Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet. Vavada casino зеркало

اختصاصی پلازامگ: نقد و بررسی بازی Assassin’s Creed Odyssey | یک تغییر سبک موفق

Assassin’s Creed Odyssey
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

با توجه به حال و هوای حماسی بازی Assassin’s Creed Odysseyy و اقتباسش از اساطیر کهن یونان، قصد داریم 10 تا از موجوداتی که حضورشان در بازی اساسین کرید اودیسی جذاب به نظر می‌رسد را مورد بررسی قرار دهیم.

در Assassin’s Creed Origins، طرفداران فرنچایز این فرصت را داشتند تا همراه با «بایک» در اسطوره‌های کهن مصر جست وجو کنند و طی بسته الحاقی Curse of the Pharaohs با موجوداتی مثل «آتوبیس»، «سوبک»، «سخمت»، «اپپ» و «مرده‌‎های متحرک» مواجه شوند. اکنون طرفداران Assassn’s Creed شانس این را دارند که وارد اساطیر یونان شده و با کنترل «آلکسیوس» یا «کاساندرا» به مکاشفه اسرار Assassin’s Creed Odysseyy بپردازند.

گیم پلی اساسین کرید اودیسی

گیم پلی بازی فوق العاده بازی اسیسنس کرید اودیسی که آخرین بازی اساسین ساخته شده توسط کمپانی یوبیسافت میباشد. این بازی پس از لوکیشن های مختلف به حال هوای یونان قدیم کوچ کرده است این بازی به نسخه قبلی خود یعنی اساسین کرید اورجینز بسیار شبیه است و نظر منتقدان را از این لحاظ جلب نکرده است.

بازی های اسیسانس کرید همیشه دچار باگ های اساسی در گیم پلی خود بودند و در نسخه جدید نیز این مشکل همچنان پابرجا است و این مورد شاید برای بی دقتی برنامه نویسان یوبیسافت باشد و تعصب آنان برای  ارائه هر ساله یک بازی اساسین که بعد از بازی یونیتی ما داستان بکری از این سری بازی سراغ نداریم و صرفا بازی سازی این شرکت برای پول است.

نمره این بازی در سایت متاکریپتیس 83 اعلام شد که توسط منتقدین دیگر امتیازشان داده شده است. شخصیت های بازی را میتوانید در این قسمت نگاه کنید.

  • GamesRadar: نمره‌ی ۵ از ۵
  • PlayStation Lifestyle: نمره‌ی ۹.۵ از ۱۰
  • Critical Hit: نمره‌ی ۹.۵ از ۱۰
  • IGN: نمره‌ی ۹.۲ از ۱۰
  • Destructoid: نمره‌ی ۹ از ۱۰
  • Attack of the Fanboy: نمره‌ی ۴.۵ از ۵
  • USgamer: نمره‌ی ۴.۵ از ۵
  • GamingBolt: نمره‌ی ۹ از ۱۰
  • Twinfinite: نمره‌ی ۴.۵ از ۵
  • Press Start: نمره‌ی ۹ از ۱۰
  • DualShockers: نمره‌ی ۹ از ۱۰
  • Game Informer: نمره‌ی ۸.۳ از ۱۰
  • God is a Geek: نمره‌ی ۸ از ۱۰
  • TheSixthAxis: نمره‌ی ۸ از ۱۰
  • GameSpot: نمره‌ی ۸ از ۱۰
  • VideoGamer: نمره‌ی ۸ از ۱۰

آپدیت های DLC بازی اساسین کرید اودیسی

برای بازی اساسین کرید اودیسی تا این لحظه DLC های بسیار زیادی ارائه شده است. از جمله dlc های این بازی میتوان به :

  • Lost Tales of Greece
  •  Legacy of the First Blade
  • Episode 3: Bloodline
  • اپدیت 1.4.4
  • THE FATE OF ATLANTIS

اشاره کرد، حجم هر آپدیت و DLC همراه حجمی بالغ بر 6 الی 7 گیگ میباشد که مراحل فرعی این بازی را تشکیل میدهند،

تریلر یکی از dlc های این بازی را میتوانید در زیر مشاهده بفرمایید.

 

10 موجود اسطوره ای که دوست داریم در Assassins Creed Odysseyy شاهد باشیم

عنوان جدید بازی که برای انتشار تا چند ماه دیگر برنامه ریزی شده، احتمالاً از همان عمق و ویژگی‌های اسطوره‌ای قسمت قبلی برخوردار باشد، حداقل از ویدیوهای بازی که «مدوسا» و «مینوتار» را نمایش می‌دادند، این طور به نظر می‌رسد. با چنین تفاسیری احتمالاً هیولاهای بیشتری در راهند، پس بد نیست 10 تا از موجوداتی که دوست داریم در Assassin’s Creed Odysseyy شاهد باشیم را بررسی کنیم.

 


1- سایکلاپس


سایکلاپس

«سایکلاپس» (غول تک‌چشم) که از اولین نژاد‌ غول‌ها محسوب می‌شود سمبل اساطیر یونان است. در واقع در کتاب «ادیسه هومر» شخصیت اصلی با یکی از این غول‌ها به اسم «پلیفموس» مواجه می‌شود. با توجه به این که قسمت جدید Assassin’s Creed عنوان حماسه بزرگ هومر را با اسمش همراه دارد، خیلی عجیب نیست که «آلکسیوس» یا «کاساندرا» با یک سایکلاپس مبارزه کنند. احتیاج به گفتن نیست که صحنه فرو کردن «نیزه لئونیداس» (که نمونه اولیه همان تیغه پنهان است) توسط بازیکن در چشمان سایکلاپس، چقدر حماسی خواهد بود.

 


2- سربروس


سربروس

یکی از معروف‌ترین اسطوره‌‎های یونان موجودی به نام «سربروس»، سگی سه سر با دم مار است که برای «هادس» از دورازه‌های دنیای زیرزمین محافظت می‌کند. اگر دنیای زیرزمین حکم «دوآت» در Assassin’s Creed Origins را داشته باشد، منطقی به نظر می‌رسد تا با یکی از این هیولاهای غول‌پیگر مبارزه یا مخفیانه از دستشان فرار کنیم. اگر هم Odysseyy چیزی مثل بسته الحاقی Trial of the Gods را شامل شود، شاید بازیکن با هادس و سربروس به شکل هم‌زمان مواجه شود.

 


3- اسکیلا


اسکیلا

با بازگشت مکانیک کشتی‌رانی در Assassin’s Creed Odysseyy هیچ زوجی برای مقابله پروتاگونیست بازی وحشتناک‌تر از «اسکیلا» و «کاریبدس» نیست. براساس اساطیر یونان، اسکیلا زمانی روح آب و معشوقه پوسایدون بوده، اما حسادت بی‌وصفش به «آمفیرتریت» او را به یک هیولا تبدیل می‌کند. ظاهر خوفناکش در بعضی جاها به شکل یک اژدهای معمولی طراحی شده، اما در اکثر مواقع به شکل زنی نیمه برهنه ترسیم می‌شود که روی بدنش مارهایی با سر سگ روییده است.

 


4- کاریبدس


Assassin’s Creed Odyssey

کاریبدس هیولایی دریای بود که گردآب را به وجود آورد و دو موجود دهشتناک را خلق کرد تا از تنگه باریکی که دریانوردان را به سمت خودش سوق می‌دهد، محافظت کنند. بسیاری از اسطوره‌شناسان از این مناطق به عنوان تنگه «مسینا» یاد می‌کنند. مسینا یکی از از نقاط شناخته شده در نقشه Odysseyy است که شاید بسیار بزرگتر از Origin باشد. چنین چیزی می‌تواند نوید مبارزه با دو هیولای مذکور را بدهد و گیم‌پلی دریایی جذاب و حماسی خلق کند.

 


5- پگاسوس


Assassin’s Creed Odyssey

مطمئناً قرار نیست تمام موجودات افسانه‌‌ای یونان هیولاهای خوفناکی باشند تا برایتان مزاحمت ایجاد کنند. در یونان به این بزرگی، موجودات دوست‌داشتنی مثل «پگاسوس» هم پیدا می‌شود. پگاسوس یکی از فرزندان پوسایدون است؛ بدنی تماماً سفید دارد و با بال‌‌های قدرتمندش به قهرمان یونانی، «بلروفون» کمک کرد تا «شیمرا» را شکست دهد. پگاسوس چه در حد یک صحنه حماسی، ارجاع یا حتی سکانس‌های اکشن هوایی در بازی Assassin’s Creed Odysseyy حضور داشته باشد، می‌تواند اتمسفر بیشتری به اساطیر یونانی اضافه کند.

 


6- شیمرا


Assassin’s Creed Odyssey

حالا که صحبت از «شیمرا» شد باید گفت که خودش هم گزینه فوق‌العاده‌ای برای بازی محسوب می‎‌شود. شکل این هیولا اغلب شبیه به یک شیر ترسیم شده که به جای دم، مار دارد و در پشت سرش، کله یک بز روییده است. باید گفت که این هیولا ذاتی خبیث دارد، بنابر این حضورش در بازی می‌تواند برخلاف پگاسوس که برای بازیکنان امیدبخش است، موجب وحشت شود.

 


7- سنتار


Assassin’s Creed Odyssey

یکی دیگر از موجوداتی که حضورش می‌تواند جذاب باشد، سنتار است، موجودی نیمه انسان که از شکم به پایین، بدن و پاهای اسب را دارد. این موجودات گاهی اوقات به عنوان یک تعلیم‌دهنده نمایش داده می‌شوند و در برخی مواقع ترسیمی از طبیعت وحشی هستند. با این که نمی‌توان حدس زد Assassin’s Creed Odysseyy چگونه این موجودات شگفت‌انگیز را در بازی می‌گنجاند، شکی نیست که این آدم‌های سم دار، حال و هوای اسطوره‌ای و تاریخی یونان را تقویت خواهند کرد.

 


8- سایرن‌


Assassin’s Creed Odyssey

موجود دیگری که حضورش بر اساس بخش کشتی‌رانی در بازی منطقی به نظر می‌رسد، «سایرن» است. این موجودات که با اقتباس از فوکلورهای پری دریایی خلق شده‌اند، بیشتر به شکل زنانی ترسیم می‌شوند که پاها و بال‌های (نسخه بی‌بالشان هم هست) پرنده مانند دارند و انواع سازهای موسیقی (مخصوصاً چنگ) را می‌نوازند. آن‌ها اغلب در تلاش‌اند که دریانوردان را با اشعار زیبا و موسیقی سحرآمیزشان به کام مرگ بکشانند، بنابراین تماشای این که بازیکن و خدمه کشتی سعی دارند از نوای سایرن‌ها دوری کنند، باید جذاب باشد.

 


9- گریفین


Assassin’s Creed Odyssey

«گریفین»ها به عنوان پادشاه تمامی جانوران شناخته می‌شوند، پس مقابله با یکی از آن‌ها مطمئناً حماسی خواهد بود. گریفین بدن یک شیر را دارد، اما سر، بال‌ و پنجه‌هایش به عقاب شبیه‌اند و به این ترتیب یک جورایی پادشاه آسمان و زمین محسوب می‌شود. از آنجایی که گریفین‌ها اغلب به عنوان نگهبان طلا ترسیم شده‌اند، شاید جالب باشد اگر در بازی به عنوان محافظ قطعه‌ای از Eden گنجانده شوند.

 


10- مانتیکور


Assassin’s Creed Odyssey

با این که ریشه اصلی «مانتیکور» به اسطوره‌های ایرانی باز می‌گردد، این موجود دورگه و منحصر به فرد در یونان به عنوان جانوری با بدن شیر و سر انسان شناخته می‌شود که دمی شبیه به دم عقرب دارد. مانتیکور به مجسمه ابوالهول مصر نیز بی‌شباهت نیست، بنابراین به شکل مناسبی تاریخچه ایرانی نیزه لئونیداس را با Origins و Odysseyy مرتبط می‌کند.

اسطوره‌شناسی غنی یونان که در Assassin’s Creed Odysseyy نیز حکم‌فرما است، شمار زیادی از هیولاها را برای انتخاب شامل می‌شود، اما ما در اینجا فقط به 10 تا که معتقدیم می‌توانند، تنوع زیادی در بازی بوجود بیاورند اشاره کردیم. با این حال کلی موجود دیگر مثل، ساتیرها، هارپی‌ها و هایدرا هستند که می‌توانند در بازی گنجانده شوند. به نظر شما چه موجوداتی از اسطوره‌های یونان به درد بازی Assassin’s Creed Odysseyy می‌خورند؟ نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید.

اختصاصی پلازا: نقد و بررسی بازی Assassin’s Creed Odysseyy | یک تغییر سبک موفق

از زمان معرفی بازی Assassin’s Creed Odysseyy مشخص بود که حال و هوای این بازی با عناین قبلی سری تفاوت‌های زیادی دارد؛ با نقد و بررسی متفاوت‌ترین Assassin’s Creed عرضه شده تا به حال با پلازا همراه باشید.

بررسی بازی assassins creed origins / دانلود نسخه فوق فشرده بازی assassins creed odyssey

از سال 2007 یوبیسافت فرنچایز Assasson’s Creed را معرفی و عرضه کرد. عنوانی که بر مبنای پارکور قرار داشت و سعی می‌کرد ریشه‌های تاریخی حشاشین را هم بازگو کند. یوبیسافت و بازی‌های اساسینز کرید مسیر طولانی را تا رسیدن به بازی Assassin’s Creed Odysseyy داشته‌اند و تا قبل از عرضه این بازی شاهد نسخه‌های متعددی از فرنچایز محبوب Assassin’s Creed بوده‌ایم. سری بازی‌هایی که به عقیده بسیاری موفق‌ترین آن‌ها نسخه دوم آن بود که در سال 2009 عرضه شد و اتفاقا توانست افتخارات زیادی هم کسب کند. امکان ندارد از طرفداران قدیمی این سری باشید و کم‌وبیش تمام نسخه‌های این بازی را تجربه نکرده باشید. هرچند سری بازی‌های اساسین کرید نسخه ضعیفی به خود ندیده است اما تا قبل از بازی Assassin’s Creed Odysseyy به نوعی در سراشیبی قرار داشت و Ubisoft با استفاده از یک ترفند جدید سعی بر جذب دوباره مخاطبین کرد: تغییر سبک بازی.

بازی assassins creed Odysseyy از همان تریلر اولیه خود مشخص کرد که یک سبک جدید را برای این سری تعریف خواهد کرد. تا قبل از این بازی، گیم پلی اساسیت کرید اودیسی یک گیم‌پلی اکشن-ادونچر با داستانی خطی بود و مبارزاتش هم در درجه سختی آسان قرار می‌گرفت و صرفا به ضربه زدن و Parry کردن ختم می‌شد. اما به نظر می‌رسید در بازی Assassin’s Creed Odysseyy تفاوت‌های زیادی را در گیم‌پلی شاهد هستیم و شاهد یک آزادی عمل بسیار زیاد در بازی و جهان عظیمش خواهیم بود. در واقع سبک بازی از Action-Adventure به نقش‌آفرینی یا RPG تغییر پیدا کرده بود که طرفداران و مخالفان خودش را داشت. اما آیا این تغییر سبک اساسی و تعریف کردن بازی از نو، برای سری Assassin’s Creed مفید واقع شده و اساسین اودیسه را می‌توان یک عنوان وفادار به بازی‌های آساسین کرید نام برد؟ و در نهایت بازی ارزش تجربه را دارد؟ با بررسی بازی Assassin’s Creed: Odysseyy با پلازا همراه باشید.

دی ال سی بازی assassins creed odyssey / راهنمای قدم به قدم بازی Assassin's Creed Odyssey

داستان بازی Assassin’s Creed Odysseyy

برای اولین بار در سری بازی‌های Assassin’s Creed شاهد یک آزادی عمل بسیار زیاد برای پیش‌برد داستان خواهید بود. بازی Assassin’s Creed Odysseyy همان‌طور که از نامش پیداست یک سفر طولانی و ماجراجویانه را برای شما روایت می‌کند. سفری که شما را به یونان باستان می‌برد، از اقیانوس‌ها می‌گذراند و از جزیره‌ای به جزیره دیگر شما را به دنبال خود می‌کشاند. در داستان بازی assassin creed Odysseyy شما حق انتخاب دارید که بین الکسیوس یا کاساندرا یکی را برای بازی انتخاب کنید. این اولین انتخاب مهم شما در بازی است که تغییراتی را در روند داستانی و گیم‌پلی ایجاد می‌کند. هرچند این تغییرات جزئی است اما به لطف گستردگی بازی Assassin’s Creed Odysseyy همین جزئیات، تغییرات لذت‌بخشی را برای بازی ایجاد می‌کنند. هم‌چنین به دلیل عظمت زیاد داستان و گاهی پیچیدگی آن یک ماد جدید تجت عنوان Exploration Mode هم به بازی اضافه شده که شما بدون توجه به ماموریت‌های اصلی و فرعی می‌توانید در محیط بازی بچرخید و از جاهای تاریخی آن دیدن کنید و ریشه‌های تاریخی داستان بازی و جزئیاتش را مطالعه کنید.

اما این فقط اولین انتخاب شما برای بازی است. شما در طول داستان بازی باید بارها و بارها انتخاب کنید؛ چه از آن دسته گیمرها باشید که فقط مسیر اصلی داستان را دنبال می‌کنید و چه از آن‌ها که صدها ساعت صرف ماموریت‌های فرعی می‌کنند. شما باید مداما انتخاب کنید که آساسین شما چگونه رفتار کند، واکنش نشان دهد، تصمیم بگیرد و حتی چگونه عاشق شود. این انتخاب‌ها به تدریج به آساسین شما هویت می‌دهند و حس یک نقش‌آفرینی ناب را به شما القا خواهند کرد. به همین دلیل فرقی نمی‌کند با شخصیت زن بازی کنید یا مرد، این شمایید که به او هویت شخصیتی می‌دهید و انتخاب‌هایی بسیار مهم انجام خواهید داد. انتخاب‌های شما تاثیرات بسیار زیادی بر داستان دارد و قبل از انتخاب گزینه نهایی از آن مطمئین شوید. گاها عواقب انتخاب شما بیش از چیزی است که در آن لحظه فکر می‌کنید.

در طول داستان می‌توانید قدرت دیالوگ‌نویسی در اساسین اودیسی را به وضوح متوجه شوید. در واقع بازی اساسین کرید اودیسه یک جهش بزرگ در شخصیت‌پردازی و دیالوگ‌نویسی را نسبت به تمام نسخه‌های قبلی در خود دارد. اگر بخواهیم داستان ماموریت‌های فرعی این دو بازی هم با هم مقایسه کنیم، بازی اساسینز کرید اودیسه یک سر‌و‌گردن بالاتر از Assassin’s Creed Origins قرار می‌گیرد و دیگر شاهد برو اونجا و او را بکش به طور صرف نیستیم. داستان ماموریت‌های فرعی گاها آن‌قدر زیباست که گیج می‌شوید که این ماموریت یک ماموریت مروبط به روند اصلی داستان بوده یا یک کوئست فرعی! در واقع بازی Assassin’s Creed Odysseyy به زیبایی مرز بین ماموریت‌های فرعی و اصلی را از بین می‌برد و به خوبی آن‌ها را به هم مرتبط می‌کند.

بررسی بازی Assassin's Creed: Odyssey / رمز های بازی assassin's creed odyssey برای ps4

زیبایی بازی Assassin’s Creed Odysseyy هم به همین عمق بالای داستان اصلی بازی و ماموریت‌های فرعی است. شما همان‌طور که در یونان گشت می‌زنید، ممکن است با کوچک‌ترین ماموریت کنجکاو شوید و ناگهان خود را در حالی پیدا کنید که ساعت‌هاست بازی کرده‌اید و تماما کوئست فرعی انجام داده‌اید. هر شخصیت بازی یک پیشینه مشخص دارد و اکثر کاراکترهای فرعی از عمق بالایی برخوردارند. هر یک شخصیتی به خصوص دارند که متفاوتشان می‌کند و دوست دارید در موردشان بیش‌تر و بیش‌تر بفهمید. این را هم مدنظر داشته باشید که ممکن است هرچیز که شما یا یکی از دوستانتان در طی تجربه بازی ببینید، با دیگری فرق کند و این به لطف عظمت زیاد نقشه و ماموریت‌های اساسینز کرید اودیسه و دی ال سی بازی assassin creed odysee امکان‌پذیر است.

درست است که بازی Assassin’s Creed Odyssey یک سفر و ماجراجویی تک‌نفره است و هیچ گزینه چندنفره‌ای برای بازی وجود ندارد؛ اما بازی آن‌قدر بزرگ است و انتخاب‌ها لحظات متفاوتی را برای هر بازیکنی رقم می‌زند، که شاید مدت‌ها در مورد آن با دوستانتان صحبت کنید و به نوعی حس عضویت در یک جامعه را با آن تجربه کنید. این که عواقب تصمیمات متفاوت هر یکی از دوستانتان چه شده می‌تواند یک موضوع بسیار جذاب برای بحث‌های شما باشد و این به نوعی می‌تواند یک تجربه چندنفره جالب برای شما باشد. کشتن یا نکشتن یک فرد به ظاهر نه چندان مهم می‌تواند نتایج بسیار مهمی را در ادامه برای شما داشته باشد و در داستان بازی تغییرات مهمی ایجاد کند.

داستان بازی شما را به یونان باستان می‌برد؛ جایی که ارتش اسپارتان به رهبری پادشاه لئونیداس به ایران حمله می‌کند و موفق به شکست ایرانیان می‌شود. در بهبوحه جنگ یک سرباز ایرانی به لئونیداس اطلاع می‌دهد که ایرانیان از مسیر کوهستان مطلع شده‌اند و قصد محاصره ارتش یونان را تا قبل از صبح دارند. لئونیداس دستور می‌دهد از پیشوری ارتش ایران جلوگیری شود. سپس بازی به زمان حال می‌آید و ما لیلا حسن را می‌بینیم که نیزه لئونیداس را پیدا می‌کند و با همکاری ویکتوریا موفق به استخراج دو DNA از آن می‌شود.

این دو DNA متعلق به خواهر و برادری به نام الکسیوس و کاساندرا است. لیلا با کمک آساسین‌ها یکی از آن‌ها را برداشته و انیموس را فعال می‌کند تا مکان این خواهر و برادر را پیدا کند. سپس در نقش یک اسپارتان جوان که همان شخصیت اصلی بازی Assassin’s Creed Odysseyy است قرار می‌گیرید. او فرزند نیکولاس و میریه است و از آن جایی که میریه از نوادگان لئونیداس به شمار می‌رود، این اسپارتان حوان وارث این سپر باشکوه خواهد بود.

گیم پلی اساسین کرید اودیسی / غول های اساسین کرید ادیسه

اما همان طور که انتظار می‌رود قضایا به خوبی پیش نمی‌رود و فرزندان  توسط نیکولا(پدر الکسیوس و کاساندرا) از بالای کوه سقوط می‌کند و به جزیره کفالونیا می‌افتد. سپس این دو خواهر و برادر توسط فردی به نام Elpenor استخدام شده و بعدها تبدیل به Mercenary( قاتلینی که در ازای پول خدماتی ارائه می‌دهند) شده و در مهم‌ترین ماموریتشان باید به سراغ نیکولاس رفته و غافل از آن‌که او پدرخوانده‌شان است او را بکشند. بیش از این داستان بازی assassins creed Odysseyy را نمی‌گویم چون از این جا به بعدش را باید خودتان تجربه کنید و با انتخاب‌های متعدد داستان آن رار قم بزنید. در ادامه داستان حتی پای موجودات افسانه ای در بازی assassins creed Odysseyy به بازی بازی می‌شود و ماموریت‌هایی هم در مورد شکست غول های اساسین کرید اودیسی خواهید داشت که از جذاب‌ترین ماموریت‌ها و کوئست‌های بازی به شمار می‌روند.

در نهایت به شما توصیه می‌کنم برای فهم بهتر بازی از فارسی ساز بازی assassin’s creed Odysseyy استفاده کنید تا بتوانید به خوبی نهایت لذت را از داستان زیبا و تقریبا پیچیده بازی Assassin’s Creed Odysseyy لذت ببرید.

گیم پلی بازی Assassin’s Creed Odysseyy

پگاسوس در اساسین کرید ادیسه / مکان غول های اساسین کرید اودیسی

وقتی بخواهیم در مورد گیم ‌پلی بازی اساسین اودیسی صحبت کنیم، بدون شک باید با مبارزات کاملا متحول شده ی آن شروع کنیم. سیستم مبارزات در بازی Assassin’s Creed Origins تغییراتی داشت که تقریبا مثبت بودند، اما این تغییرات در بازی اساسین کرید اودیسه به بلوغ رسیده‌اند و شاهد سیستم مبارزات کاملا جدید و لذت‌بخش و البته هماهنگ با سبک بازی یعنی نقش‌آفرینی هستیم. شما در بازی Assassin’s Creed Odyssey سیستم‌هایی چون لول‌آپ کردن کاراکتر، تغییر اسلحه، وجود Level برای سلاح‌ها و وجود انواع متفاوتی از هر سلاح و بسیاری ویژگی‌های دیگر هسیتم که بازی را تبدیل به یک نقش‌آفرینی کامل و جامع می‌کند. درخت مهارت‌های بازی شبیه به بازی Drgon Age Inquisition طراحی شده است؛ یعنی علاوه بر گستردگی بالای Skillها، می‌توانید هر زمان که بخواهید به کلی پیشرفت‌های خود را با بازگرداندن امتیازات مهارت خود( Skill Point) ریست کنید و با در دست داشتن تعداد زیادی Skill Point به شکل دیگری از درخت مهارت خود استفاده کنید و آن را ارتقاء دهید.

جالب است بدانید دو بازی Assassin’s Creed Origins و Assassin’s Creed Odyssey به موازات یک‌دیگر و توسط دو استودیو ساخته می‌شده. این مورد عرضه اساسین اودیسی را فقط یک سال بعد از اساسین اوریجینز منطقی می‌کند. به همین دلیل است که سیستم مبارزات دو بازی شباهت زیادی به یک‌دیگر دارند و در واقع گروهی که بازی اساسینز کرید اودیسه را می‌ساخته به طور همزمان از بازی اساسین اوریجنز الهام گرفته و صرفا مبارزات آن بازی را پولی کرده و با اضافه کردن امکاناتی جزئی و بهبود مکانیسم‌ها آن را به بازی Assassin’s Creed Odyssey اضافه کرده‌اند. اگر سیستم مبارزات بازی را در کنار مواردی چون امکان ارتقای اسلحه و حتی Armor خود بگذارید، متوجه می‌شوید فرتچایز آساسینز کرید یک تغییر سبک اساسی در خود ایجاد کرده و دیگر باید به آن به چشم یک بازی RPG کامل نگاه کنیم.

خب احتمالا تا اینجا حدس زده‌اید که بازی مبارزات سختی دارد. مبارزات بازی اساسین اودیسی مداما شما را امتحان می‌کند و مجبور هستید آیتم‌های خود را زود به زود تعویض کنید یا ارتقا دهید، در غیر این صورت با گیم‌پلی سختی مواجه هستید و لذت بازی و مبارزات آن برای شما به شدت کاسته خواهد شد. نه تنها در طول گیم پلی بازی اساسینز کرید اودیسه باید با اسپارتان‌های جنگ‌جو و آتنی‌ها ستیز کنید؛ بلکه اسپارتان‌هایی هم وجود دارند که در صورت مشاهده دزدی یا قتل از سوی شما به تعقیب و مبارزه با شما می‌پردازند و برای سر شما رقابت خواهند کرد! یک سیتسم رنک در بازی وجود دارد که می‌توانید با جمع‌آوری امتیاز و کشتن دیگر اسپارتان‌های مزدور، خود را به عنوان یک مزدور درجه بالا مطرح کنید. هرچند بسیاری اوقات پیش می‌آید که این مزدورها در میانه کامل کردن تصرف یک قلعه یا یک ماموریت مهم سر و کله‌شان پیدا می‌شود و با یک ضربه کاری، شما را می‌کشند که این مواقع از لحظات آزاردهنده بازی Assassin’s Creed Odyssey محسوب می‌شود.

اسب بالدار در اساسین کرید اودیسی / assassins creed odyssey gameplay

یکی از ایرادات مهم بازی هم به لودینگ‌های بسیار طولانی و سیستم سیو خودکار آن بر می‌گردد. لودینگ‌های بازی آن‌قدر طول می‌کشند که گاهی می‌توانید در میان آن بلند شوید و کمی هم به کارهای خود بپردازید! در مورد سیستم سیو خودکار اشتباه نکنید؛ سیستم سیو اتوماتیک به خودی خود مفید است اما به شرطی که جلوی سیو دستی را نگیرد. در بازی اساسین کرید اودیسه شما تنها باید به سیو خودکار اکتفا کنید و سیو خودکار هم قطعا همه لحظاتی که می‎خواهید بازی را ذخیره کنید پوشش نمی‌دهد و در بسیاری اوقات باعث از دست رفتن پیشرفت شما می‌شود. اما خوشبختانه این‌ها تنها ایرادات مهم بازی محسوب می‌شوند. قسمتی جذاب در گیم‌پلی بازی اساسین کرید اودیسه وجود دارد که Conquest Battle نام دارد. این ماموریت‌ها شما را وسط میدان نبرد می‌اندازد و شما باید تک به تک با سربازها و کاپیتان‌های مختلف به صورت گلادیاتوری بجنگید و شکستان دهید.

بعد از شکست همه آن‌ها پیروز میدان می‌شوید و مورد جذاب این کوئست‌های اختیاری، لوت فوق‌العاده‌شان است که اکثرا از آن‌ها پول و سلاح‌های لول بالایی نصیبتان می‌شود. همچنین یکی دیگر از موارد کنجکاوکننده و جذاب بازی Assassin’s Creed Odysseyy غول‌های اساسین کرید اودیسه هستند؛ مکان غول های اساسین کرید اودیسی روی نقشه مشخص نیستند و باید با جست و جو و توجه به نوشته‌ها و علامت‌ها مخفی‌گاهشان را پیدا کنید. البته می‌توانید مکان غول های بازی assassins creed Odysseyy را از راهنماهای موجود در اینترنت هم به راحتی پیدا کنید چون معمولا پیدا کردنشان وقت‌گیر است. کافی است عبارت راهنمای قدم به قدم بازی Assassin’s Creed Odysseyy را جست و جو کنید تا به راحتی با استفاده از راهنماهای فارسی و انگلیسی موجود افسانه‌ای مورد نظر خود را پیدا کنید.

گرافیک بازی Assassin’s Creed Odysseyy

مکان غول تک چشم در بازی assassins creed odyssey

کیفیت بصری بازی Assassin’s Creed Odysseyy یکی از بهترین‌های نسل هشتم محسوب می‌شود. کیفیت بافت‌ها بسیار چشم‌نواز است و می‌تواند به خوبی طرفداران سری بازی‌های آساسینز کرید را راضی کند. فقط کافی است به چهره شخصیت‌های بازی با دقت نگاه کنید تا متوجه جزئیات فراوان چهره شخصیت‌ها شوید. هم‌چنین اثار خون و آب و برف و باران به خوبی بر روی لباس شخصیت‌های آساسینز کرید اودیسه دیده می‌شود و شاهد یکی از بهترین گرافیک‌های نسل هشتم هستیم. جهان بازی همان‌طور که تا به حال گفتیم بسیار بزرگ است، بنابراین لود شدن سریع بافت‌ها و محیط بازی بک الزام برای لذت‌بردن از بازی است که خوشبختانه بازی Assassin’s Creed Odysseyy در این مورد هچ کم و کسری ندارد و بافت‌های بازی به سرعت لود می‌شوند و شاهد هیچ تاخیری در این امر نیستیم.

بازی Assassin’s Creed Odysseyy شامل چرخه آب و هوایی گسترده‌ای است و کم‌تر پیش می‌آید به مدت طولانی شاهد یک آب و هوای ثابت باشیم. باران، برف، مه و های صاف از جمله آب و هواهایی است که در طول گیم‌پلی بازی Assassins Creed Odyssey تجربه خواهید کرد. نکته جذاب‌تر آن که رنگ‌بندی بازی با توجه به آب و هوا به خوبی تغییر می‌کند و شاهد یک محیط پویا و بسیار زیبا هستیم. هرچند این پویایی را نمی‌توان با عنوانی چون Horizon Zero Dawn مقایسه کرد، اما در قامت یک بازی مولتی پلتفرم با محیطی بسیار بزرگ و عظیم، چنین محیط و آب و هوای پویایی هم یک لطف و هنر بزرگ محسوب می‌شود. هم‌چنین انیمیشن‌های کارامترها از آن خشکی Assassin’s Creed Origins درامده و در بازی اساسین کرید اودیسه شاهد انیمیشن و حرکات روانی از سوی شخصیت‌ها هستیم.

موجودات افسانه ای در بازی assassins creed odyssey موجودات افسانه ای در بازی assassins creed odysse / اساسین اودیسه

کیفیت فنی بازی هم یکی از کارشده‌ترین‌ها در سال‌های اخیر به شمار می‌رود و اگر بازی را روی کنسول تجربه کنید، بعید است به افت فریم بزرگی برخورد کنید و بازی چه بر روی کنسول‌های پایه و چه بر روی کنسول‌های میان نسلی تجربه پایداری به شما ارائه می‌دهد. هم‌چنین از لحاظ وجود باگ هم بازی Assassin’s Creed: Odysseyy نسبت به نسخه‌های قبلی خود با وجود بزرگی بیش‌تر، از باگ‌های کم‌تری رنج می‌برد اما همچنان بعضی از باگ‌های Gamebreaker در بازی وچود دارند که شما را مجبور به بارگذاری مجد بازی می‌کنند.

صداگذاری و موسیقی بازی Assassin’s Creed Odysseyy

کی دیگر از نقاط درخشان بازی Assassin’s Creed Odysseyy صداگذاری و موسیقی زیبای بازی است. اساسین اودیسی از قطعات موسیقی بسیار دل‌انگیزی بهره می‌برد و به خوبی ریتمش را در لحظات مختلف عوض می‌کند. نقطه اوج موسیقی بازی زمانی است که بازی اساسین کرید اودیسه به لحظات حماسی و نبردهای گلادیاتوری خود می‌رسد و طوری آهنگ‌های زیبای خود را می‌نوازد که خود را غرق در بازی می‌بینید. صداگذاری الکسیوس و کاساندرا هم یکی دیگر از نقاط قوت بازی است و به خوبی احساسات مختلف را در صدای خود بروز می‌دهند. شخصیت‌های فرعی و آنتاگونیست‌های بازی هم پستی و بدی وجود خود را به زیبایی در صدا و چهره خود منعکس می‌کنند و به طور کل بازی اساسینز کرید اودیسه از صداگذاران حرفه‌ای بهره می‌برد.

قبل از سخن پایانی، پیشنهاد ما به شما برای تجربه بهتر بازی، تهیه ست‌های گیمینگ مانند دسته بازی، هدفون گیمینگ، کیبورد گیمینگ، موس مخصوص بازی، پایه شارژ دسته PS4، برچسب PS4، کاور دسته PS4، کیف PS4، برچسب xbox و … از فروشگاه اینترنتی پلازا است.

سخن نهایی

اساسین کرید ادیسه / اساسین کرید اودیسی

بازی Assassin’s Creed Odysseyy از آن نقش‌آفرینی‌هایی است که اصلا نباید از دستش بدهید. تغییر سبک بازی از اکشن ماجراجویی به نقش‌آفرینی به خوبی انجام شده است و یکی از لذت‌بخش‌ترین تجربه‌های RPG دوران گیمری‌تان را خواهید داشت. یوبیسافت با اساسین اودیسه ریسک بزرگی را انجام داد و به جای تکیه بر مکررات، یک جهان کاملا تازه خلق کرد و ریشه‌های خلق اساسین‌ها را برای ما روایت کرد. اگر از طرفداران Assassin’s Creed و بازی‌های نقش‌آفرینی هستید، به هیچ وجه بازی Assassin’s Creed: Odysseyy را از دست ندهید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
دیدگاه کاربران6 دیدگاه
avatar
نیما
.
25 مهر 1402، 02:00
پاسخ
0
0
این بازی فوق العادست، محیط های فوق العاده با گرافیک زیبا، همچون دریاچه خون، شهر گمشده ی آتلانتیس و جزایر بکر و زیبا در یک کلام این زیباترین نسخه اساسین در بخش گرافیک بود که البته هنوز میراژ رو بازی نکردم تا نظرم رو بگم...
avatar
.
03 اردیبهشت 1402، 19:00
پاسخ
2
0
بازی چرتی است سیستم مورد نیازش هم خیلی بالاست
avatar
سبحان قربانی
.
28 اسفند 1397، 09:38
پاسخ
3
1
بازی خوبیه اما با اون قسمت اول بازی که با ایرانی ها باید بجنگیم حال نمیکنم . حس بسیار بدیه. با نظر شما هم موافقم که یوبیسافت کیفیت بازی هاش کم شده و تنها برای پول بازی میسازه. اساسینس کرید 1 و 2 کجا و این بازی های جدیدش که هر سال یه نسخه میده کجا. باید یکم از سانتی مانیکا یاد بگیره که هر 5 سال یه بار یه گاد او وار میده و بازار قبضه میکنه . جایزه بهترین بازی سال و هم میبره و سالها یادش تو خاطره ها میمونه .
avatar
sahand
.
06 شهریور 1398، 13:09
پاسخ
2
1
@سبحان قربانی
;کاملا موافقم و یه نقطه دیگه اینکه یوبیسافت به جای بهینه سازی سیستم داره سیستم بازی هارو روز به روز بیشتر میکنه خودشم تو 30 فریم
avatar
محسن داودی
.
27 اسفند 1397، 16:24
پاسخ
2
0
ممنون از مطلبتون. خیلی خوب بود
avatar
XxX
.
27 اسفند 1397، 16:23
پاسخ
1
0
خیلی خوب بود
نمایش 1 دیدگاه دیگر
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402