به نظر میرسد که اپل پس از آنکه فناوری LCD را در ساخت آیفون ها کنار گذاشت و سراغ پنلهای اولد رفت، حال قصد تولید نمایشگرهای کم مصرفتر را دارد.
نمایشگر گوشیهای هوشمند مقصر اصلی در تخلیه عمر باتری محسوب میشوند. هرچند با توجه به آنکه سازندگان بیشتری به استفاده از نمایشگرهای اولد (OLED) روی آوردهاند که بخاطر عدم استفاده از نور پسزمینه انرژی کمتری نیاز دارند، هر روز شاهد پیشرفت در این زمینه هستیم. البته بنظر میرسد که کمپانی اپل فکر و خیالاتی در سر دارد تا همانند همیشه یک سروگردن از باقی رقبا بالاتر باشد.
براساس گزارشی که موسسه تحقیقاتی IHS Markit منتشر کرده است ظاهرا اپل در راستای ایجاد تغییراتی قصد دارد که از ترانزیستور لایه نازک پلی سیلیکونی دما پایین (LTPS TFT) رایج در تولید پنل امولد (AMOLED)، سراغ پنلهای پشتی اکسیدپلی کریستال دما پایین (LTPO) برود؛ پنلهایی که در تئوری مصرف برق را بین 5 تا 15 درصد کاهش میدهند.
دیوید هسیه (David Hsieh) سرپرست ارشد کمپانی تحقیقاتی HIS Markit در این گزارش همچنین خاطر نشان میسازد که اپل سه پتنت در رابطه با این فناوری را نیز ثبت کرده است. کمپانی IHS به چند دلیل که اپل بجای همکاری با شرکتهایی چون سامسونگ یا ال جی، خود سراغ ساخت و تولید چنین نمایشگرهایی رفته اشاره میکند. اولا اینکه اپل با تولید نمایشگرهای کممصرف خودش مستقیمتر درگیر هزینه قطعات و فناوری میشود؛ بدینترتیب کنترل بیشتری بر زنجیره تامین و سازندگانش خواهد داشت (مسئله ای که بسیار به مذاق اپل خوش میآید). دلیل دیگر این است که میتوانند از این فناوری برای تامین بهتر محصولات و تولیدات ساخت خود استفاده کنند.
کلام آخر
البته هنوز مشخص نیست که چه زمانی شاهد استفاده این فناوری در محصولات اپل خواهیم بود، اما چالشهای فناوری پیش روی ساخت و تولید این نمایشگرهای کممصرف توسط اپل وجود داشته که اهالی کوپرتینو باید پیش از تولید انبوه این فناوری برطرف کنند؛ پس هنوز زمان شمارش معکوس برای رونمایی از این محصول تازه اپل فرا نرسیده است. در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.