مدت هاست اخباری در خصوص اینکه اپل قصد دارد حداقل برای یکی از آیفون هایی که در سال 2017 تولید خواهد کرد از صفحه نمایش خمیده OLED استفاده کند به گوش می رسد. سرانجام امروز گزارش جدیدی منتشر شد که این اخبار را تایید میکند.
با توجه به اخبار منتشر شده، کمپانی اپل 70 میلیون پنل OLED خمیده به سامسونگ سفارش داده است. خبرها حاکی از آن است که اپل قصد دارد از پنل های OLED در گوشی هوشمند آیفون 8 که پاییز امسال در کنار آیفون 7 و آیفون 7S تولید و عرضه خواهد شد، استفاده کند. آیفون 7 و آیفون 7S همچنان طبق روال گذشته از پنل های LED در اندازه های 4.7 اینچ و 5.2 اینچی بهره خواهند برد و ما شاهد عرضه آیفون 8 با پنل های خمیده OLED خواهیم بود.
از سوی دیگر، با تولید آیفون 8 با صفحه نمایش 5.2 اینچی OLED انتظار می رود این پرچمدار اپل با قیمت 1000 دلار به فروش برسد که قیمت بالایی خواهد بود. برخی از تحلیلگران پیش بینی می کنند اپل فقط در سال 2017 ، 55 میلیون نسخه از آیفون 8 را به فروش برساند که این یک رکورد عالی برای اپل محسوب خواهد شد و سالی پربار را برای این کمپانی رقم خواهد زد. سامسونگ نیز اعلام کرده است احتمال می دهد میزان سفارش اپل برای پنل های OLED خمیده آیفون 8 از 95 میلیون نیز تجاوز کند.
یک منبع آشنا با طراحی گوشی های آیفون نیز اعلام کرده است که هر سه مدل آیفون 8 که در سال 2017 به بازار عرضه خواهند شد، از ویژگی شارژ بی سیم ، ضد آب و ضد گرد و غبار بودن بهره خواهند برد. همچنین آیفون 8 مجهز به یک سنسور 3D شناسایی چهره و دکمه فیزیکی Home خواهد بود. آیفون 7S همچنان دکمه فیزیکی Home را حفظ خواهد کرد اما احتمال دارد که به قابلیت 3D نیز تجهیز شود.
