رونمایی رسمی از ویوو اپکس با سنسور اثرانگشت ادغام شده در صفحه نمایش
پیش از این با طرح مفهومی ویوو اپکس در کنگره جهانی موبایل بارسلونا (MWC 2018) آشنا شدیم. ساعتی پیش ویوو از رونمایی رسمی از گوشی جدید هوشمند خود با نام ویوو اپکس خبر دارد. صفحه نمایش این گوشی، 91% از فضای پنل جلویی را به خود اختصاص داده و با حاشیه های باریک، طراحی زیبای خود را به رخ رقیبانش می کشد. البته ویژگی های برجسته ویوو اپکس تنها به صفحه نمایش بزرگ و بی حاشیه آن محدود نمی شود، سنسور اثر انگشت ادغام شده با صفحه نمایش و دوربین سلفی پاپ آپ، از دیگر ویژگی های جذاب این گوشی هوشمند می باشند.

اپکس تا به امروز دارای بالاترین نسبت صفحه نمایش به بدنه است. همان طور که گفتیم، نسبت نمایشگر به بدنه در ویوو اپکس برابر با 91 درصد است که این میزان تا کنون در صنعت گوشی های هوشمند بی نظیر بوده است. ضخامت ویوو اپکس تنها 7.8 میلی متر بوده و دوربین پاپ آپ آن در زمانی برابر0.8 ثانیه بالا خواهد آمد. جنس بدنه این گوشی هوشمند از شیشه بوده و همانطور که اشاره کردیم، سنسور اثر انگشت با صفحه نمایش ادغام شده است.
نمایشگر 5.99 اینچی OLED این گوشی با تکنولوژی COF ساخته شده است. سنسورهای محیطی، سنسور مجاورت و همچنین بلندگوها در زیر صفحه نمایش تعبیه شده اند که به ویوو امکان داده تا ابعاد نمایشگر را به حداکثر اندازه خود برساند. دوربین دوگانه عمودی در پنل پشتی خودنمایی می کند. ویوو اپکس با تکنولوژی صدای های فای با 3 آمپلی فایر و یک DAC اختصاصی عرضه خواهد شد. ویوو تمام این قابلیت ها را که در اپکس به کار برده از طریق تکنولوژی SIP یا System In Package بدست آورده است. محل قرارگیری دوربین سلفی پاپ آپ، در لبه بالایی گوشی بوده و هنگامی که وارد تنظیمات دوربین سلفی می شوید، ظاهر می شود. این دوربین حالت های عکاسی مختلفی را ارئه داده و از قابلیت هوش مصنوعی نیز برخودار است. در کنار تمام این ویژگی ها، ویوو اپکس از پردازنده اسنپدراگون 845 کوالکام در مشخصات فنی خود بهره برده که می تواند این گوشی را به یکی از قدرتمندترین گوشی های هوشمند تبدیل کند. هنوز هیچ اطلاعات دیگری در خصوص سایر مشخصتا فنی ویوو اپکس منتشر نشده است.
منابع:
دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست
پربازدیدترین مقالات
پربازدیدترین خبرها
جدیدترین اخبار