Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet. Vavada casino зеркало

سه دلیلی که نشان می‌ دهد نوکیا 5.1 می‌ تواند آیفون XR را شکست دهد

نوکیا 5.1
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

امروز پس از مدت‌ها انتظار، بالاخره، اپل اقدام به رونمایی از سه مدل آیفون جدید خود می‌کند. در این مطلب می‌خواهیم به مقایسه آیفون XR و نوکیا 5.1 بپردازیم.

امروز، طی برنامه‌ای که از مدت‌ها قبل مشخص شده، گوشی آیفون XR رونمایی می‌شود و این مدل بی‌شک ارزان‌قیمت‌ترین گوشی سطح بالای هوشمند با سیستم‌عامل iOS است که توسط یکی از برندهای دوست‌داشتنی بازار، یعنی اپل معرفی می‌گردد و قرار است نسل جدیدی از کاربران را به خود جذب نماید. این گوشی همچنین همراه با گوشی نوکیا 5.1 عرضه می‌شود که نوعی گوشی هوشمند اندرویدی میان‌رده ساخت یکی از برندهای محبوب است که قصد دارد کاربران جدیدی را مشتری خود کند.

این گوشی‌ها بر سر چه کسانی با یکدیگر به رقابت می‌پردازند؟ چه امتیازی را به مشتریان ارائه می‌کنند؟ چرا این دو گوشی دوباره رقابت دوگانه اندروید و iOS را داغ کرده است؟

نوکیا 5.1

بگذارید همین ابتدای متن برای آن دسته از مشتریان که به اکوسیستم اپل علاقه دارند و عاشق خدمات مبتنی بر ابر، سرمایه‌گذاری برای اپلیکیشن‌ها و موارد دیگر گوشی‌های اپل هستند، بگوییم که تنها جایگزین یک گوشی آیفون، یک آیفون دیگر است.

درون اکوسیستم اندروید، کمی سیال‌تر است. با توجه به اکوسیستم مشترک اپلیکیشن‌ها، داده‌ها و خدمات ابری، تغییر میان تولیدکنندگان اندروید کار بسیار ساده‌تری است. همین امر تولیدکنندگان گوشی‌های اندرویدی را مجبور می‌کند تا به خلاقیت و نوآوری‌های خود ادامه دهند تا ارزش گوشی‌هایشان در قبال پولی که مصرف‌کننده پرداخت می‌کند، بیشتر شود. این امر را در کنار رویکرد آزادانه‌تر اپل برای ارتقای سخت‌افزاری بگذارید. با این وجود، بسیاری از کاربران هنوز هم به گوشی‌های اندروید علاقه دارند.

حالا، اگر این دو دسته از طرفداران افراطی گوشی‌های اندروید و iOS را کنار بگذاریم، به دسته تازه‌ای می‌رسیم که این تولیدکنندگان قصد دارند آنها را به سمت خود جذب نمایند. بازارهایی که کاربران جدیدی را وارد بازی می‌کنند و مشتریانی را همراه خود می‌آورند که عاشق برندهایی هستند و محصولاتی را مورد استفاده قرار می‌دهند که همواره رو به جلو حرکت می‌کنند، مصرف‌کنندگانی که پیش از انتخاب یک گوشی، موارد زیادی را سبک و سنگین می‌نمایند. اینجا همان جایی است که هنگام عرضه یک گوشی جدید باید کارهایی را در موردش انجام داد.

نوکیا 5.1

 

قیمت در برابر قابلیت

گوشی نوکیا 5.1 با قیمت 250 دلاری‌اش، آن قدرها مدل گران‌قیمتی نیست. با پرداخت این پول شما یک گوشی با دو گیگابایت رم، 16 گیگابایت حافظه داخلی و امکان پشتیبانی از MicroSD برای افزایش میزان حافظه را در اختیار خواهید داشت (همچنین مدل‌های 3 گیگابایت رم و 32 گیگابایت حافظه داخلی نیز موجود است). صفحه نمایش این گوشی با نسبت تصویر 18:9 است و تجربه کاربری HD پلاسی را با ابعاد 1080×2160 پیکسل به شما ارائه می‌دهد. از نظر ویژگی‌های خام، نوکیا 5.1 مسلما سرعت پایین‌تری در مقایسه با گوشی‌های آیفون جدید دارد.

اما این مسئله باید با قیمت دو گوشی هوشمند مورد نظر متوازن شود. اگر شما به قابلیت‌های گوشی توجه دارید و بیشتر استفاده روزانه شما محدود به شبکه‌های اجتماعی، جستجو در اینترنت و ارسال پیام کوتاه است، در آن صورت قدرت بالاتر گوشی آیفون (یا حتی گوشی‌های بالارده اندرویدی) چندان به کار شما نمی‌آیند.

اگر به دنبال اجرای برخی از اپلیکیشن‌های پیشرفته‌تر گوشی‌های هوشمند هستید، نوکیا 5.1 به مشکل می‌خورد. بر خلاف آیفون و یا گوشی‌های اندرویدی گران‌قیمت، نوکیا 5.1 با ظرفیت حافظه کمتری برای اپلیکیشن‌های مورد نظر است. اما بگذارید برای کاربرانی که هنوز هم به گزینه‌های بالارده روی می‌آورند، پیشنهادی ارائه دهیم. برای آنهایی که دوست دارند، بسته به میزان پولی که پرداخت می‌کنند، بهترین مدل را در اختیار داشته باشند، باید بگوییم که انتخاب شما، بهتر است یکی از جدیدترین گوشی‌های میان‌رده اندرویدی (از قبیل نوکیا 5.1) و یا گوشی آیفون SE باشد که در اوایل 2016 عرضه شد و هنوز هم دو برابر نوکیا 5.1 قیمت دارد.

نوکیا 5.1

 

شخصی‌سازی (و یک خط امنیتی)

ارتباط شخصی بسیار قدرتمندی بین کاربر و گوشی‌اش وجود دارد و این امر به نرم‌افزار و سیستم‌عامل نیز کشیده می‌شود. آن علاقه بسیار زیاد می‌تواند در دو مسیر حرکت کند؛ مسیر اول آن است که افراد معتقدند تصمیم درست در نهایت انتخاب گوشی‌هایی است که در کوپرتینو ساخته می‌شود، یعنی گوشی آیفون و این نوع طرز تفکر همواره رو به جلو است. مسیر دوم مانتین ویو یا محل شرکت گوگل است که سطح دیوانه‌واری از شخصی‌سازی و انتخاب را از نظر عرضه‌کننده، واسط‌های کاربری و اپلیکیشن‌های مختلف در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

در سال‌های گذشته، همواره این بحث وجود داشته که روش iOS امکان آپدیت سریع‌تر و ارائه بسته‌های امنیتی را فراهم می‌کرده و برای مدتی این روش نوعی امتیاز مثبت برای اپل به شمار می‌رفته است. گوگل به سختی کار کرده تا به اندروید نیز چنین قابلیت انعطاف‌پذیری و سرعت را در ارائه آپدیت‌ها اضافه نماید. نوکیا 5.1 به لطف اندروید وان، از تمامی این ابزارهای جدید استفاده می‌کند و به صورت ماهیانه از سوی گوگل بسته‌های امنیتی و آپدیت‌های نرم‌افزاری آن نیز ارائه می‌گردد.

از نظر امنیتی، بسترهای مختلف با یکدیگر تفاوت دارند. از نظر اینکه کدام یک برای انتخاب بهتر هستند، باید گفت که اندروید یک مزیت مشخص دارد. این شما هستید که چگونگی کاربری با گوشی هوشمند خود را انتخاب می‌کنید و نه برعکس.

این بخش را می‌توان با این جمله به اتمام رساند که اندروید ویجت‌های بسیار جالبی دارد.

 

آینده محور بودن

در چند سال آینده، چه نوع واسط کاربری درون گوشی‌های هوشمند و تجهیزات الکترونیک مورد استفاده قرار می‌گیرد؟ صدا. برای اینکه نوعی واسط کاربری صوتی موثر داشته باشید، باید سطح بسیار بالایی از رایانش ابری، جستجو، الگوریتم‌های مختلف و داده‌های گوناگون را در اختیار بگیرید تا بتوان کلاینت محلی مناسب و پرسرعتی را در گوشی مورد پشتیبانی قرار داد.

تفاوت میان OK Google و Hey Siri بسیار زیاد است. در آزمایشات بسیاری که انجام شده، دستیار دیجیتال گوگل عملکرد بسیار بهتری در مقایسه با دستیار مجازی اپل از نظر نوع پاسخ‌ها، تجزیه تحلیل و یکپارچه‌سازی با اپلیکیشن‌های شرکت‌های ثالث داشته است. در حالی که سیری تنها با اپلیکیشن‌های اختصاصی اپل کار می‌کند، دانستن اطلاعات وسیع‌تر از دیگر بخش‌های دنیا که به آن نیاز دارد و همچنین قابلیت اشتراک‌گذاری داده‌های کاربری برای رسیدن به بهترین نتایج ممکن نوعی نقطه ضعف برای اپل به شمار می‌رود. سیری هیچ‌گاه نتوانسته به جایگاه رفیع گوگل ویس، الکسای آمازون و یا حتی کورتانا مایکروسافت دست یابد.

نوکیا 5.1

نوکیا 5.1، از همان ابتدا یکپارچگی کاملی با گوگل دارد، درست همان طور که گوشی‌های آیفون جدید دارند. اما از نظر کاربرد و نتیجه، آیفون برنده این میدان نیست.

همچون تمامی مقایسه‌های دیگر، نقاط مثبت بسیار زیادی در هر دو سمت این مقایسه وجود دارد که برای بسیاری از کاربران می‌تواند به حد مناسبی کافی باشد. اما برای آنهایی که به گوشی و بستر به کار رفته درون آن توجه دارند، ساختار و طبیعت باز اندروید یک مشخصه بسیار جذاب است.

اگر چنین مسئله‌ای مورد توجه کاربران باشد، نسخه‌های مناسب‌تری از اندروید می‌تواند این مسئله را جالب‌تر نیز نماید. مسئله تعداد روزافزون سازندگان گوشی‌های اندرویدی را در ذهن خود داشته باشید و حالا به این نکته توجه کنید که  یک برند شناخته شده به نام نوکیا و نوعی گوشی مناسب، تمامی این قابلیت‌ها را با قیمت بسیار مناسب و جذابی در اختیار شما قرار می‌دهد. همه اینها باعث می‌شود تا نوکیا 5.1 نوعی چالش بسیار بزرگ برای گوشی‌های آیفون جدید به وجود آورد. در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402