پردازنده های نسل بعدی اینتل پیشرفت خوبی یعنی پیشرفتی حدود 40 درصد بهتر از نسل قبل خود در تکنولوژی سیستم های 4K، VR و … ایجاد خواهند کرد.
شاید شرکت اینتل نگران این مساله است که کاربری از یک لپ تاپ بیش از 5 سال استفاده کند ! این شرکت ادعا می کند حداقل 450 میلیون رایانه در جهان وجود دارند که بیش از پنج سال است که کار می کنند.
بنابراین، اینتل سعی دارد که نسل جدیدی از محصولات را عرضه کند تا کاربران را تشویق به تهیه سیستم های جدیدتر کند. یکی از نکات این است که اینتل در نسل هستم پردازنده های سری Core iخود سعی کرده از تراشه های جدید با سرعتی دو برابر سرعت پردازنده های لپ تاپ های پنج سال قبل استفاده کند.
پیشرفت های متعدد و بسیاری را در لپ تاپ ها، دسکتاپ ها، و انواع محصولات دیده ایم و شاید بهبود و ارتقا سیستم برای کاربران دیگر امری عادی شده است.
البته جالب این است بدانید که اینتل ادعا می کند سرعت پردازنده های جدیدش تا حدود 40 درصد بهبود یافته است. این مقایسه بین نسل هشتم و نسل هفتم سری های پردازنده های corei می باشد و تولید کنندگان سیستم های کامپیوتری به تبع ترجیح می دهند از پردازنده ای با سرعت بهبود یافته تری استفاده کنند.
هر کدام از نسل های پردازنده های اینتل به طور کلی توسط یک کد اجرا می شوند، اما تراشه های نسل هشتم که نازک تر و سبک تر هستند محصولاتی 2 در 1 می باشند که هر دو ویژگی سبکی و نازکی را با هم دارند.
این پردازنده ها هم نام نسل هفتم بوده و به نام Kaby Lake R شناخته می شوند. این پردازنده ها دارای مدل های Core i5 و Core i7 ، 15 واتی سری U هستند. بزرگترین تغییر آنها بر اساس اطلاعات روی کاغذ تغییر از طراحی دو هسته ای به طراحی چهار هسته ای است که برای مولتی تسکینگ یا چند وظیفه ای بهتر عمل می کنند.
پردازنده های اولیه نسل 8 عبارتند از:
- 9GHz Core i7-8650U
- 8GHz Core i7-8550U
- 7GHz Core i5-8350U
- 6GHz Core i5-8250U
تراشه های نسل 8 نیز برای خود سریال نام گذاری دارند که آن ها هم به نام Coffee Lake شناخته می شوند. این تراشه ها همان فرایند تولید نسل قبلی خود را دارند ولی به جای 14 نانومتر، اکنون 10 نانومتری هستند. این تراشه ها تا سال 2018 به بازار عرضه خواهند شد و این ها هم نسل هشتم هستند.
اینتل احتمالا تا پایان سال 2017 پردازنده های دسکتاپ و تراشه های جدید را برای لپ تاپ ها مورد استفاده قرار می دهد و احتمالا اوایل سال 2018، این پردازنده و تراشه ها در این سیستم ها رونمایی خواهد شد.
باید ببینیم نسل بعدی پردازنده ها یعنی corei 9 چه زمان به بازار معرفی خواهد شد؟
حال شاید این سئوال پیش بیاید که نسل هشتم پردازنده و چیپ 14 نانومتری چه تغییری در سیستم ها ایجاد خواهد کرد؟ در یک لپ تاپ تغییرات ذیل حاصل خواهد شد :
- تا 10 ساعت پخش ویدیوی 4K UHD
- ویرایش عکس ها و یا نمایش اسلاید تا 48 درصد سریعتر از نسل قبلی
- ویرایش فیلم تا 14.7 سریعتر از قبل
- امکان استفاده از هدست های جدید Windows Mixed Reality و توانایی به نمایش گذاشتن گرافیک بهتر در آنها
- امکان استفاده از فناوری تاچ اینتل هنگام استفاده از قلم
- امکان استفاده از گرافیک یکپارچه برای سه نمایشگر 4K در یک زمان
- اتصال آنلاین اینتل با ویژگی های امنیتی قوی تر
هم چنین تراشه ها و پردازنده های نسل هشتم اینتل برای بازی های 4K و 360 درجه بسیار مناسب است.