دارد. احتمالا این سیستم تشخیص چهره سال آینده به صورت گسترده در تمام فرودگاه‌های هند نصب شود هرچند به نظر می‌رسد که خود مسافران هندی می‌توانند از بین دو سیستم بیومتریک یا روش معمول بازرسی در فرودگاه یک روش را انتخاب کنند که البته طبیعتا روش دوم بیشتر طول می‌کشد. فناوری استفاده شده در این فرودگاه‌ها از سیستم ورود و خروج بیومتریک پشتیبانی می‌‌کند و هویت مسافران به واسطه استفاده از دوربین‌‌های فوق پیشرفته و هوشمندی احراز می‌شود که در فواصل مختلف و در گیت ورودی فرودگاه نصب شده‌‌اند.

همانطور که در ابتدای خبر اشاره شد، این فناوری چندان به مذاق طرفداران حریم شخصی خوش نیامده است، که به کارگیری آن در هندوستان نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود. دویش آگاروال (Devesh Agarwal) سردبیر وب‌سایت هواپیمایی بنگلور (شهری در کشور هند) در گفتگو با خبرگزاری فرانسه (AFP) گفت که دغدغه‌هایی وجود دارد مبنی بر اینکه آیا چنین سیستمی توانایی حفاظت از حریم خصوصی مناسبی در اختیار دارد یا خیر؟ و اینکه آیا امنیت مسافران با استفاده از این فناوری به خطر می‌افتد.

در وهله نخست همه چیز بسیار عالی و شیک به نظر می‌رسد. اما مشخص نیست که داده‌ها چگونه ذخیره می‌شوند و چه اتفاقی برای داده‌های ذخیره شده شهروندان خواهد افتاد… آیا موسسات خصوصی اقدام به جمع‌آوری اطلاعات بیومتریک افراد می‌کنند؟

کلام آخر

برای یافتن پاسخ این سوال‌ها باید همه چیز را به زمان سپرد و صبر کرد تا زمان موعد فرا برسد یا اینکه می‌توان کابوس وحشتناک‌تری را تصور کرد که این فناوری تعیین هویت نشتی داشته باشد و اطلاعات جمع‌‌آوری شده مردم به‌دست هکرها بیفتد یا به سرقت برود. در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 2 میلیارد دلار
    فیلم Ne Zha
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 389 میلیون دلار
    فیلم Captain America: Brave New World
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 125 میلیون دلار
    فیلم Dog Man
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 113 میلیون دلار
    فیلم Bridget Jones: Mad About the Boy
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 90 میلیون دلار
    فیلم Mickey 17
    اکران: 07 مارس 2025