نسخه جعلی واتس اپ بیش از یک میلیون بار در پلی استور دانلود شد

طاهره غلامیان - انتشار: 13 آبان 1396 21:30
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

نسخه جعلی واتس اپ بیش از یک میلیون بار در پلی استور دانلود شد. این رکورد قبل از اینکه گوگل این برنامه جعلی را از فروشگاه حذف کند، به ثبت رسید. فردی که واتس اپ جعلی را نوشته بود ، به دلیل نقض قوانین توسط گوگل جریمه و محروم شد.

تنها تفاوت بین نسخه جعلی با نسخه اصلی واتس اپ ، در اضافه شدن تبلیغات به آن است. افرادی که نسخه جعلی را دریافت و نصب کرده بودند ، پیام‌های تبلیغاتی از سایر برنامه ها برای آنها فرستاده می‌شد.

نسخه جعلی ظاهری شبیه به واتس اپ اصلی داشته و با نام «بروزرسانی واتس اپ» در پلی استور قرار گرفته بود.

نویسنده این برنامه ، با استفاده از یونیکد white space توانست نسخه جعلی واتس اپ را تولید کند. آیکون برنامه هم از روی برنامه اصلی ساخته شد. گوگل مجوز ثبت برنامه هایی که لوگویی شبیه به برنامه‌های اصلی دارند را نمی‌دهد. این برنامه نویس با استفاده از یونیکد white space توانست گوگل را فریب دهد و چون نام توسعه دهنده متفاوت با برنامه اصلی ذکر شده بود، در نتیجه گوگل فریب خورد.

اکثریت مردم نمی‌توانستند یونیکد برنامه را ببینند ( نام توسعه دهنده جعلی به صورت WhatsApp + Inc٪ C2٪ A0 ثبت شده بود) و به این ترتیب بسیاری از افراد به راحتی فریب خورده و نسخه جعلی را دانلود کرده بودند.

برنامه نویس قصد خود را از نوشتن نسخه جعلی واتس اپ ، کسب درآمد از طریق ارسال تبلیغات ذکر کرد، البته وی از همان روش می‌توانست به اطلاعات شخصی کابران نیز دسترسی داشته باشد. پیش از این نیز نسخه جعلی برخی دیگر از برنامه ها مانند فیسبوک ساخته و منتشر شده بود. گفتنی است،  بدانید نسخه جعلی فیسبوک 10 میلیون بار دانلود شده است.

 

تگ ها:
دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست