نسخه‌ی جدید نوکیا 8 با حافظه داخلی و رم ارتقاء یافته در راه است

ندیم نجم آبادی - انتشار: 1 مهر 1396 11:30
مطالعه : 2 دقیقه
-

طی هفته‌های پیش نوکیا 8، گوشی هوشمندی که در حال حاضر تنها در یک نسخه‌ی ۶۴گیگابایتی و حافظه‌ای به ظرفیت ۴ گیگ موجود است، به بازار عرضه شد. برای کاربرانی که علاقه‌مند به برند نوکیا و به خصوص گوشی نوکیا 8 هستند اما ظرفیت ۴GB + ۶۴GB آن را کافی نمی‌دانند، ارتقاء این پرچم‌دار شرکت فنلاندی نوکیا، خبر خوبی‌ست.
اچ‌ام‌دی گلوبال تأیید کرد که نسخه‌ی جدید نوکیا 8 این بار با رم ۶ گیگ و حافظه داخلی ۱۲۸گیگابایت به زودی روانه‌ی بازار خواهد شد و اولین حضور خود را در تاریخ ۲۰ اکتبر (۲۸مهر ماه) در بازار آلمان رقم خواهد زد. از طرفی، چند روز پیش نمونه‌ای از نوکیا 8 با همین مشخصات در اف‌سی‌سی (نهاد رگولاتوری آمریکا) نیز دیدهشد که می‌تواند به معنای عرضه‌ی قریب الوقوع آن در این کشور تلقی شود، هر چند که هنوز تاریخ دقیقی برای این رویداد اعلام نشده است.
ظاهراً در کشور آلمان نسخه‌ی ارتقاء یافته‌ی نوکیا 8 با قیمت ۶۶۹ یورو به فروش خواهد رسید که ۹۰ یورو گران‌تر از نسخه‌ی پیشین آن است. هم چنین پیش‌بینی می‌شود این محصول جدید در آمریکا حدود ۷۰۰ دلار قیمت‌گذاری شود.

نوکیا 8
دیدگاه های کاربران