این فناوری هوش مصنوعی می تواند اشخاص را با طرز راه رفتن آنها شناسایی کند

هوش مصنوعی
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

محققان دانشگاهی در آمریکا روی نوعی فناوری هوش مصنوعی کار می‌کنند که با توجه به نوع قدم برداشتن افراد، الگوی راه رفتن و موارد مشابه به شناسایی آنها می‌پردازد.

معلمان هر روز حضور و غیاب می‌کنند و دانش‌آموزان در پاسخ به آنها می‌گویند: «حاضر.» شاید برخی از چیزها هیچ گاه تغییر نکنند. اما به نظر می‌رسد که این روند حضور و غیاب به همین زودی‌ها با نوعی ارتقای فناوری روبرو شود. احتمالا در آینده هوش مصنوعی با توجه به نوع راه رفتن دانش‌آموزان و وارد شدن آنها به کلاس درس، می‌تواند به ما بگوید که کدام یک از دانش‌آموزان غایب است و چه کسانی حاضر هستند.

حضور و غیاب خودکار در کلاس‌ها یکی از مواردی است که هوش مصنوعی می‌تواند به انجامش کمک کند و هر فردی را با استفاده از آنالیز نوع قدم‌هایش شناسایی نماید. این سیستم غیرعادی حاصل تلاش محققان دانشگاه فنی ایندین (Indian Institute of Technology) در آمریکا است که نتیجه تحقیقات خود را روز دوشنبه منتشر کردند.

هوش مصنوعی

تیم تحقیقاتی مورد نظر، نیاز به حجم زیادی از داده‌ها داشتند تا سیستم خود را بسازند. برای جمع‌آوری این اطلاعات، آنها از نوعی ژئوفون (Geophone) استفاده کردند که حرکات روی زمین را به سیگنال‌های الکتریکی تبدیل می‌کرد. آنها از هشت داوطلب درخواست کردند تا هر یک به صورت پابرهنه در یک دایره که در مرکزش ژئوفون قرار گرفته بود، راه بروند، به طوری که نزدیک‌ترین فاصله آنها با دستگاه یک متر و دورترین 2.5 متر باشد.

همچنین بخوانید :
محققان حدود یک ساعت اطلاعات راه رفتن هر یک از این افراد را جمع‌آوری کردند. آنها توانستند 46489 قدم را ثبت کنند و معتقدند بزرگ‌ترین پایگاه داده برای قدم‌های انسانی است که تاکنون جمع‌آوری شده است. در ادامه، آنها از این داده‌ها برای استفاده در یک الگوریتم استفاده کردند که می‌توانست تفاوت میان قدم‌های شرکت‌کنندگان مختلف را با ارزیابی زمان بین قدم‌ها، طول آنها و همین طور ریتم‌شان تشخیص دهد.

کلام آخر

در نهایت، هوش مصنوعی توانست شخصی را تنها با ثبت 7 قدم، با دقت 92 درصدی شناسایی نماید. محققان معتقدند که این سیستم می‌تواند در نهایت جایگزین سیستم‌های مبتنی بر زیست‌سنجی دیگر، از جمله اثر انگشت یا اسکنرهای عنبیه چشم شود، چرا که به سادگی و به صورت پنهانی به کار  می‌پردازد و به همکاری کردن شخص مورد نظر برای آنالیز نیاز ندارد.

محققان اشاره کرده‌اند که این سیستم علاوه بر محیط‌هایی همچون کلاس درس، در محیط‌های دارای سطح امنیتی بالا، از قبیل پایگاه‌های نظامی، نیز قابل استفاده است و می‌تواند افرادی را که قدم‌های آنها در پایگاه داده به عنوان شخص مجاز و تایید شده ثبت گردیده، شناسایی نمایند. همچنین این فناوری می‌تواند در خانه‌های هوشمند آینده نیز مورد استفاده قرار گیرد و به عنوان مثال، هوش مصنوعی می‌تواند به سیستم صوتی منزل شما فرمان دهد تا با توجه به فردی که وارد اتاق می‌شود و در آنجا راه می‌رود، یکی از شبکه‌های رادیویی خاص را برای وی پخش کند.

البته، هنوز این فناوری جای کار دارد، از جمله باید گفت که این فناوری در حال حاضر نمی‌تواند بیشتر از یک نفر را هنگام راه رفتن شناسایی کند و در نتیجه، برای جمعیت‌های زیاد کاملا غیرقابل استفاده است. اما محققان در حال حاضر روی این سیستم کار می‌کنند تا آن را بهینه‌سازی نمایند، در نتیجه، شاید زمان زیادی طول نکشد و در آینده شاهد باشیم که با توجه به نوع قدم برداشتن خود، شناسایی شویم. در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 2 میلیارد دلار
    فیلم Ne Zha
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 389 میلیون دلار
    فیلم Captain America: Brave New World
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 125 میلیون دلار
    فیلم Dog Man
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 113 میلیون دلار
    فیلم Bridget Jones: Mad About the Boy
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 90 میلیون دلار
    فیلم Mickey 17
    اکران: 07 مارس 2025