ال جی پس از سامسونگ دومین تولیدکننده پنل‌ های اولد آیفون می‌ شود

آرام حسینی - انتشار: 24 شهریور 1397 20:30
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

اپل در راستای کاهش وابستگی خود به سامسونگ تصمیم گرفته تا تولید پنل‌های اولد گوشی‌های هوشمند جدید آیفون را به کمپانی ال جی بسپارد.

کمپانی سامسونگ که تنها شرکتی است که موفق به رعایت استانداردهای کیفیت و ویژگی‌‌های سخت و دقیق نمایشگرهای اپل شده است تنها تولیدکننده نمایشگرهای اولد (OLED) آیفون نیز محسوب می‌شود؛ اما بنظر می‌رسد که جریان دیگری در گوشی‌های آیفون 10 اس (iPhone Xs) و آیفون 10 مکس (iPhone X Max) شاهد باشیم.

براساس خبرگزاری کره، کمپانی ال جی (LG) بصورت رسمی بعنوان دومین تولیدکننده نمایشگرهای اولد منعطف برای آیفون‌های 10 اس و 10 اس مکس اعلام شده است. منابع خبری می‌گویند پنل‌های اولد منعطف نسل ششم LG بتازگی از تست‌های کیفیت اپل سربلند بیرون آمده‌اند. افزون براینکه، این کمپانی تولید کننده نمایشگر درحال آماده‌سازی تولید انبوه پنل‌های اولد در دو خط تولید مرکز E6 است.

آیفون / iPhone

اپل معمولا ترجیح می‌دهد که قطعاتش را حداقل به دو تولیدکننده بدهد تا هم اعتبار و قابلیت اطمینان زنجیره تامین خود را ارتقا دهد و هم موضع مذاکره کننده خودش را حفظ کند. این شرکت می‌خواهد که سامسونگ و ال جی هرکدام بخشی از نمایشگرهایش را تولید کنند. با توجه به اینکه تولید یک خط تولید مختص آیفون نزدیک به 2.7 میلیارد دلار برای این شرکت آب می‌خورد براساس شنیده‌ها ظاهرا ال جی در تلاش است به حجم درخواستی اپل برسد.

براساس گزارش‌های رسیده کمپانی ال جی در اولین دور تولید نمایشگرهای اولد منعطف برای آیفون‌ها حدودا بین دو تا پنج میلیون نمایشگر تولید خواهد کرد. البته شایعاتی شنیده می‌شوند مبنی بر اینکه کمپانی ال جی همچون سامسونگ نمی‌تواند از پس کیفیت درخواستی پنل‌های اولد اپل بربیاید. تنها راه چاره این است که منتظر بمانیم تا برنده رقابت بین سامسونگ و ال جی در تولید نمایشگرهای اولد منعطف برای آیفون‌های جدید مشخص شود.

کلام آخر

برای اخبار بیشتر از دنیای فناوری با پلازامگ همراه بمانید، شما همچنین می‌توانید در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.

منابع:
تگ ها:
دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست